CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Peminat Kata Joy Revfa Ada Iras Artis Kpop, Betulkah?

24-8-2018 12:27 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 13252| Komen: 79|Original author: Oleh: Ain

Description: Terpalit kontorversi membabitkan krisis rumah tangga dengan penyanyi Hafiz Hamidun suatu ketika dahulu menjadikan nama usahawan kosmetik Joy Revfa semakin dikenali ramai.
Terpalit kontorversi membabitkan krisis rumah tangga dengan penyanyi Hafiz Hamidun suatu ketika dahulu menjadikan nama usahawan kosmetik Joy Revfa semakin dikenali ramai.



Namun, tidak dinafikan Joy atau Siti Arifah Amin, 31, sememangnya seorang yang jelita dan memiliki raut wajah ayu. Tetapi, adakah kecantikannya itu asli dari dulu atau kesan daripada penggunaan kosmetik?

Nah, gambar throwback zaman sekolah rendah ini membuktikan Joy memiliki kecantikan asli sejak zaman sekolah lagi!


Terjumpa gambar Darjah 6, tahun 1999



Justeru, ramai pengikutnya memuji kecantikan yang dimiliki Joy sejak di bangku sekolah lagi.


Mesti popular di sekolah



Eh, sekejap! Dalam pada dihujani komen positif dan kata-kata pujian, ada pula netizen mengatakan Joy ada iras selebriti KPop.

"Kenapa muka Joy ada iras Lisa Blackpink?" tanya netizen.


Kredit foto: IG Joy Revfa

Bagaimanapun, Joy yang tidak mengenali penyanyi berasal dari Thailand itu bertanya kepada pengikut di ruangan komennya mengenai selebriti berkenaan.






Siapa Lisa Blackpink?


Kredit foto: IG Joy Revfa

Jangan lepas ni Joy cuba berjinak dengan dunia seni pula, sudahlah. Tak tidur malam 'peminat susah mati' ahli kumpulan KPop itu asyik membandingkan mereka berdua nanti! - CARI
23

Bagus
40

Marah
37

Terkejut
36

Sedih
27

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (188 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 24-8-2018 12:49 PM
Tu kalau makeup tebal plus filter. Tapi lawa jugak walaupun tak bermakeup
Quote Ajincome 24-8-2018 01:00 PM
Mcm lisa??
Quote Mizlyn 24-8-2018 01:10 PM
Lawa je..
Quote Lula2 24-8-2018 01:14 PM
Lawanya..
Tp dia memg lawa pun..
Quote Shayang 24-8-2018 01:21 PM
Teringat lagu iklan joy yg ropie duk nyanyi tu ank aku hari2 duk ulang dengar
Quote aleesyasofia 24-8-2018 01:29 PM
blh thn jgk masa sheolss budak2 dlu
Quote kiah_mai_pulak 24-8-2018 01:32 PM
Lawa time kecik2 bila dh besar jadi sewel... idup dlm fantasi.. ada kah pernah mendadih tu yg jadi sewel???
Quote doubleA 24-8-2018 01:36 PM
Lawa joy repah tapi masalahnya retis tempatan kah beliau? Personaliti media sosial jah
Quote MeghanK 24-8-2018 01:38 PM
sapa peminat dia tu
Quote SLAManya 24-8-2018 01:42 PM
memang cantik dia ni esp masa kecik tu
tapi awat filter tebal sangat
biarlah natural... dah lawa kan

tapi tu lah... sewel pulak
majoriti orang2 sewel ni memang asal cantik eh
kelebihan kot
sewel sendiri takpe, ni saiko teruk... menakutkan
Quote chazey 24-8-2018 01:42 PM
Wadefrog budak ni baru darjah 6 rupanya di tahun 1999?!! Hakak ingatkan kertu sebaya hakak!
Quote chazey 24-8-2018 01:43 PM
Hello, hakak pon bibir merah gak dolu hingga sekarang takyah skrub2 sedari bayi! So propah this minah!
Quote chazey 24-8-2018 01:46 PM
Dan muka gituh biasaaaaa jah hokeh! Aiyoh sista zaman akak sekolah dulu ramai jelitawan tempat akak okeh! Sorri sista if sista sekolah di sekolah akak dolu list top 100 pun sista tak masuk!
Quote melinda_kerr 24-8-2018 01:47 PM
Celah bontot Lisa jer... bluekk!! Yg gambar waktu kecik tu sebelah kiri persis wajah anak Sohai.
Quote dewi_rina 24-8-2018 02:16 PM
Suka sangat angkat bakul dia nie.. puji2 diri sendiri lawa

Ye tahu ko lawa,tapi jangan tunjuk sgt ko nie mental.. laki pun seram nak buat bini
Quote myakayina 24-8-2018 02:21 PM
lawa tapi sewel buat apa..lawa tu tak kekal pun..lama2 kedut gak atas bawah..
Quote AvaAdore 24-8-2018 02:34 PM
Sheols biasa je. Lawa sbb filter abis & makeup tebal. Tgk kat camera org lain beza gile
Quote matkpop 24-8-2018 02:43 PM
biasa je. tak lawa mana
Quote salmon-suki 24-8-2018 02:48 PM
Kehkehkeh~kecik2 lawa tp besar dah tak lawa thats why mekap tebal sekati pstu filter sehabis mungkin...ape dah x yakin dgn kecantikan asli ke?{:smile{:run

Lihat semua komen(79)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 06:12 AM GMT+8 , Processed in 0.102401 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top