CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Netizen Geli Hati Tengok Adik Ini Menangis Tak Nak Balik Rumah Sebab Sekolah Best Sangat!

4-1-2019 11:26 AM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 3293| Komen: 10|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Dah mula sesi persekolahan tahun 2019 ini, bermacam gelagat murid yang baru pertama kali ke sekolah. Yang menangis sedih pun ada, yang seronok pun ada.Baru-baru ini, tular di Twitter seorang kanak-kan ...
Dah mula sesi persekolahan tahun 2019 ini, bermacam gelagat murid yang baru pertama kali ke sekolah. Yang menangis sedih pun ada, yang seronok pun ada.

Baru-baru ini, tular di Twitter seorang kanak-kanak yang menangis ketika di sekolahnya. Ingatkan menangis sebab tak nak pergi sekolah tapi rupanya sedih tak nak tinggalkan sekolah. Siap cakap sekolah tu seronok sangat. 


Kebanyakan netizen pun rata-rata pecah perut apabila melihat kecomelan adik ini. Seronok sangat dapat jumpa dan bermain dengan kawan-kawan baru sampai tak nak balik rumah.

Kredit foto: Twitter
Kredit foto: Twitter
Alahai comel sangat adik ini! -CARI
6

Bagus
4

Marah
7

Terkejut
8

Sedih
10

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 4-1-2019 12:48 PM
Mesti sebab dia seronok dapat ramai kawan2 baru dan cikgu yang baik buat dia seronok berada di sekolah
Quote faraway1 4-1-2019 12:54 PM
selalu alami... kalau jemput masa dia tengah main,
memang tak mau balik ... ialah playschool buka sampai jam 6.
tapi jam 4 mak dah jemput
Quote fushimi 4-1-2019 03:35 PM
bagusnya ko dik

adik aku masuk  hari ke  2 dah malas nak gi  sekolah
Quote intanumbrella 6-1-2019 02:50 PM
Sama dgn ank kawan aku..meronta2 sruh hntr pergi sekolah blik..2nd day tu pkul 12 da terpacak nk pi sekolah..puas la mak dia lengah2kan masa..
Quote BabyOnEarth 7-1-2019 12:08 PM
alahai adik ni msti xramai adik beradik takde geng bermain kat rumah ye
Quote haryatie 7-1-2019 01:52 PM
ni mesti kat umah xde geng syok
dia ramai kawan
Quote mummyina 7-1-2019 03:55 PM
takde orang kat rumah kot
Quote MarryPottet 7-1-2019 04:35 PM
parent dia kata sebab anak dia teruja dengan mainan baru kat sekokah tu. kat rumah dah ada banyak mainan tapi anak dia jenis cepat bosan & bila jumpa mainan baru yg lain dari yg dah ada kat rumah, memang mulanya amat sukar utk anak ini berpisah dengan mainan baru tersebut
Quote aarwen 7-1-2019 07:52 PM
Omg so cuteeee!!!
Quote cikqis88 8-1-2019 03:17 AM
Haha comel je xmau blk. Kte dl tarik kain cikgu sbb nk blk 😂

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 12:09 PM GMT+8 , Processed in 0.077578 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top