CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nabil Ahmad Dah Terfikir Nak Berundur Dari Dunia Seni

4-10-2018 11:34 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6907| Komen: 55|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nabil Ahmad kata dia sedia untuk berundur dari dunia seni.
Foto: IG Nabil Ahmad 

Nabil Ahmad kata dia sedia untuk berundur dari dunia seni.

Tapi hanya bila dia menemui sumber pendapatan lain untuk menampung keluarganya.

Pelawak dan pengacara ini sedang berusaha untuk menjana pendapatan terutamanya dalam bidang perniagaan.


"Saya tengah menyiapkan diri untuk cari sumber pendapatan lain dan kalau ada sumber lain saya ingin berhenti jadi artis. Macam Shuib dia sudah jumpa madu dia dan saya harap dimurahkan rezeki ke arah itu pula.

"Saya sayang industri cuma saya rasa sudah tiba masa saya untuk buat perkara lain. Sekarang ini saya rasa terlalu bergantung dan mengharapkan rezeki daripada industri semata-mata.


"Saya takut kerana kita berada pada tahap ini tidak lama, ada masa kita akan perlahan."

Tambahnya dia kini sedang mencuba perniagaan kosmetik dan pakaian.


"Sekarang pada peringkat percubaan jual kosmetik dan baju, Insya-Allah kalau boleh biar perniagaan jadi sumber pendapatan utama." -CARI
21

Bagus
16

Marah
23

Terkejut
19

Sedih
22

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (118 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chicozinn 4-10-2018 12:19 PM
aik bukan ke skang Hajbil ni da ade syarikat produksi sendiri?
Quote helicornia 4-10-2018 12:26 PM
beautiful family..
Quote kaseh80 4-10-2018 12:42 PM
Jangan jual produk cosmetic timbang kati sudahle
Quote OsHiN_hOnEy 4-10-2018 12:43 PM
bring jihan along on the way out
Quote Orix 4-10-2018 12:43 PM
Ckp psal madu shuib tu, I wonder la sebab stok madu dia banyakkkkk gilaaaaa... berapa ekar tanah heols ada dan brp juta ekor lebah heols ternak?
Quote edoraixora 4-10-2018 12:45 PM
dipersilakan dengan segala hormatnya....
Quote kiyudi 4-10-2018 12:50 PM
mohon jgn 'easier said than done'
Quote saviour_09 4-10-2018 12:56 PM
good luck then

cuma stop la mengarah dah bang bil
malam tadi bosan2 aku saja layan the hantus
tbh, hauk sangat nampak cheap gila cerita tu

aku la
orang lain aku tak tau
Quote buapakperut 4-10-2018 12:57 PM
kompem buat produk timbang kilo/spray cendawan
Quote jusperia 4-10-2018 12:58 PM
gimik macam qiqi ker?
Quote ira_229 4-10-2018 01:05 PM
Dgn tangan terbuka...silakan..bwk sekali partner meletop..good luck!
Quote r_innalif 4-10-2018 01:11 PM
Setuju... tolongla.  
Quote apedehal 4-10-2018 01:14 PM
ira_229 replied at 4-10-2018 01:05 PM
Dgn tangan terbuka...silakan..bwk sekali partner meletop..good luck!

partner meletop ada income lain pun sibuk nak memcapub kat industri hiburan dgn 0 talent..batak lifestyle of rich n famous gituhh
Quote Rantaie 4-10-2018 01:16 PM
anak bongsu dia ni comey,tp yg 1st tu huduh mcm paknya gak..huhuh
Quote Yeehaw 4-10-2018 01:32 PM
Good luck bambil
Quote Rainrein 4-10-2018 01:37 PM
Goood. On the way nak kuar tarik skali jahzouk and jihan suka mencapub itu ye.
Quote kiah_mai_pulak 4-10-2018 01:44 PM
chicozinn replied at 4-10-2018 12:19 PM
aik bukan ke skang Hajbil ni da ade syarikat produksi sendiri?

Dulu katanya ada gym sendiri.. bukan sumber pndapatan ke tu??
Kesian dia ni, berbekalkan lawak bodoh buat tanggung famili..
Quote chicozinn 4-10-2018 02:09 PM
Orix replied at 4-10-2018 12:43 PM
Ckp psal madu shuib tu, I wonder la sebab stok madu dia banyakkkkk gilaaaaa... berapa ekar tanah he ...

rse dia JV ngan owner bee farm kot..ke mmg soeb tu claim tu tanah dy?
Quote ahnjaehyun 4-10-2018 02:13 PM
berlakon  kayu jati, menyanyi suara cam katak panggil hujan, pun patut berambus sekali    

Lihat semua komen(55)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.077314 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top