CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pasangan Kembar Nak Kongsi Suami, Kecewa Dihalang Undang-Undang Anti Poligami

2-1-2019 01:36 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 11128| Komen: 76|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Nampaknya dunia dah terbalik , ramai wanita tidak ingin berkongsi suami tetapi pasangan kembar ini pula berlainan.
Anna dan Lucy De Cinque, 33, adalah pasangan kembar paling popular di Australia kerana dikatakan mempunyai rupa paras yang 100% seiras. 

Sejak enam tahun yang lalu, pasangan kembar ini memadu kasih dengan seorang lelaki yang sama, Ben Byrne, seorang mekanik. Kini mereka berdua ingin berkahwin dan berkongsi suami tetapi terhalang oleh undang-undang anti poligami di negara tersebut.


Kredit foto: Dailystar
Lucy dan Anna telah muncul di kaca TV untuk merayu kepada pihak berkuasa Australia supaya undang-undang tersebut dipinda. Pasangan kembar glamour tersebut yang berasal dari Perth sangat seiras sehingga hampir tidak boleh dibezakan. 

Dengan pengikut Instagram lebih 27,000, mereka sering memuat naik imej yang mengelirukan peminat mereka.


Kredit foto: Daily Star
Bercakap kepada saluran TV Australia Hughesy dalam rancangan We Have A Problem, kedua beradik itu mengeluh kerana mereka berdua sangat sayangkan Ben dan ingin berkahwin dengannya tetapi terhalang oleh isu perundangan.

“Kami teringin untuk berkahwin tetapi perundangan di Australia tidak membenarkan kerana kami ada masalah yang unik: jatuh cinta dengan orang yang sama" kata pasangan itu dalam video yang turut dimuat naik di Instagram mereka.

Kredit foto: Woman's Day
Menurut Anna dan Lucy, Akta Perkahwinan 1961 menghalang impian mereka untuk berkahwin dengan jejaka yang sama.

"Sejak mengenali Ben, kami selalu berterus terang yang kami datang dalam satu pakej dan Ben menerima kami berdua. Kami tahu sukar mencari lelaki yang ingin mengahwini dua wanita beradik sekaligus tetapi Ben betul-betul ikhlas menerima kami," tambah mereka.

 
Kredit foto: TravelFunt
Ben yang dahulunya tinggal di sebuah pekan 40 minit dari kediaman kembar itu kini memutuskan untuk pindah tinggal bersama mereka berdua. "Ben seorang yang berlaku adil, kalau dia cium Anna pasti dia akan cium saya selepas itu. Kami juga tidur sekatil bertiga tetapi tidak melakukan threesome,"cerita Lucy.

Ramai wanita tidak ingin berkongsi suami tetapi pasangan kembar ini pula berlainan. -CARI
15

Bagus
8

Marah
20

Terkejut
16

Sedih
23

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 2-1-2019 01:42 PM
100% seiras lepas surgery ke apa..
but klu tengok betul-betul, nampak beza..
Quote CharlesDera 2-1-2019 01:49 PM
Ben yang dahulunya tinggal di sebuah pekan 40 minit dari kediaman kembar itu kini memutuskan untuk pindah tinggal bersama mereka berdua. "Ben seorang yang berlaku adil, kalau dia cium Anna pasti dia akan cium saya selepas itu. Kami juga tidur sekatil bertiga tetapi tidak melakukan threesome,"cerita Lucy.


hangpa percaya ka depa tak pernah BERTIGA? wakkakakakakakkaka
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 01:50 PM
Untunglah si Ben tu ya
Quote Minami2013 2-1-2019 01:52 PM
Semua fake... dari muka ke body
Quote nuralisa 2-1-2019 01:53 PM
yg untung si Ben tu la...  
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 01:55 PM
Buy 1 free 1 si Ben ya
Quote umbut 2-1-2019 01:56 PM
100% seiras..pilih boyfriend pun sama.. penat ben nak layan dua2
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 01:56 PM
CharlesDera replied at 2-1-2019 01:49 PM
hangpa percaya ka depa tak pernah BERTIGA? wakkakakakakakkaka

Bila giliran yg satu tu..  yg satu lagi tutup mata atau menyusup dlm selimut lah....
Quote CharlesDera 2-1-2019 01:57 PM
Sang_Pencinta replied at 2-1-2019 01:56 PM
Bila giliran yg satu tu..  yg satu lagi tutup mata atau menyusup dlm selimut lah....

imaginasi hang tinggi...nak direct porn scene dak? wakakakkakakakaka
Quote putribatrisya 2-1-2019 02:01 PM
fake nya muka twinnie ni.. gmbr seblom operate itu ini xde ke?
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 02:04 PM
putribatrisya replied at 2-1-2019 02:01 PM
fake nya muka twinnie ni.. gmbr seblom operate itu ini xde ke?










Quote chinta89 2-1-2019 02:13 PM
Kami juga tidur sekatil bertiga tetapi tidak melakukan threesome,"cerita Lucy.


ibarat pak pandir tulis nota "DI SINI TAK ADA DUIT"


org x tanya tp ko yg jawab/bagitahu
Quote DollahRepek 2-1-2019 02:55 PM
Besar tetek dia
Quote nisako 2-1-2019 03:01 PM
buy one free one ke……….. hehheeeeeee
Quote jetrofa 2-1-2019 03:03 PM
kongsi je la senyap2.. public tak perasan pun..dah seiras sangat
Quote Victorioussss 2-1-2019 03:05 PM
Logo brazzers dah kene crop ke dwri gambar2 ni
Quote saviour_09 2-1-2019 03:07 PM
oit huntung la ko bang
minum kopi jantan la hari2
Quote ayorsuam 2-1-2019 03:12 PM
Depa pernah keluar kat show "Botched". Memang bersusah-payah nak jadi identical, berapa kali dah go under the knife, selain baju kena sama, saiz sama, kalori intake pun kena sama.
Susah ke nak cari orang lelaki yang sanggup kawen dua2 ni? Ku sangkakan to be with twins adalah salah satu fantasi lelaki?
Quote ice_sky92 2-1-2019 03:13 PM
Imagine having threesome with your own sister....

Lihat semua komen(76)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.943626 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top