CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Wow! Gambar Romantis Anzalna & Hanif Buat Peminat Cemburu, Tak Sabar Nak Kahwin...

28-8-2018 01:13 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 12185| Komen: 84|Original author: Oleh: Amiey

Description: Pasangan Anzalna Nasir dan suaminya, Muhamad Hanif Mohamad Zaki sememangnya dikenali sebagai pasangan yang sangat romantis. Setiap gambar yang dimuat naik oleh aktres jelita itu ke akaun media sosial ...
Pasangan Anzalna Nasir dan suaminya, Muhamad Hanif Mohamad Zaki sememangnya dikenali sebagai pasangan yang sangat romantis. Setiap gambar yang dimuat naik oleh aktres jelita itu ke akaun media sosial miliknya pasti mendapat pujian daripada para peminat.



Terbaru, foto yang dimuat naik oleh wanita berusia 30 tahun itu sekali lagi menarik perhatian peminat yang rata-rata cemburu melihat kemesraan merpati dua sejoli itu. 

Kapsyen Anzalna juga dilihat cuba untuk mengusik para peminatnya dengan berkata siapa yang melihat gambar tersebut pastinya akan merasa tidak sabar untuk berkahwin. 

"Siapa tengok gambar ni, mesti tak sabar nak kahwin," tulisnya.


Sememangnya betul usikan Anzalna tersebut dimana kebanyakan peminatnya menyatakan perasaan tak sabar mereka untuk melangsungkan perkahwinan setelah melihat gambar tersebut. 

Foto : Instagram Anzalna Nasir
Memang seronok melihat pasangan bahagia ini, kan? Semoga cepat-cepat dikurniakan dengan anak-anak yang comel, soleh dan solehah.-CARI   
23

Bagus
28

Marah
17

Terkejut
16

Sedih
14

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tomaz 28-8-2018 01:16 PM
Jelly nya tgk rambut sheolsss
Quote fushimi 28-8-2018 01:23 PM
semua komen kat insta sejenis pempuan gatal bijik

Quote kacang^soya 28-8-2018 01:29 PM
syanteknya rambut sheols..berkilauan gitu
Quote abangadek 28-8-2018 01:44 PM
lakinya muka jantan habis tapi hati pondan.. org bash bini bimbo dia block ig booooo pondan
Quote Idgaf 28-8-2018 02:04 PM
anzalna ni cantik btol tapi lama lama menyampah juge la menunjuk naw naw
Quote kucingitam 28-8-2018 02:22 PM
kalau fattzura yang tunjuk abis kena kecam..bias betul netizen ni..
Quote Cicisweets 28-8-2018 02:24 PM
Dah kata kawan baik fakeporn harusla perangai menunjuk 2x5
Quote Acikayumii 28-8-2018 02:48 PM
yang ni takda pulak orang butthurt tgk.. kalau fattzura org dok canang tunjuk softporn dah. hahaha

btw..admire la tgk rambut anzalna n her sisters. lawaaa, berkilat dan waving jeee!!!
Quote datinamanda 28-8-2018 02:53 PM
berlakon sendu so  jual kesweetan je lah dekat ig utk kekal relevan gitu
Quote mintu 28-8-2018 03:03 PM
muka sheols laki bini xpernah berubah,  sama je tiap tahun. pernah x sheols terfikir nk tukar style rambut? cth curl mcm beyonce tu ke,
rambut lurus memanjang je,  bored juga tengok ye. pls anzalna,  style up ur hair tu,  nak tgk vaass ke tak cam scha?
Quote miemiecha 28-8-2018 03:21 PM
mek tgk x berair pun...
spesis kat ig nih mmg berair sokmo ke ape
Quote fox. 28-8-2018 04:03 PM
dah memang kau merenyam nak kawin, buat alasan tengok gambar nih pun rasa nak kawin. birahnya komen2 kat ig nih
Quote hotmak 28-8-2018 04:04 PM
try too hard dia ni
Quote Joannalee 28-8-2018 04:21 PM
hihi geli tgk show off mcmni...  muntah
Quote sweetfasha 28-8-2018 04:29 PM
tak stone pun tengok laki dia haihhh..

muka tersengih sengih gitu
Quote minguk 28-8-2018 04:36 PM
haah la saya rasa tak sabar nak kawin lahhhhh!
Quote bukan_ustazah 28-8-2018 04:46 PM
Sheols kan kaki show off. Shooping dekat harrods bukan main instastory! Lepastu kutuk rakyat malaysia mampu primaks je!! low class gituu

Mohon la kena tinggal lakinya baru tahu langit tinggi rendah

Quote beeeee 28-8-2018 05:11 PM
alahai ko sweet jela sampai bebila takde apa yang menarik pun untuk digosip kan.
Quote EvieWanKenobi 28-8-2018 08:34 PM
dia jadi jurucakap Annick Goutal kah?

Lihat semua komen(84)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.167426 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top