CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Nabila Razali Nak Ucap Selamat Berpuasa Ke, Nak Tayang Dada - Netizen

17-5-2018 01:30 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 12688| Komen: 36|Original author: Oleh: Suzy

Description: Hari ini merupakan hari pertama kita berpuasa. Syaitan telah dirantai, pintu syurga terbuka luas dan pintu neraka tertutup rapi. Setiap kali Ramadhan pasti ada kata-kata pesanan tentang hal menjaga ma ...


Hari ini merupakan hari pertama kita berpuasa. Syaitan telah dirantai, pintu syurga terbuka luas dan pintu neraka tertutup rapi. Setiap kali Ramadan, pasti ada kata-kata pesanan tentang hal menjaga mata, menjaga lidah dan sebagainya. 



Namun, masih ada yang tidak menjaga perilaku mereka seolah-olah bulan Ramadan adalah bulan-bulan biasa bagi mereka. Peristiwa ini menimpa pelantun lagu Pematah Hati, Nabila Razali. 

Video Nabila memberikan ucapan selamat berpuasa telah dipandang negatif oleh netizen dan tujuan sebenar video itu bagaikan tenggelam dek komen-komen berikut.


Individu ini telah menegur Nabila kerana dia dikatakan berniat menonjolkan dadanya di sebalik ucapan itu. Sementara itu, terdapat juga netizen yang prihatin menegur supaya Nabila menutup bahagian dadanya. 

Bagaimanapun, jika dilihat, Nabila berpakaian sopan dan tidak mendedahkan aurat. Jadi, mungkinkah netizen telah tersilap pandang? - CARI
6

Bagus
16

Marah
13

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (45 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote besarkecik 17-5-2018 01:35 PM
Alahai.. Bosannya la
Quote prizadane 17-5-2018 01:38 PM
dada kecik camtu pun teruja ke nak tengok?
btw, awat mekap hang pucat sangat nabila?
Quote niena90 17-5-2018 01:40 PM
Shawl panjang n labuh tapi labuh ke belakang
Quote MeghanK 17-5-2018 01:41 PM
bodoh nya netizen..dalam kepala pikir benda tu je ke
mak kakak adik bini kat rumah pakat pakai tudung labuh ke
Quote MissVixen 17-5-2018 01:42 PM
Rata, serata- ratanya
Quote mieymiey 17-5-2018 01:44 PM
Gigihnya wartawan cari skodeng ig retis nak dapatkan gosip bernas. Tahniah!
Quote Victorioussss 17-5-2018 02:03 PM
bodohnya marhaen yang komen..
setakat dada umpama bukit sampah, antara nampak tak nampak je benjolan tu why bother

lain la dada macam gunung ledang ke, gunung datok ke, broga ke, melimpah limpah ke tu ye la jugak

konsep komen "nampak dada la awaaakk" konon alim warak padahal kau jugak yang donlod video dia pastu masuk jamban
Quote tanganbercakap 17-5-2018 02:07 PM
Reporter cari dan thread hanya sebab komen ntah sape2 bagai isi dan kuku ye..
Quote nisako 17-5-2018 02:08 PM
next please................
Quote onexox97 17-5-2018 02:11 PM
dada memang meleper
tapi ia tetap wajib ditutup
tapi netizen pun kalau nak tegur dm je lah
Quote Adeakukesah11 17-5-2018 02:12 PM
Mcm papan je pun..
Kecoh lahh
Quote weezerfan 17-5-2018 02:25 PM
onexox97 replied at 17-5-2018 02:11 PM
dada memang meleper
tapi ia tetap wajib ditutup
tapi netizen pun kalau nak tegur dm je lah

X wajib pon tutup dada kalau jenis nenen kecik.
Quote duri_durians 17-5-2018 02:38 PM
no wonder banyak kes rogol kat malaysia
mengata India nombor satu. tapi mentaliti kau orang pun sama je.
Quote BookerT 17-5-2018 02:40 PM
prizadane replied at 17-5-2018 01:38 PM
dada kecik camtu pun teruja ke nak tengok?
btw, awat mekap hang pucat sangat nabila?

sebab mak hayam ni kulit putih nyah...kalau letak pemerah pipi nampak mcm bimbo and dolled sangat nyah...
Quote BookerT 17-5-2018 02:40 PM
niena90 replied at 17-5-2018 01:40 PM
Shawl panjang n labuh tapi labuh ke belakang

mak cukup benci mak mak hayam yang suka pakai tudung jerut leher ni..mak rasa nak jejerut je memasing..ingat kau hipster la dress up macam tu nyah...
Quote BookerT 17-5-2018 02:41 PM
MeghanK replied at 17-5-2018 01:41 PM
bodoh nya netizen..dalam kepala pikir benda tu je ke
mak kakak adik bini kat rumah pakat pakai tudu ...

labuh lah tu nyah..sebab tu bersuara...defensive betul kau dengan mak hayam cecumi ni ye nyah...
Quote BookerT 17-5-2018 02:42 PM

the wonder of the woderbra nyah...
Quote BookerT 17-5-2018 02:42 PM
Victorioussss replied at 17-5-2018 02:03 PM
bodohnya marhaen yang komen..
setakat dada umpama bukit sampah, antara nampak tak nampak je benjola ...

kalau menggunung pun sagging sebab lemak tak pejal watpe nyah?
Quote beeeee 17-5-2018 03:04 PM
huk aloh bape sen noh la cik mak nye kecoh betul la netizen nih

Lihat semua komen(36)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:45 AM GMT+8 , Processed in 0.071404 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top