CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

“Saya Tanya Je” – Ummi Nazeera Tanya Perkembangan Kerajaan Baharu Pun Salah Ke?

14-5-2018 05:06 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 15225| Komen: 98|Original author: Oleh: Suzy

Description: Masih belum reda lagi kemeriahan menyambut kerajaan baru. Media sosial dipenuhi dengan ucapan tahniah dan kegembiraan rakyat Malaysia menyambut kepulangan bekas Perdana Menteri ke-4 memegang semula ja ...


Masih belum reda lagi kemeriahan menyambut kerajaan baru. Media sosial dipenuhi dengan ucapan tahniah dan kegembiraan rakyat Malaysia menyambut kepulangan bekas Perdana Menteri ke-4 memegang semula jawatan sebagai Perdana Menteri ke-7.

Selebriti juga turut berkongsikan detik-detik istimewa mereka bersama Tun Mahathir di akaun masing-masing bagi menyatakan sokongan  padu kepada beliau. Hampir lima hari menerajui Malaysia, rakyat Malaysia sudah tidak sabar melihat perubahan yang bakal dilakukan pemerintah baharu ini. 



Antara kemas kini yang menarik perhatian adalah pelakon drama rantaian popular, Ummi Nazeera. Ummi yang kini sedang hamil telah memuat naik fotonya di laman Instagram dengan kapsyen bertanyakan perkembangan terkini pemerintahan kerajaan baru.



Sejurus itu, netizen tanpa usul periksa menuduh Ummi terlalu cepat mengadili kerajaan baru yang hanya baru memasuki usia lima hari. Ummi kemudian membalas komen tersebut dengan menyatakan dia hanya ingin bertanya, bukan bermaksud mengadili kerajaan baru. 

Amboi netizen, baca dahulu kenyataan artis dengan berlapang dada. Jangan mudah melatah ya. Biasalah artis terlalu sibuk dengan aktiviti seni, jadi tidak sempat mengikuti perkembangan semasa. Anda sebagai netizen yang bertanggungjawab boleh membantu dengan cara berkongsi wacana. Betul tak? - CARI
9

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
7

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (72 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 14-5-2018 05:15 PM
Seksa tgk dia ni preggy pn pakai baju ketat semendat mcm tu..baidewei,xyah ler nyebok hal politic,sblm ni xde lak nk bersuara..jaga kandungan tu je leklok..
Quote beeeee 14-5-2018 05:17 PM
hahahaha nak jugak tu bertanya pasal hal politik baca2 sudah la ye
Quote fuyupoktek 14-5-2018 05:58 PM
Alah bdk ni semak je. Risau tender mak chuols ke
Quote dhanishdhania 14-5-2018 06:19 PM
Risau aaa abang dia si barbie pink tuh tak dapat project..

Ko tuh duk diam2 la Ummi..
Ko tuh pregnant...
Beringat skit..

Mulut jangan celupar sangat...
Quote NadineNajmie 14-5-2018 06:24 PM
BN clans ni projek besar2. Cuba tanya dia balik, umi sekeluarga okay ker??

Btw meols tertanya mana umi nazera bertudung litup baju patuh syariah yang dulu.
Quote Badigol 14-5-2018 06:27 PM
Ketat bajunya..hritu pn ada pict dia pkai ketat jgk siap posing melentik lagi.dia ni sjk prgnant ni nmpk excited sgt hri hri up gambar tnjuk perut
Quote Thanatus 14-5-2018 06:36 PM
Pak sedara dia bertanding kann dlm pru14... menang ke kalah?
Quote BookerT 14-5-2018 06:37 PM
mak hayam gila politik ni butthurt sangat kenapa...mak hayam forumer iwan007 aman sahaja lahap vimax 2 3 round dengan timun masuk jubur gajah dia...tak caya tanya mak hayam chef wan...
Quote Victorioussss 14-5-2018 06:42 PM
I suke tengok dia dalam telenovela nur kasih dulu

Erm besar
Quote annadonna 14-5-2018 06:45 PM
apa yang salah dengan pertanyaan dia? Pelik aku. Bebudak skrg cepat sentap ek?
Quote zeitabaei 14-5-2018 08:07 PM
Umno totok takut X dpt project huhuhu
Quote lumie 14-5-2018 08:48 PM
Klo org len pkai ketat cmni tak heran..... Tp dia ni dlu helok je jga haurat... Skrg makin sekerat...
Quote NotYou 14-5-2018 09:07 PM
Lemas nye aku tgk dia pakai mcm ni dgn perot memboyot berhijab lagi...baju tak kena dgn image muslimah...sian
Quote lazim 14-5-2018 09:10 PM
Laki x edit dulu ke pic?
Quote kucen_miang 14-5-2018 09:23 PM
menganjing soklan ko tu.bbnu takkan paham.
Quote zuriey 14-5-2018 09:31 PM
Aku Tak bleh bla dgn laki Dia geli yamat
Quote cikpolop 14-5-2018 09:31 PM
Thanatus replied at 14-5-2018 06:36 PM
Pak sedara dia bertanding kann dlm pru14... menang ke kalah?

Kalahhhhhhhh.
Quote akies 14-5-2018 09:38 PM
mengundang hencapan ja soalan tu
skrg ni soalan plg sensitif di pihak penyokong mana2 parti, “apa kerajaan dah buat’?’
Mana janji manfesto?
Bila nak hapus gst?
Bila nak hapus bla bla bla..

Seeloknya ko diam je la kat umah.
Jaga kandungan tu lebih baik
Quote Banananaa 14-5-2018 09:50 PM
Asben dia kata doctor tp dok asik teman dia hulu hilir pegi event

Lihat semua komen(98)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.215468 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top