CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Yang Kecoh Tun M Dan Isteri 'Relationship Goal' Tu, Dah Benak Sangat Ke Otak Melayu Kau?

15-5-2018 03:43 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 5882| Komen: 17|Original author: Oleh: Ain

Description: Sejak Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14), pelbagai kisah berkisarkan politik disajikan kepada rakyat. Mungkin ada yang sudah jemu, jadi apa kata rehatkan minda daripada dunia politik dan ambil udara seg ...
Sejak Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14), pelbagai kisah berkisarkan politik disajikan kepada rakyat. Mungkin ada yang sudah jemu, jadi apa kata rehatkan minda daripada dunia politik dan ambil udara segar dengan melihat kemesraan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan isteri, Tun Dr Siti Hasmah Mohamad Ali.






















Foto: FB Lawak Siyot via Video Fakta

Bukan perkara baru, malah rakyat Malaysia semamangnya sudah lama tahu perihal kemesraan dua tokoh negara ini terutama selepas PRU-14, semakin kerap gambar mesra mereka dikongsi pengguna di laman sosial.







Rata-rata gembira melihat relationship goals pasangan itu, malah ada yang berharap diberi kesempatan menikmati kebahagiaan sama dikecapi Tun M dan isteri.


Bukan semua orang bertuah


"Walaupun dah 62 tahun berkahwin, mereka masih sweet. Selalu ada masa susah senang bersama. Relationship goal betullah,"
komen netizen.



Sementara itu, ada juga segelintir netizen mahu melihat hubungan mesra Datuk Seri Anwar Ibrahim dan isteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Namun, dalam masa sama sempat juga netizen membahan bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor.


Kalau Najib dan Rosmah, bukan setakat kena keji...



Pun begitu, ada juga suara-suara sumbang yang kurang senang dengan isu ini.


Dah benak sangat ke otak Melayu kau?


Kata Tun M Dan Isterinya 'Relationship Goal', Dah Benak Sangat Ke Otak Melayu Kau?

Foto: Twitter

Tak kisahlah apa orang nak kata, tetapi memang susah nak jumpa pasangan secomel Tun M dan isteri. Ada sahaja dibuat mereka mencuit hati orang ramai. - CARI
21

Bagus
23

Marah
7

Terkejut
16

Sedih
17

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mohdcrow 15-5-2018 05:00 PM
geng kalah ler tu....kikikiki
Quote HoneyManjer 15-5-2018 06:14 PM
Hahahahahah geng benak tu geng kampung sebelah kot
Quote lumie 15-5-2018 08:20 PM
Tak phm. Knp consider benak sbb relationshipgoals utk tun ng ct asmah?{:question
Quote moonbug 15-5-2018 09:18 PM
lumie: Tak phm. Knp consider benak sbb relationshipgoals utk tun ng ct asmah?{:question


Rasanya bukan sbb Tun dgn wife tapi specifically pasal BBNU yg meratib relationship goal ke hulu ke hilir merata IG posts. Sikit-sikit relationship goal, sikit-sikit relationship goal. Gitu lah. Kot
Quote robinmosby 16-5-2018 12:11 AM
Memang relationship goal habis. Yang dengki tu kenapaaaa. Kalah tu kalah jelah
Quote siape_aku 16-5-2018 09:24 AM
yg extra ears tu mmg cute sgt!!! hahaha....nenek2 buat gitu kan..... satu pagi yg pasal pinajm rm5 sampai skang tak bayar tu....hehehe
Quote spankee_fili 16-5-2018 09:28 AM
gila tak sweet ko, dah tua kulit kedut2 gitu tapi laki pandang macam pandang pwincess..
yang kata benak tu, dengki lettewwww...
Quote BoongaKertas 16-5-2018 10:13 AM
the way tun looks at his wife, ya Allah!
Quote talapia 16-5-2018 10:43 AM
antara Tun M dengan Tun Siti Hasmah... siapa yang kelakar ye?
Quote nisako 16-5-2018 10:49 AM
comey je tun and wife...................sweet
Quote tengah_bosan 16-5-2018 11:26 AM
rasanya tu geng tatau english kot.
tuh yg komen mcm tu..
atau ingt relationship goals ni sampai anak muda je.
Hewwhewhew
Quote EncikRhoma 16-5-2018 12:01 PM
yang komplen tu mesti penyokong BN
Quote eyansss 16-5-2018 02:54 PM
talapia replied at 16-5-2018 10:43 AM
antara Tun M dengan Tun Siti Hasmah... siapa yang kelakar ye?

aku rasa both kelakar tapi yang lebih kelakar nampak cam tun siti hasmah...
Quote Minami2013 16-5-2018 03:24 PM
Edited by Minami2013 at 16-5-2018 07:25 AM

Mmg sweet pun...

Quote nadie90 19-5-2018 04:36 PM
Ceq pun ska tgk....comel
Quote sharlenetexas 19-5-2018 05:51 PM
Tapi kan kita tak pernah nampak gambar sweet lovey dovey tokjib dan kakmah. Bideo kakmah siku laki dia tu adalah.
Quote rogayahtop 20-5-2018 11:49 AM
lollll siku laki n pandangan jaga kau balik nanti, malam ni tidur la atas sofa merah kerawang tu lagik tu pun boleh dikategorikan relationship goals jugak kut untuk yg kategori shaver

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.068104 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top