CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Suami Raikan Persembahan Comeback Cardi B Dengan Gambar Bogel

28-8-2018 12:01 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 3925| Komen: 9|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Julai lalu, penyanyi rap yang sedang meningkat naik Cardi B menarik diri daripada persembahan pembukaan konsert jelajah Bruno Mars.

Julai lalu, penyanyi rap yang sedang meningkat naik Cardi B menarik diri daripada persembahan pembukaan konsert jelajah Bruno Mars.


Alasan yang diberikan ialah Cardi ingin menumpukan perhatian kepada anaknya Kulture yang baru lahir.  Tindakan Cardi B itu dikatakan disokong penuh oleh suaminya penyanyi rap Offset.


 

Kredit Foto: Getty Images

Tempat penyanyi yang popular dengan lagu Finesse itu kemudiannya digantikan oleh penyanyi Ciara dan boyband Boyz II Men. 


Sejak menarik diri Cardi B kemudian menyepikan diri tanpa sebarang khabar berita. 


Ramai membuat spekulasi menyatakan Cardi B mungkin akan mengambil masa yang terlalu lama untuk bercuti dan peminat merasa takut bintangnya yang mula menyinar akan malap dengan kemunculan semula Nicki Minaj.

 

Kredit Foto: Vanity Fair

Telahan itu tidak berasas apabila hari ini Cardi B membuat kemunculan mengejut dengan mengadakan persembahan pertamanya selepas bergelar ibu. 


Disaksikan jutaan penonton di Madison Square Garden, Cardi B dan suaminya Offset membuat kemunculan istimewa ketika konsert Drake dan Migos. Cardi B dengan santai melantunkan rap bagi lagu popular mereka berjudul Motorsport.


 


Cardi B kemudian membuat pengakuan di Twitter bahawa beliau sangat risau dengan kemunculan pertamanya itu. Beliau juga tampil dengan imej baru berambut pink neon dan dress kulit hitam. 


Kredit Foto: IG Cardy B

Untuk merayakan persembahan comeback itu, suaminya pula telah memuat naik sekeping gambar bogel Cardi B dengan caption wifey goddess beauty.


 

Kredit Foto: IG Offset

Nampaknya belum sempat Nicki Minaj memanaskan singgahsana Ratu Rap, Cardi B telah muncul menuntut semula mahkotanya. -CARI

32

Bagus
31

Marah
37

Terkejut
32

Sedih
20

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (183 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matkpop 28-8-2018 12:09 PM
terkejut aku tengok gambar rambut pink tu. {:dot
Quote mieymiey 28-8-2018 12:18 PM
Rambut pink dress hitam tu dah serupa Nicki Minaj versi kurus sikit.
Quote annehuda 28-8-2018 12:39 PM
nampak plastik nau nau muka die
Quote dekmieDandy 28-8-2018 12:41 PM
kat MTV baru2 ni lawa habis

padahal baru sebulan beranak
Quote Foxey 28-8-2018 01:04 PM
uih......
Quote wadiunong 28-8-2018 02:29 PM
Awat lain sangat muka dia? Dah alter ke? Masa video klip dia duet dgn adam levin lagu girls like u nampak cantik je
Quote nishikido 28-8-2018 03:00 PM
Wow...Barbie betul2 wujud rupanya.. almost everything made from plastic..
Quote Spicymami 29-8-2018 05:01 AM
Ada terbaca kat website2 omputih katanya kalo celebrity ni tiba tiba nampak lain drastically mostly sbb guna teknologi fake body / artificial human body..  Xtau nk explain mcm mana tp lebih kurang mcm movie surrogatelah..   
Quote Artemesiaa 29-8-2018 01:00 PM
Gigihnyalah sampai nampak so plastic

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.074938 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top