CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tragedi Anggota Bomba Lemas: Penduduk Dakwa Terakam Imej Pelik

5-10-2018 10:50 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6552| Komen: 38

Description: Tragedi enam anggota bomba terkorban ketika menjalankan operasi menyelamat di sebuah lombong di Taman Putra Perdana, Puchong semalam masih hangat diperkatakan semua pihak.

Tragedi enam anggota bomba terkorban ketika menjalankan operasi menyelamat di sebuah lombong di Taman Putra Perdana, Puchong semalam masih hangat diperkatakan semua pihak.


Rata-rata penduduk tempatan mendakwa kawasan tersebut 'keras' kerana kerap berlaku pelbagai kejadian yang mengorbankan nyawa atau mendatangkan kecederaan kepada pemancing mahupun penduduk.

Kredit foto: www.utusan.com.my

Memetik laporan Utusan Online, semalam seorang penduduk yang dikenali Mohamad Alif Roslan memaklumkan tidak menyangka gambar yang dirakamnya ketika menyaksikan usaha mencari dan menyelamat mempunyai imej pelik.

"Foto tersebut dirakamkan lewat petang semalam ketika pasukan bomba tiba ke kawasan kejadian untuk memulakan operasi," tambahnya.


Paparan gambar itu jelas kelihatan imej berwarna hitam seperti orang berada betul-betul di belakang salah seorang daripada dua anggota bomba yang duduk di tepi lombong berkenaan. 

Bagaimanapun, setakat ini imej yang muncul dalam gambar yang diambil oleh penduduk tersebut masih tidak dapat dikenal pasti sejauh mana kebenarannya.- CARI
27

Bagus
29

Marah
32

Terkejut
18

Sedih
27

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (153 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lkick2113 5-10-2018 10:54 AM
Malaysia ni dengan benda mistik memang Tak sah Kalau Tak ada.  Aku baru dapat wassap kawan hantar video sorang laki ni selamatkan anak dia Dalam kolam renang Ada tangan hantu kuku panjang raba pungkoq anak dia... Siapa dapat?
Quote lipans 5-10-2018 10:57 AM
mula la itu pelik ini pelik. pelik betul la.
Quote zorrro_03 5-10-2018 11:00 AM
Kalau pun betul ada imej pelik tu pun apa jadahnya Nak jadi kan isu.  Skg. I perkara lebih penting ialah jaga keselamatan.  
Quote Rantaie 5-10-2018 11:05 AM
sakai duk flet mana lah yg terrrrrrrrrrrrrrrnampak tu..
Quote haryatie 5-10-2018 11:41 AM
x jelas sgt gambar..pe tu
Quote eLiaD 5-10-2018 11:43 AM
X prihatin langsung sibok edit gmba palsu konon nk relate dgn tragedi kasi tangkap dan sebat montot sekor2
Quote palmolive 5-10-2018 11:44 AM
mender pelik tu tak leh amik nyawa  kalo tuhan tak izin
Quote JohnnySins 5-10-2018 11:44 AM
saya rasa kelibat penduboq etis kot...wakakakakakakakakkakaakak
Quote LadyDiddy 5-10-2018 11:45 AM
lkick2113 replied at 5-10-2018 10:54 AM
Malaysia ni dengan benda mistik memang Tak sah Kalau Tak ada.  Aku baru dapat wassap kawan hantar vi ...

I ada dapat gak tu..mula2 ingatkan kelibat perempuan masa awal2 video tu yg hantunya. Hehe
Quote tumpanglalu74 5-10-2018 11:47 AM
lkick2113 replied at 5-10-2018 10:54 AM
Malaysia ni dengan benda mistik memang Tak sah Kalau Tak ada.  Aku baru dapat wassap kawan hantar vi ...

Kak Mah..  Dah raban-teben menjak dia jadi OKT kajaan PH.

Quote Yahudi_Bisex 5-10-2018 11:52 AM
tumpanglalu74 replied at 5-10-2018 11:47 AM
Kak Mah..  Dah raban-teben menjak dia jadi OKT kajaan PH.

Ade gambo Nye Tak ??
Quote lkick2113 5-10-2018 11:52 AM
LadyDiddy replied at 5-10-2018 11:45 AM
I ada dapat gak tu..mula2 ingatkan kelibat perempuan masa awal2 video tu yg hantunya. Hehe

real ke edit tu??? macam real.
Quote LadyDiddy 5-10-2018 11:53 AM
lkick2113 replied at 5-10-2018 11:52 AM
real ke edit tu??? macam real.

Ontahla.. iols kalau dapat video macam tu tengok sekali je pastu terus lupakan..
Quote lkick2113 5-10-2018 11:55 AM
tumpanglalu74 replied at 5-10-2018 11:47 AM
Kak Mah..  Dah raban-teben menjak dia jadi OKT kajaan PH.

idok le teman tau puake mane tu.......awok ingat kak moh ni tak membele...
Quote OsHiN_hOnEy 5-10-2018 11:59 AM
lkick2113 replied at 5-10-2018 10:54 AM
Malaysia ni dengan benda mistik memang Tak sah Kalau Tak ada.  Aku baru dapat wassap kawan hantar vi ...

mcm pinoy bkn kat msia.
Quote itsmeshikin 5-10-2018 12:00 PM
lkick2113 replied at 5-10-2018 10:54 AM
Malaysia ni dengan benda mistik memang Tak sah Kalau Tak ada.  Aku baru dapat wassap kawan hantar vi ...

tgk gak video tu? betul ke tu? kuku pun panjang
Quote lazim 5-10-2018 12:13 PM
Oh ini la pic yg kawan abg aku bg. Kononnya jgn pass kt org lain. Sekli elok je klr paper
Quote shida81 5-10-2018 12:20 PM
bende tu mmg da ada kat situ ari2.... time ada org ninggal time tu la ko claim ada bende pelik la ...
Quote dodolgemok 5-10-2018 12:33 PM
Acik hasanah tgah merangkak keluar drpd lombong kan?

Lihat semua komen(38)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.075320 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top