CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tular Gambar Teman Wanita, Ini Jawapan Syed Saddiq

14-5-2018 03:43 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17261| Komen: 87|Original author: tumpanglalu74

Description: Baru-baru tular gambar Ahli Parlimen Muar Syed Saddiq Syed Abdul Rahman bersama seorang wanita yang didakwa sebagai kekasihnya.
Baru-baru tular gambar Ahli Parlimen Muar Syed Saddiq Syed Abdul Rahman bersama seorang wanita yang didakwa sebagai kekasihnya.

Foto: Facebook

Berikutan itu ramai di kalangan kaum wanita yang meluahkan kekecewaan kerana jejaka pujaan mereka sudah pun berpunya.

Namun menurut laporan Sinar Harian, Saddiq memberitahu gadis tersebut bukanlah teman wanitanya.

Foto: Facebook

"Itu berita palsu, hahahaha....Saya tiada apa-apa pun (hubungan), gadis itu mengambil gambar dengan saya kira-kira setahun lalu," jelasnya ringkas. -CARI
29

Bagus
23

Marah
21

Terkejut
20

Sedih
19

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 14-5-2018 10:33 AM
bagus la dh de calon..klu x msti rmai yg tegedik2 begetar tulung rusuk bagai..
Quote joy_ah 14-5-2018 10:38 AM
Amboi kau sis pakai tudung sluar had betis jah. Kaki katik lutut pendek dah nampak macam pakai skirt.

Quote snazzydaisy 14-5-2018 10:46 AM
itsokay... spot #2, #3, #4 masih ada lagi
Quote 32kW 14-5-2018 10:56 AM
Gambar masa pakai songkok tu nampaklah hensem, matured.. kalau tak dengan speknya nampak cam budak2 je tak le hensem beno.. rambut pun kombang.. hahaha.. anyway gelpren lawo
Quote tumpanglalu74 14-5-2018 10:57 AM
Edited by tumpanglalu74 at 14-5-2018 10:59 AM

index.jpg
Quote iloveselangor 14-5-2018 10:58 AM
Usap pepek jelah makcik2 bawang CI.
Quote pumpkingirl 14-5-2018 10:58 AM
Alaa..syg..kerabat kelopak mesti dah simpan angan2 nak ngendeng hehe
Quote menah 14-5-2018 11:04 AM
salmah luth jones? takde syarifah ke ?
Quote Bedah.Cun 14-5-2018 11:05 AM
Euwhhhhhhhhh
Quote Orix 14-5-2018 11:06 AM
I tak rasa pn dia ni hensem. Maybe sbb I tak taste dgan stok2 muka negara timur tengah. Soo... yeah... whatever
Quote chacon 14-5-2018 11:16 AM

macam superman je aku tengok si saddiq ni
Quote chacon 14-5-2018 11:16 AM

macam superman je aku tengok si saddiq ni
Quote MeghanK 14-5-2018 11:19 AM
kadang2 iols ingat dia gay

kbye
Quote Atata 14-5-2018 11:24 AM
snazzydaisy replied at 14-5-2018 10:46 AM
itsokay... spot #2, #3, #4 masih ada lagi

Hahhahaa... Kalau I jadi mak bpk bdk perempuan tu, I suruh anak I fikir betul2 kalau nak kawin ngan Saddiq ni. Well politician ni jarang2 yang setia ngan 1 bini. Lagi2 ada rupa dan future mcm Saddiq ni, mmg kena himpit habis2an. Go on lah kalau tahan makan hati
Quote prettyuglybabe 14-5-2018 11:25 AM
hijabista tak layak mengundi jah nak mengalir air mata bagai..
gelenyar tak abis..
Quote snazzydaisy 14-5-2018 11:31 AM
MeghanK replied at 14-5-2018 11:19 AM
kadang2 iols ingat dia gay

kbye

omg.. iols feels the same vibe!
gaydar ku berdetingggg
Quote snazzydaisy 14-5-2018 11:35 AM
Atata replied at 14-5-2018 11:24 AM
Hahhahaa... Kalau I jadi mak bpk bdk perempuan tu, I suruh anak I fikir betul2 kalau nak kawin nga ...

cinta muda mudi ni mengatasi segalanya chuols... mak bapak tolak tepi...

gf dia kene hati2... silap haribulan kene sondol dgn Haflin or Vie Shanti or LMK!
gold diggers tersohor malaya ni bukan leh caya sgt..
Quote alesandra 14-5-2018 11:35 AM
owh ini bukan  anak azmin kan?sbb haritu ada gosip kata dgn ank azmin
Quote Atata 14-5-2018 11:38 AM
snazzydaisy replied at 14-5-2018 11:35 AM
cinta muda mudi ni mengatasi segalanya chuols... mak bapak tolak tepi...

gf dia kene hati2... s ...

Hahahaha.. please, yg kertu2 tu please bagi ruang utk LMK mencaras. Tp menengokkn gaya Syed Saddiq ni, emm boleh tahan jg he enjoying allll the attention he got now. Artis2 pun mghimpit jg, mmg naikla ekor dia skrg

Lihat semua komen(87)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:22 PM GMT+8 , Processed in 0.093544 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top