CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ingatkan Selfie Dengan Singa,"-Emma Maembong Bengang Ibu Dikutuk

14-5-2018 04:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8641| Komen: 49|Original author: Oleh: Saiful

Description: Hari Ibu yang disambut pada 13 Mei lepas menyaksikan ramai yang memuat naik gambar ibu masing-masing di laman sosial.
Hari Ibu yang disambut pada 13 Mei lepas menyaksikan ramai yang memuat naik gambar ibu masing-masing di laman sosial.

Bukan sahaja dipenuhi dengan kata-kata manis, ia sebenarnya sebagai salah satu cara untuk menghargai kaum ibu yang selama ini sudah banayak berkorban.

Tidak ketinggalan, Emma Maembong juga mengambil kesempatan ini untuk meraikan ibunya.




Dalam entrinya, Emma menulis kata-kata perhargaan yang sangat menyentuh hati dan perasaan.

Namun apa yang membuat Emma 'panas' adalah bila ada seorang pengguna Instagram telah meninggalkan komen yang sangat biadab!

"Ingatkan selfie dengan singa."


Ini respon Emma:

Foto: IG Emma Maembong
Netizen lain juga bengang dengan tindakan yang sangat kurang ajar. Kata mereka, apa faedahnya melemparkan kata-kata kesat sebegitu.

Kalau tak ada kata-kata baik yang mahu dikomen, baik diam sahajalah. Harap Emma bertabah! -CARI
13

Bagus
7

Marah
9

Terkejut
10

Sedih
8

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beeeee 14-5-2018 04:32 PM
pebende netizen ni agak2 laaaa lahai takyah la kejam sgt pun..
Quote alesandra 14-5-2018 04:34 PM
smlm kitaorg dinner je.tak mampooo nak bagi swarovski
Quote niena90 14-5-2018 04:36 PM
Hurmmm dah pesen mak dia cengitu. Cakap dalam hati jelah kot yer pun
Quote besarkecik 14-5-2018 04:43 PM
Lain kali carut dalam porem je..
Quote Mleeen82 14-5-2018 04:53 PM
tak pasal2 la korang ni g kutuk mak Embong pasai apa?
Quote CiliPadiSedap 14-5-2018 04:57 PM
ok lah lg comel daripada big mama
Quote Konahhh 14-5-2018 04:58 PM
Netizens sekarang memang tak berapa nak polite, dahla tak kenai orang tu, dikutoknya kaw kaw lagi
Quote chazey 14-5-2018 05:02 PM
Konahhh replied at 14-5-2018 04:58 PM
Netizens sekarang memang tak berapa nak polite, dahla tak kenai orang tu, dikutoknya kaw kaw lagi {: ...

In other words,

Budak2 sekarang memang tak beradab. Jauh beza dengan dulu. Even bebudak form 5 tahun 2008 pun jauh beza dengan bebudak form 5 2018.
Quote merrissa 14-5-2018 05:03 PM
lain kali nak kutuk...pastikan xde gmbr...kan dh femes satu msia...di malukan emma hhehehehe
Quote melinda_kerr 14-5-2018 05:05 PM
Mak die masih bergaya di usia mcm tu.. Kiranya dah tak balik Scotland ke..
Quote Konahhh 14-5-2018 05:09 PM
chazey replied at 14-5-2018 05:02 PM
In other words,

Budak2 sekarang memang tak beradab. Jauh beza dengan dulu. Even bebudak form 5  ...

Betoi tu babe, diorang guna "strong language" yang kita baca pun pedih. Takdaq adab, thast why lah lately banyak campaign suh orang behave (like #adabkatmana & cyberbully campaign) kan
Quote datinamanda 14-5-2018 05:15 PM
Lawak pulak
Bongok betul netizen ni.
Quote famri7 14-5-2018 05:17 PM
Bodohnya nk jd artis tp dengan benda skecik tu pon terasa..semoga menetup.
Quote noryla 14-5-2018 05:22 PM
pd aku.. yg mengomen tu yg xde adab.. mak org tu yg nk dikutuknye.. cer klau kne dgn fmly sndri.. isk3..

#adabkatmane
Quote fliphair8 14-5-2018 05:29 PM
Just too much!
Quote paz 14-5-2018 05:32 PM
Netizen sekarang menaip komen tu memang kurang berpikir ke apa?
Quote mesmerize 14-5-2018 05:39 PM
cantik je mak emma for her age
biasa la bila dah berumur berkedut sikit
macam la yang komen tu takkan tua sampai bila2..
Quote dani-rox 14-5-2018 05:46 PM
mak si fatimah rohani masa muda2 dulu mcm muka anaknya.
Quote BoongaKertas 14-5-2018 05:50 PM
kalau meols kat tmpt dia, maybe meols akan kasi reply mcm cheta.

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 05:43 AM GMT+8 , Processed in 0.088922 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top