CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kain Terbelah Sampai Nampak Betis Katanya, Pakaian Neelofa Jadi Kecaman

13-6-2018 03:21 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 25690| Komen: 95|Original author: Oleh: Amirah

Description: Penampilan Neelofa memang sering menjadi perhatian ramai.
Penampilan Neelofa memang sering menjadi perhatian ramai.

Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.

Foto: IG Neelofa


Namun kadang-kadang mungkin selebriti ini kurang sensitif mengenakan pakaian yang tidak mempamerkan imej muslimah dengan sebaiknya.

Baru-baru ini pakaian yang dipakai semasa mengacarakan rancangan MeleTop menjadi bahan bualan ramai.


Apa tidaknya, dress labuh berwarna merah jambu itu terbelah di bahagian tepi.


Bila sekali tengok memang boleh terkejut dibuatnya, seksi kerana nampak betis.

Namun menurut komen-komen netizen, Neelofa memakai seluar yang menyerupai warna kulit jadi tiada masalah di situ.

Jadi jangan cepat nak menuduh atau melemparkan kata-kata kesat ya. -CARI
14

Bagus
14

Marah
17

Terkejut
19

Sedih
23

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote greantea 13-6-2018 03:23 PM
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.

Quote bungamelurindah 13-6-2018 03:35 PM
sendunye netizen nie, die pakai suar la kat dalam tu
Quote Ferr_Remy 13-6-2018 03:39 PM
Sarcasm la pasal kaler kulit tu. Dalam Islam pun x boleh kalau pakai pakaian menyerupai kaler kulit. Kah3.
Quote zaziot 13-6-2018 03:40 PM
buta ke apa
Quote barfi 13-6-2018 03:42 PM
Aku tak nampak pun legging dia? Macam betul2 betis jah
Quote bukan_ustazah 13-6-2018 03:42 PM
YALLAH. netizen malaysia ni memang pasal AURAT je keee???? Kalau free hair suruh pakai tudung, pakai tudung expect artis terus berhijab sempurna, dah sempurna suruh baju longgar, dah baju longgar berniqab. Choiii sangat .. Iman uols pun turun naik apatah lagi retis ni oiii
Quote barfi 13-6-2018 03:44 PM
Anyway hawa rizwana ke apa tah nama pembaca berita yg muka cam lofa tu. Skg dah jadi duta annaseaskey kan.. hawa tu ada iras lopa tapi iras side lopa yg tak cantik. Ada tak yg paham maksud aku.. muka dia iras bila memek muka lofa tgh buruk.. cemana tah aku nak explain
Quote annehuda 13-6-2018 03:51 PM
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.


reputs pls la bulan puasa ni tak baik menipu tau
Quote prettyuglybabe 13-6-2018 03:51 PM
lantak dia la nak pakai macam mana..
selama ni dia tutup rambut je pun bukan tutup aurat..
Quote besarkecik 13-6-2018 03:57 PM
Yang adik dia tu kata makin kurus, dalam gambar atas tembam air je aku nampak
Quote intanazlynna 13-6-2018 04:06 PM
patutnya dia pakai palazzo je kat dlm tu, bagi tidak menimbulkan finah
Quote munchkin 13-6-2018 04:15 PM
Lantaklah...
Quote kiah_mai_pulak 13-6-2018 04:16 PM
Hajahhh lopak dgn pesenn menimbulkan fitnah berpisah tiada
Quote CoolSurfer 13-6-2018 04:17 PM
Tak cantik.
Kenapa perlu pakai kasut tinggi sangat macam tu.
Tak kena langsung, looks funny.
Quote fliphair8 13-6-2018 04:17 PM
Dia lagi! Takkan tetiap minggu top top kena bukak benang baju katek ni?
Quote mixed 13-6-2018 04:17 PM
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni
Quote bakingsoda 13-6-2018 04:21 PM
konsep tayang betis dalam iman
Quote sokmogitu 13-6-2018 04:33 PM
mixed replied at 13-6-2018 04:17 PM
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni

minggu lepas kes Alvin Chong
minggu ni kes betis terdedah
minggu depan mesti kes over beraya atau over berlakon tiamok 5 hari
Quote MeghanK 13-6-2018 04:50 PM
nothing new..same old same old

bosan ngan citer dia ni..next

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:32 PM GMT+8 , Processed in 0.068301 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top