CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tengah Angau Bercinta Katanya, Bella Dally Dah Dapat Pengganti Nazim Othman?

15-1-2019 04:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 30285| Komen: 166|Original author: Oleh: Saiful

Description: Pejam celik rupanya dah lapan bulan Bella Dally dan Nazim Othman bercerai.
Pejam celik rupanya dah lapan bulan Bella Dally dan Nazim Othman bercerai.

Bila Bella nak ada pengganti? Soalan ini mungkin dah terjawab kerana khabarnya kini Bella sedang bercinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Arif.




Menurut sumber mStar Online, Arif ada memuat naik gambar mereka sedang makan malam di sebuah restoran.

Kapsyennya, " To find someone who will love you for no reason and to shower that person with reasons that is the ultimate happiness."

Foto: IG via mStar Online
Difahamkan Bella dan Arif juga datang bersama semasa majlis perkahwinan Elfira Loy dan Faris baru-baru ini.

Setakat ini Bella belum memberikan penjelasan apa-apa.

Foto: IG via mStar Online
Kalau betul mereka berdua bercinta pun apa salahnya. Didoakan agar Bella sudah bertemu dengan cinta sejati yang dicari-cari selama ini. -CARI
13

Bagus
9

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
6

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (65 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 15-1-2019 04:36 PM
yey! so happy for u bella! semoga dipermudahkan urusan kalian berdua ni ke next level.
Quote Badigol 15-1-2019 04:38 PM
Jodoh pasti bertemu bella!! Auwww~
Quote fliphair8 15-1-2019 04:39 PM
Aku x penah tgk dia berlakon....tapi aku minat dia..maybe coz i like her style....and tak meroyan kat socmed...go girl...ade rezeki ade jodoh yg baik...yg penting lelaki itu lelaki....heheheheheh
Quote mixed 15-1-2019 04:40 PM
bagus bella cari yg kaya  dan x poyo cam najimah acah2 kpop
tp kelempok

Quote pngky 15-1-2019 04:41 PM
happy for u Bella
Quote SissySembah 15-1-2019 04:42 PM
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tonggeng kat belakang sudah...
yg haritu pun bakalan jadi ahjieb hyun min A kpoppers kertu
Quote tomaz 15-1-2019 04:43 PM
Happy for u bella. Go go. Moga berjodohan
Quote Incanto 15-1-2019 04:44 PM
Harap harap dapat  jodoh yg  kekal dan membahagiakan
Suka bella...cantik dan tak gedik
Quote tikusmontok 15-1-2019 04:46 PM
npknya clan elfira bertemu dgn clan faris...org biznez semua.
Quote fushimi 15-1-2019 05:01 PM
congrats hakak bella

moga bahgia

Quote Iris. 15-1-2019 05:04 PM
biasa orang cantik + classy memang rileks je tak meroyan
u go girlll....
Quote MissMamamia75 15-1-2019 05:12 PM
Moga bahagia milik mu Bella...
Quote myakayina 15-1-2019 05:16 PM
org cantik kjp je dpt pengganti ...
Quote blekkep 15-1-2019 05:37 PM
SissySembah replied at 15-1-2019 04:42 PM
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tong ...

tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok
Quote kaklong32 15-1-2019 05:42 PM
ok la tu dia pon cantik muda lagi
cari la pasangan yg sesuai
semoga dipermudahkan
Quote MissDoraisamy 15-1-2019 05:45 PM
Huntong dpt bella..lawa..tinggi..nmpak humble je..
Quote zuriey 15-1-2019 05:45 PM
cantik je bella ni i suka sgt2 tgk dia gayakan tudung2 ariani mmg terletak lawa
kalau mek iti pakai hancusssss
Quote Buritan 15-1-2019 05:47 PM
blekkep replied at 15-1-2019 05:37 PM
tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok

Kannn.. posing pun lain mcm jah aku tengok
Quote EvieWanKenobi 15-1-2019 05:50 PM
Tahniah.. semoga bertemu jodoh..

Lihat semua komen(166)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 02:09 PM GMT+8 , Processed in 1.836464 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top