CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Menang Tangan Terima Job, Jihan Muse Semakin Berlagak Diva?

20-9-2018 04:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19020| Komen: 136|Original author: Oleh: Saiful

Description: Disebabkan jadual kerja tidak diuruskan dengan baik, Jihan Muse didakwa mempunyai masalah disiplin dan berlagak diva.
Disebabkan jadual kerja tidak diuruskan dengan baik, Jihan Muse didakwa mempunyai masalah disiplin dan berlagak diva.

Semua bermula bila Jihan tiada semasa majlis sidang media rancangan popular Gegar Vaganza (GV) untuk musim kelima dan hanya tiba selepas majilis tersebut berakhir.


Foto: IG Jihan Muse
Namun menurutnya ia hanyalah masalah komunikasi yang berlaku antara pihak pengurusan dengan penganjur.

???Minta maaf sangat-sangat kerana saya terlibat dengan pengambaran lain, namun saya merayu kepada pihak produksi agar dapat melepaskan saya dua jam lebih awal.


???Saya hanya mengikut jadual yang ditetapkan pihak pengurusan, jika dahulu saya akan menyemak jadual kerja setiap hari namun setelah berumah tangga, masa saya dihabiskan untuk keluarga,??? katanya kepada mStar Online.

Bukan itu sahaja, banyak pihak keliru kerana menganggap Jihan kini bergelar penyampai radio stesen Hot FM.


???Timbul salah faham kerana pihak stesen radio itu meletakkan promosi saya bersama barisan penyampai segmen pagi.

???Namun apa yang berlaku ialah saya hanya terlibat menjayakan satu segmen rakaman, jadi ia tidak menuntut komitmen harian." -CARI
10

Bagus
16

Marah
6

Terkejut
11

Sedih
11

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 20-9-2018 04:52 PM
tgh laku, kumpul duit la apa lagi kan.....
Quote sora13 20-9-2018 04:58 PM
eh, bukan haritu masa fattah tak jadi masuk meletop tu kemain kau cakap "aku yg dah nak beranak ni pun tetap datang kerja, bagi full commitment sbb fikir pasal org lain punya masa kerja jugak, bla, bla, bla...ni alih2 tumpu pada family lepas kawin sbb tu tak dapat check jadual dgn betul. memang confirm 'retis'.
Quote aijinmisaki 20-9-2018 05:12 PM
Habislah jihan dulu jadi sanjungan acik2 kewpam bod gossip. Sekarang dicerca
Quote kaseh80 20-9-2018 05:16 PM
RETIS KAN BIASALAH TU YG BERLAGAK SGT TU

Quote pavlovachoc 20-9-2018 05:19 PM
ala biasa la retis ... jgn smpi aku x tgk ggv5 sbb ko jihan retis ..
Quote lolita737 20-9-2018 05:25 PM
Jihan mmg nampak diva sekarang..
Quote merrissa 20-9-2018 05:28 PM
haah nampak la dia makin berlagak....tp bese la....sapa2 pon begitu kalo berada di atas now

x gitu bijan....eh plak....
Quote Shinichikudo 20-9-2018 05:28 PM
sora13 replied at 20-9-2018 04:58 PM
eh, bukan haritu masa fattah tak jadi masuk meletop tu kemain kau cakap "aku yg dah nak beranak ni p ...

Setepek cash atas dahi..lulz
Quote fadz84 20-9-2018 05:30 PM
Byk sgt bunyi jihan ni skrg..
Quote nipskacang 20-9-2018 05:59 PM
Retis sampah,  what do u expect?  
Quote inspektoremos21 20-9-2018 06:03 PM
Retiss retiss retissssss
Quote pujanggacinta 20-9-2018 06:24 PM

mmg perasan diva
mulut over nau nau bab mengata org esp fattahamin
Quote drivethru 20-9-2018 06:25 PM
Sekarang dah tahu siapa artis siapa retis.
Quote aammyy 20-9-2018 06:34 PM
sora13 replied at 20-9-2018 04:58 PM
eh, bukan haritu masa fattah tak jadi masuk meletop tu kemain kau cakap "aku yg dah nak beranak ni p ...

Sejak2 tu aku tgk si jihan ni byk bunyi tentang byk isu. Haritu bukan dia ke backup si faezah elai and yg terbaru yg isu retis ni la.
Quote Nenasketum 20-9-2018 06:42 PM
Ppr upgraded memang cam ni.. Ibarat si zhulian dapat celupan emas tipu.. You can take the girl out of da kg. com but never da kg. com out of the girl.
Quote LostStar 20-9-2018 08:17 PM
Retis kalau da renovate sikit.. mulela nak tunjuk diva.. padahal haprak.. hanya d sanjung oleh makcik2 kepam tshirt lengan pendek tak pakai stoking tangan jah...
Quote RatuDunia94 20-9-2018 08:44 PM
Anak sheols x comel. Sekian.
Quote kiah_mai_pulak 20-9-2018 08:59 PM
laksmanabentan replied at 20-9-2018 04:52 PM
tgh laku, kumpul duit la apa lagi kan.....

Ye la... klu x kerja, sapa nk sara idup biawak dia tu. ehhhh..
Quote SANKURIANG 20-9-2018 09:06 PM
RatuDunia94 replied at 20-9-2018 08:44 PM
Anak sheols x comel. Sekian.

Perh......ayat tak boleh blah...penat Jihan meneran..kau kata anak dia tak comel..tapi memang tak comel pun....ikut muka emak sebelum renovate kot.......

Lihat semua komen(136)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 06:22 AM GMT+8 , Processed in 0.111638 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top