CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nabila Huda Mengamuk, Gelar Ibu Tiri Bekas Pelacur

12-6-2018 12:06 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 130144| Komen: 805|Original author: Oleh: Amirah

Description: Tidak pasti ibu tiri yang mana Nabila Huda maksudkan, namun dia telah membuat pendedahan tentang perangai sebenar wanita tersebut yang pisahkan hubungannya bersama ayahnya selama bertahun-tahun.
Tidak pasti ibu tiri yang mana Nabila Huda maksudkan, namun dia telah membuat pendedahan tentang perangai sebenar wanita tersebut yang pisahkan hubungannya bersama ayahnya selama bertahun-tahun.


Selepas lama berdiam diri kali ini dia makin panas hati dengan sikap wanita tersebut yang seperti tidak boleh melihat dirinya hidup senang bersama anak.

Foto: IG Kupu-kupu
Menurutnya, ibu tirinya itu telah memalukan dirinya dan pernah cuba juga memisahkan dia dan anaknya, Keisha. Hatinya busuk dan Nabila sendiri membenci wanita itu yang cuba untuk mengawal hidup orang lain.

Foto: IG Nabila Huda

Foto: IG Nabila Huda
Nabila menggelarkan ibu tirinya itu sebagai bekas pelacur kerana tidak tahan lagi dengan sikapnya yang sering membuatkan dirinya dilihat sebagai jahat dimata orang lain.

Dia juga mengetahui wanita itu masih ’stalk’ akan kehidupannya sekarang dan masih tidak boleh ‘move on’ melihat kebahagiaan yang dikecapi Nabila dan keluarga kecilnya itu.


Memang sedih dan tidak sangka apa yang berlaku ke atas Nabila selama bertahun-tahun bangkit dari kehidupan yang lalu.

Moga Nabila terus istiqamah dengan kebaikan yang dilakukan dan berharap ibu tirinya tidak lagi menggangu hidupnya. - CARI
11

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • shasha79

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote biskutmayat 11-6-2018 11:59 PM
Yes! Betul sangkaan ku!
Quote biskutmayat 12-6-2018 12:00 AM
So betullah kan selama ni yang orang ckp manager amy search tu mcm mcm? Igt tak dulu ada kes kat bank mana entah tu? Tak boleh recall sangat pasal apa. Sian abil!
Quote kakasotong2 12-6-2018 12:05 AM
Meols tolong tepekkan

Screenshot_2018-06-12-00-02-06.png Screenshot_2018-06-12-00-02-13.png Screenshot_2018-06-12-00-02-17.png
Quote kakasotong2 12-6-2018 12:06 AM
Screenshot_2018-06-12-00-02-21.png Screenshot_2018-06-12-00-02-27.png Screenshot_2018-06-12-00-02-31.png
Quote kakasotong2 12-6-2018 12:07 AM
Screenshot_2018-06-12-00-02-40.png Screenshot_2018-06-12-00-02-42.png
Quote astalavista44 12-6-2018 12:07 AM
kakasotong2 replied at 12-6-2018 12:05 AM
Meols tolong tepekkan

Thank you chuolss
Quote kecepoh 12-6-2018 12:10 AM
Kesian amy kesian abil.
Quote kecepoh 12-6-2018 12:11 AM
Bekas gro ke mak tiri tu?
Quote Duta lover 12-6-2018 12:11 AM
Sbb tula selama ni aku mmg ada soft spot kat abil. Sbb dia buat bodoh n derk je wpun mcm2 si amy tu buat kt dia..dr kecik. Abaikan dia. X jaga dia. Kawen baru beranak pinak..asik burukkan abil kat wartawan. Tapi abil tebalkan muka..buat bodo je..support amy kat event masuk mentor bagai. Hmmmm ni 1st time kot abil bukak mulut pasal mak tiri dia ni
Quote biskutmayat 12-6-2018 12:17 AM
Duta lover replied at 12-6-2018 12:11 AM
Sbb tula selama ni aku mmg ada soft spot kat abil. Sbb dia buat bodoh n derk je wpun mcm2 si amy tu  ...

Haah first time abil bukak mulut pasal mak tiri dia. Pernah baca dlm ni pasal abil diam je dgn segala benda yg mak tiri dia buat.

Dan baru tahu jugak dr igstory abil keisha tu dipisahkan oleh mak tiri dia bukan bapaknya. Sian abil. Sbb tu me love her. She seems genuine!
Quote Kak-Leen 12-6-2018 12:19 AM
Alhirnya Abil bersuara..
Quote Kak-Leen 12-6-2018 12:19 AM
Alhirnya Abil bersuara..
Quote tunangku 12-6-2018 12:19 AM
Kesian nabila
Quote barto 12-6-2018 12:20 AM
Ai sapot u abil...i tau ada je parents yg layan anak teruk...bertabahlah abil ye
Quote Duta lover 12-6-2018 12:20 AM
biskutmayat replied at 12-6-2018 12:17 AM
Haah first time abil bukak mulut pasal mak tiri dia. Pernah baca dlm ni pasal abil diam je dgn seg ...

Aku ingat ada dulu mmg abil down gle..sbb rindu anak dia kan. Mmg dia sedih upload sedih2 je kat insta. Bila org speku n tanya..dia just jawab sbb dia bz shooting. X dpt jumpa keisha. Cis rupanya...ada percubaan memisahkan...
Quote imanda 12-6-2018 12:21 AM
sian abil hdp dlm life bpecah belah gini
Quote biskutmayat 12-6-2018 12:29 AM
Duta lover replied at 12-6-2018 12:20 AM
Aku ingat ada dulu mmg abil down gle..sbb rindu anak dia kan. Mmg dia sedih upload sedih2 je kat i ...

Yes masa tu la yang dia down tu. Masa tu igstory pun sedih je.

Yg ig story dia baru upload ni kan ada mention dia down beberapa bulan sbb mak tiri dia pisahkan anak dia dr dia la tu. Seriously i mati mati igt bapaknya(ex husband abil) yg cuba jauhkan keisha from her rupanya mak tiri dia. Truth will prevail!

Betullah orang speku dulu kata mak tiri dia call girl kan? Tak sangka duduk sama sblm nikah and ada anak sblm nikah jugak.
Quote biskutmayat 12-6-2018 12:32 AM
I dari dulu suka abil! Walaupun dia seksi and kadang suka je cakap lepas contoh masa AME tu kn yang orang komen kata dia seksi etc pastu dia suruh org tu tutup ig tapi i suka je dia. Dia memang nampak jujur.

Liku hidup dia membesar penuh ranjau. Sbb tu agaknya skrng dia temui kebahagiaan dgn husband dia. Husband nampak sayang gila kat dia and husband dia tu mmg orang yang baik baik.
Quote moonbug 12-6-2018 12:33 AM
Apa ig mak tiri dia?

Lihat semua komen(805)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 01:59 AM GMT+8 , Processed in 0.072691 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top