CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Guru Dipecat Selepas Hantar Gambar Bogel Kepada Pelajar, Minta Buat Seks

13-7-2018 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7455| Komen: 33

Description: Guru wanita dipecat selepas didakwa menghantar gambar dan mesej lucah kepada seorang pelajar lelaki.
Guru wanita dipecat selepas didakwa menghantar gambar dan mesej lucah kepada seorang pelajar lelaki.


Foto: METRO/Twitter


Memetik The Trentonian, Sekolah Tinggi Ewing di New Jersey mengesahkan mereka telah memecat Chelsea Hahn, 25, pada Rabu, enam minggu selepas polis menerima laporan mengenai hubungan terlarang guru berkenaan.

Selain bercium di dalam kelas, Chelsea didakwa menghantar gambar bogel dan mesej untuk mengajak pelajar berusia 17 tahun itu melakukan hubungan seks.


Foto: Trentonian


Dia bekerja di sekolah berkenaan sebagai guru Bahasa Inggeris dan memperoleh ASD 48,400 (RM191,712) setahun sebelum dipecat.

Chelsea didakwa atas tiga pertuduhan membabitkan serangan seksual terhadap pelajar bawah umur dan boleh dipenjara lima hingga 10 tahun jika sabit kesalahan. - CARI
15

Bagus
29

Marah
36

Terkejut
30

Sedih
19

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (152 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 13-7-2018 11:32 AM
betapa ruginya pelajar itu...
Quote chauky314 13-7-2018 11:33 AM
cantik cikgunya tu....
Quote ell768 13-7-2018 11:34 AM
skema laa plak student dia tu..kalau student kt sini mau trus dirembatnya cikgu tu..mcm citer cikgu suraya tu..wakkkakka hanat tol
Quote batmana 13-7-2018 11:43 AM
makeup mmg ler
cube selfie msa bngun tido, mleleh air liur basi bagai
ko tgk pn xselera
Quote lkick2113 13-7-2018 11:45 AM
Mesti parents Budak ni Yg buat laporan... Kalau ikut Budak 17 thn Tu memang nak je main dgn cikgu cantik macam tu
Quote Maideen. 13-7-2018 12:02 PM
lkick2113 replied at 13-7-2018 11:45 AM
Mesti parents Budak ni Yg buat laporan... Kalau ikut Budak 17 thn Tu memang nak je main dgn cikgu ca ...

Kalau budak sekolah tahfiz tidak kot.......... Budak tu akan ingatkan cikgu tu tentang arahan Allah SWT dalam kitab karangan ulamak dulu dulu kepada wanita supaya membungkus kepala...

Wallahualam.
Quote saladin780 13-7-2018 12:06 PM
sangapnya cikgu nih smpi dgn murid pun jadik..gi jelah mana2 bar tu flirt dgn jantan kalu dah sangap sgt..ada je kot nak ons ngan ko
Quote nishikido 13-7-2018 12:08 PM
saladin780 replied at 13-7-2018 12:06 PM
sangapnya cikgu nih smpi dgn murid pun jadik..gi jelah mana2 bar tu flirt dgn jantan kalu dah sangap ...

Fetish dengan virgin kot sis..lulz
Quote tanakkampung1x 13-7-2018 12:12 PM
Bodoh punya cikgu

Boleh tak kau tunggu budak tu grad dulu baru nak bercinta2?
Quote prettyuglybabe 13-7-2018 12:23 PM
lawa ke macam tu?
cuba terbalikkan kalau cikgu tu laki student tu pompuan..
tak cukup tanah masing-masing nak maki pedo bagai..
but wait.. sebab kokesen tak kena maki kot..
kalau melayu islam baru kena..
Quote Nokiaman 13-7-2018 12:26 PM
Maideen. replied at 13-7-2018 12:02 PM
Kalau budak sekolah tahfiz tidak kot.......... Budak tu akan ingatkan cikgu tu tentang arahan Al ...

Salah tu...
Kalo budak skola Tahfiz,,
Guru jantannya plak yg horny bastard..anto gambo konek nak meliwat...
spesis lain dari yg lain...

Quote JohnDeSouza 13-7-2018 12:28 PM
Bertuah anak muridnya.hihi
Quote Maideen. 13-7-2018 12:40 PM
Nokiaman replied at 13-7-2018 12:26 PM
Salah tu...
Kalo budak skola Tahfiz,,
Guru jantannya plak yg horny bastard..anto gambo konek nak ...

Hishhh........tak khen lah.
Quote Nokiaman 13-7-2018 12:56 PM
Maideen. replied at 13-7-2018 12:40 PM
Hishhh........tak khen lah.

betul pe...
Hujung hujung melalak melolong kapirkan org lain....
Yg dia org plak tiket terus ke syurga kekdahnya..
Ni semua da termaktub dalam kitab suci syumul...

Quote kitiykat 14-7-2018 04:32 PM

murid ni tak sedar dia bertuah lagi
Quote chazey 14-7-2018 07:07 PM
Bodoh kan kau kak. Dah tak laku sangat ka sampai sangapkan bebudak sekolah? Takleh tunggu sampai budak tu 21 tahun kot ye pon cinta (kahak tuih!)?
Quote HanaAmani 14-7-2018 07:25 PM
Mahalnyaaa gaji
Quote onexox97 14-7-2018 07:25 PM
kat malaysia ada ke kes cikgu puan hantar gambar
Quote sharlenetexas 14-7-2018 07:27 PM
Boleh buat cite Cikgu Chelsea

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 10:57 AM GMT+8 , Processed in 0.092957 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top