CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Gabungan Hollywood Dan Bollywood, Nick Jonas Hangat Bercinta Dengan Priyanka Chopra

14-6-2018 01:13 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8686| Komen: 29|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini selebriti Hollywood, Nick Jonas didakwa menjalinkan hubungan sejenis dengan Shawn Mendes.
Sebelum ini selebriti Hollywood, Nick Jonas didakwa menjalinkan hubungan sejenis dengan Shawn Mendes.

Ada gosip yang mengatakan gambar hubungan intim mereka telah tersebar.


Foto: Justjared.com
Rasanya dah boleh lupakan semua itu sebab sekarang ini Nick dikatakan sedang hangat bercinta dengan Priyanka Chopra.

Kedua-duanya dilihat begitu intim semasa menyaksikan konsert Beauty And The Beast di Hollywood Bowl, baru-baru ini.

Menurut Justjared.com, sumber mengatakan “Mereka baru saja menjalin hubungan. Kedua-duanya dilihat sepadan walau jarak usia yang jauh. Mereka saling tertarik.

“Priyanka dan Nick tidak langsung menyembunyikan keintiman. Mereka berbual mesra sambil ketawa, menggambarkan kebahagiaan.”

Foto: Justjared.com
Walaupun jarak usia selama 10 tahun, tapi memang tak dapat dinafikan hubungan mereka nampak begitu serasi dan mesra.

Tambah menguatkan spekulasi bila Nick telah menjemput dan memperkenalkan Priyanka pada ahli keluarganya di sebuah majlis perkahwinan sepupu Nick.

Foto: Justjared.com
Gabungan Hollywood dan Bollywood, pasti meletup! -CARI
26

Bagus
20

Marah
26

Terkejut
15

Sedih
33

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (139 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Allthatnana 14-6-2018 03:29 PM
Aikkk biar betik... {:question{:question
Quote Orix 14-6-2018 03:56 PM
Aiyoh. Mcm hanak hekan. Priyanka ni nmpak dominant...
Quote besarkecik 14-6-2018 06:47 PM
Macam dibela je
Quote cicicumel 15-6-2018 06:38 AM
Eww..mcm adik kakak..Priyanka ni bg aku x lawa langsung.hidung dia pelik.lawa lagi Raja Ilya Marvel.
Quote greantea 15-6-2018 04:31 PM
nampak mcm mak ngan anak
Quote BoongaKertas 16-6-2018 12:16 PM
Taste nick ni mmg akak akak sgt. Tp iols rasa PC ni lawo. Meols suka dia dlm citer baywatch (the rock and zac efron) tu dia nampak gorgeous giler.
Quote monsterwife 16-6-2018 01:11 PM
Priyanka nampak berumur.ntah apa yg wow ttg dia.maybe sbb miss jelah.typical Indians lady.kalau aiswarya memang cantik.
Quote pitera 16-6-2018 10:21 PM
Iolls mmg suka PC ni. Dari dulu lagi, lepas tu bila masuk hollywood mmg lagi suka. Biarpun cerita dia yg series tu cam hampehhhh je, tapi takpe lah asal dia belakon hahaha
Quote ZophiaTW 18-6-2018 04:15 PM
Muka harap mekap jer...... Tak mekap, muka biasa jer. Priyanka ni pun tersenarai salah satu selebriti yang paling hodoh di India, Sridevi, Kareena Kapoor, Deepika Padukone dsbnya pun listed. The magic of makeup eh?????
Quote cmf_premierleag 18-6-2018 04:40 PM
akak x suka priyanka ni sbb dulu sheols try nak goda tekel akshay kumar
smpi bini heshe, twinkle twinkle little star eh..twinkle khanna tu merajuk berbulan2
pastu priyanka ni nmpk bitch sgt
akak lg suka lara dutta..takde pun nak try tekel akshay kumar ms belakon sesama dlm singh is bling
Quote annehuda 19-6-2018 04:53 PM
Sebelum ini selebriti Hollywood, Nick Jonas didakwa menjalinkan hubungan sejenis dengan Shawn Mendes.


hakak lg tertarik dgn yg ni
Quote annehuda 19-6-2018 04:55 PM
hakak harap ni bukan coverina skandal nick jonas n shawn mendes, sbb masa metgala tu shawn mendes pun usung hailey baldwin, nick usung priyanka chopra.

Quote JiEunTak 20-6-2018 09:39 AM
PC nih mmg penah chop homewrecker kat Bollywood...bukan takat akshay kumar tp katanya dengan SRK pun penah scandal juga.... tah btoi tidak.... apa2 pun PC and Nick Jonas...? A BIG NO.
Quote nisako 20-6-2018 01:58 PM
hishhhhhhhhhhh x sesuai………….
Quote selipar_hijau 20-6-2018 08:47 PM
Priyanka ni sesuai dengan The Rock tu
Quote mintu 21-6-2018 09:21 PM
anehnya gandingan pasangan ni.. wartawan cari sarcasm ke ckp dorg ni sesuai?
Quote Revolver 23-6-2018 03:49 PM
nmpk peado pulak PC ni bila dgn nick
Quote balakkampung 24-6-2018 03:49 PM
priyanka dulu2 lawa...tapi sejak masuk hollywood ni nampak tak lawa pulak...
Quote cassriena 24-6-2018 08:10 PM
ishhh x hensemlah nick jongos tu priyanka oiii. plss lah. sidekicks chuols dlm tv series tu lg rembes

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:35 PM GMT+8 , Processed in 0.107718 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top