CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Dua Tahun Kenal, Bila Masa Pula Nak 'Try' Syed Saddiq? - Emma Maembong

16-5-2018 10:56 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 15709| Komen: 88|Original author: Oleh: Ain

Description: Wah, macam pisang goreng panas! Semakin meletup-letup macam bertih jagung nama Syed Saddiq Abdul Rahman sejak akhir-akhir ini.
Wah, macam pisang goreng panas! Semakin meletup-letup macam bertih jagung nama Syed Saddiq Abdul Rahman sejak akhir-akhir ini.

Terbaru, pelakon Emma Maembong dituduh netizen cuba memikat Ahli Parlimen Muar itu gara-gara memuat naik video boomerang mereka berdua.

Terbukti, netizen memang mudah melatah dengan sebarang perkongsian di laman media sosial selebriti.




Emma atau nama sebenarnya, Fatimah Rohani, 26, bagaimanapun menafikan dakwaan liar itu.

Berkata kepada mStar Online, dia dan Syed Saddiq sudah mengenali dan berkawan baik sejak dua tahun lalu.

"Orang cakap saya nak try (pikat) Syed Saddiq selepas saya memuat naik gambar bersama dia beberapa hari lalu.

"Mereka sepatutnya periksa Instagram saya dari dulu kerana dulu pun saya pernah memuat naik foto dia dan dia juga ada datang pelancaran filem Kimchi Untuk Awak lakonan saya,”
jelasnya.


Foto: IG Emma/mStar Online

Emma juga hairan mengapa baru kini netizen nak mempersoalkan hubungan mereka selepas Syed Saddiq mula mendapat perhatian.

“Saya berkawan dan post gambar dia tidak bermakna saya sokong mana-mana pihak. Saya juga ada post foto dengan pakcik saya yang juga bekas menteri besar Terengganu.

“Bapa saya dulu pelukis di PWTC dan saya akui membesar dengan Umno tetapi saya mengambil pendirian untuk tidak berada di mana-mana pihak pun,”
ujarnya.



Foto: IG Emma Maembong/Syed Saddiq

Bercerita mengenai awal perkenalan mereka, Emma berkata pembantu peribadinya terlalu meminati pemuda itu menyebabkan dia menghubungi Syed Saddiq.

“Pembantu peribadi saya minat dengan dia dan saya cuba hubungi dia untuk dia beri kejutan kepada pengurus saya.

“Dia setuju untuk jumpa dan datang dengan kek hari jadi kepada pembantu saya. Sejak itu hubungan kami baik dan selalu bertanya khabar seperti seorang kawan,”
katanya.

Alahai, netizen pun. Takkanlah setiap kali muat naik gambar dengan mana-mana lelaki, ada makna lain, kan? - CARI
3

Bagus
1

Marah
15

Terkejut
5

Sedih
2

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beeeee 16-5-2018 11:05 AM
dengan semua laki ko mencapub zzzzzz kamal, sape si alvin eh lagi saddiq ni haaa
Quote EhhEtonLahh 16-5-2018 11:08 AM
celah mana ensem nya ntahhhh...eii
Quote Victorioussss 16-5-2018 11:09 AM
Try la i..i rela..jgn mngharap pd yang taksudi ema
Quote CikBersahaja 16-5-2018 11:10 AM
EhhEtonLahh: celah mana ensem nya ntahhhh...eii

I setujuuu. Tak hensem langsung
Quote pavlovachoc 16-5-2018 11:16 AM
Halahalahalahalahalahalahalahalahalahala
Quote EvieWanKenobi 16-5-2018 11:28 AM
takde la hot mana pun.. zZzZzZz..
Quote MadameOnion 16-5-2018 11:30 AM
emma pun nak jugak...lantak la ko emma..semua jantan nak dikepitnya
Quote MadameOnion 16-5-2018 11:31 AM
beeeee replied at 16-5-2018 11:05 AM
dengan semua laki ko mencapub zzzzzz kamal, sape si alvin eh lagi saddiq ni haaa

dia ni suka up gambaq2 dgn laki lepas tu ngaku kengkawan je..takde apa pun..kira dia ala2 hot stuff la laki semua tergila2..MO yg sama dgn setiap lelaki
Quote rosevelvet 16-5-2018 11:44 AM
Pacik dia yg mn satu ex mb trg
Quote Orix 16-5-2018 11:52 AM
EhhEtonLahh replied at 16-5-2018 11:08 AM
celah mana ensem nya ntahhhh...eii

Tu lah. I tgok tak hensem. Tp I mmg tak taste pn dgan stok2 muka ereb/paki/india mcm ni... Plus, syed ni pelat huruf ‘s’ ... major turn off
Quote samax 16-5-2018 11:53 AM
rosevelvet replied at 16-5-2018 11:44 AM
Pacik dia yg mn satu ex mb trg

hadi awang rasanya
Quote Atata 16-5-2018 11:55 AM
Video ni dah lama ada dlm insta Saddiq. Entah kenapa skrg Emma tetiba upload semula

Screenshot_2018-05-15-15-25-38-117_com.android.chrome.png
Quote beeeee 16-5-2018 11:59 AM
MadameOnion replied at 16-5-2018 11:31 AM
dia ni suka up gambaq2 dgn laki lepas tu ngaku kengkawan je..takde apa pun..kira dia ala2 hot stuf ...

Khuensssss ummah netz dah jelak terox dgn si kembong ni haaa
Quote Konahhh 16-5-2018 12:13 PM
Hakak dah pesan dah soh timah dok diam-diam. Girl fans tengah melatop ovaries tengok normal looking Syed ni, hang pi bakaq line buat pa  
Quote blue^panther 16-5-2018 12:14 PM
Suka kan amek gambar acah2 ramas mesra, bila kena gosip marah netizen...kata la kawan baik, teman tapi mesra kaedahnya......lantak kau la fatimah rohani, attention seeker sangat yach....
Quote Akuler 16-5-2018 12:14 PM
EhhEtonLahh replied at 16-5-2018 11:08 AM
celah mana ensem nya ntahhhh...eii

setujukkk
Quote jemahjacjon 16-5-2018 12:15 PM
Kembong2. Tak habis2 nak menggedik. Kalau tak gedik tak sah
Quote NazRysha 16-5-2018 12:26 PM
dari mata pun boleh tahu mata keranjang
hahhaha
saddiq sigaraga..
Quote tomaz 16-5-2018 12:29 PM
Gelimattt

Lihat semua komen(88)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:33 PM GMT+8 , Processed in 0.089509 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top