CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Netizen Meluat Perempuan Bergetar Ovari Dengan Syed Saddiq

14-5-2018 11:49 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 8716| Komen: 39|Original author: Oleh: Ain

Description: Sejak berjaya menawan hati orang Muar, nama Syed Saddiq semakin melonjak dan sering meniti di bibir orang ramai terutama golongan wanita.
Sejak berjaya menawan hati orang Muar, nama Syed Saddiq semakin melonjak dan sering meniti di bibir orang ramai terutama golongan wanita.


Foto: IG Syed Saddiq


Seperti mana kaum Adam tertarik dengan Naib Presiden PKR Nurul Izzah, pandangan kaum Hawa tak dapat lari daripada tertumpu ke arah Ahli Parlimen Muar itu.

Jika sebelum ini, orang ramai menyebut-nyebut nama bekas Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin sebagai tall, dark and handsome, kini Syed Saddiq pula menjadi dambaan wanita.

Ketika Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mengumumkan senarai rasmi tiga menteri kanan pada Sabtu, Syed Saddiq yang berada di belakang Dr Mahathir menjadi perhatian wanita di sebalik kaca televisyen.




Keadaan itu menyebabkan mereka tidak dapat menumpukan perhatian terhadap Dr Mahathir kerana mata asyik terarah kepada Syed Saddiq.


Tak boleh fokus, tak tenang, menggoda iman sangat!


Netizen Meluat Perempuan Bergetar Ovari Dengan Syed Saddiq

Keadaan itu bagaimanapun mengundang kecaman netizen kerana meluat dengan sikap segelintir wanita yang disifatkan terlalu gatal dan menggedik.

"Meluatnya dengan perempuan yang bergetar ovari dengan Syed Saddiq,"
komen netizen.


Foto: Twitter

Aduhai, boleh tahan gatal juga golongan wanita ya. Sampai ada yang cuba menjadikan Syed Saddiq sebagai calon jodoh mereka. - CARI
33

Bagus
16

Marah
19

Terkejut
7

Sedih
33

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 14-5-2018 11:56 AM
pecah kn je smue ovari dorg tu..gelenyar sgt..
Quote beeeee 14-5-2018 12:15 PM
hahaahahah koserrr masa heolls jadi pembangkang takde sape amek kisah btw betul ke doctor tu gf heolls?
Quote Victorioussss 14-5-2018 12:34 PM
Bergetar ovari. Cehhh

I pernah reply komen kat socmed..this girl tgk gmbr i dan cakap i kacak ade dimple.
I pun comment "nape u..bergetar ovari ke?"

Terus i kene blok.
Kau igt kau lawa sagat ke pompuan
Quote besarkecik 14-5-2018 12:35 PM
Meh aku rejam vagina sekor sekor.
Quote awekjepun 14-5-2018 12:48 PM
Motif sgt la..geli bca komen2 tu
Quote CheIsah 14-5-2018 01:27 PM
Amboi kemain plak begetar ovari
Quote MadameOnion 14-5-2018 02:51 PM
part paling sadis kat facebook i makcik2 kepam pun bergetar ovari jugak..geli laa..gentel la pakcik kat rumah tu...eeeuwww dah boleh jadi anak depa kot saddiq ni
Quote kechikchomel 14-5-2018 03:39 PM
lepas dia menang kerusi parlimen tu kawan2 iolss pun terjebak sama up pic dia kat whatsapp status. ada yg buat profile pic terus.
Quote BoongaKertas 14-5-2018 04:26 PM
tak dinafikan mmg heols helok. tp melampau nye fanatik2 heols.
Quote salmon-suki 14-5-2018 04:53 PM
Geletis semua y komen tergoda ngn saddiq tu...dh ler ramai y pakai tudung..seriusli,aiols is malu dgn kelakuan budak2 zmn skrg...pstu org2 sama gk membawang kt socmed retis2 seksi pungpang2 ckp psl aurat bagai...wadehek dgn gegel2 zmn skrg?aiols kenot brain the so gedik,gatal,geletik,gelenyar nyaa mereka..duhhhhhhh~
Quote salmon-suki 14-5-2018 04:57 PM
BoongaKertas: tak dinafikan mmg heols helok. tp melampau nye fanatik2 heols.

yes..my kezen classmate dia ni zmn uia dlu..mmg dia ni ramai peminat..cukup syarat ler org katakan,rupa+tinggi+kaya..wat to not be liked about him kan...tp komen2 gegel2 tu mcm dah xde kemaluan,better laa cabut tudung sekor2 dan pegi serah body kt lorong hj taib tu kalau dah tahap cmtu mggeletisnye...huhu
Quote beeeee 14-5-2018 05:19 PM
Victorioussss replied at 14-5-2018 12:34 PM
Bergetar ovari. Cehhh

I pernah reply komen kat socmed..this girl tgk gmbr i dan cakap i kacak ade ...

hahahahaha wah garang nye chuolls puji sikit tak boleh
Quote Victorioussss 14-5-2018 05:36 PM
beeeee replied at 14-5-2018 05:19 PM
hahahahaha wah garang nye chuolls puji sikit tak boleh

I tak garang..i gurau je ala2 pervert bergurau
Tapi diblocknya pulak

Pompuan mmg rumit. Xfaham
Quote cik-jaja 14-5-2018 05:52 PM
weiii geli la...korang nak bergetar bagai simpan sorang la..nak tunjuk jgk pasaipa
Quote iraizz 14-5-2018 06:07 PM
Cam anak hekan je bg ai...seb baik taste I yg matured....hehehe...35 and above
Quote mizzmimi 14-5-2018 07:51 PM
besarkecik replied at 14-5-2018 12:35 PM
Meh aku rejam vagina sekor sekor.

Terbahak aku.. Kahkahkah..
Quote rogayahtop 14-5-2018 08:11 PM
hamboi meluat konon. lollol.
Quote angel.dust 14-5-2018 11:45 PM
Hmmm pompuan zaman sekarang kemain lagi gatal mengalahkan jantan pulak.

Yg pakai tudung pulak tu yg lebih lagi gatal merenyam.
Memalukan kaum.
Quote Kebom 15-5-2018 12:38 AM
Erkk tolong la
Nexttttt{:nose

Lihat semua komen(39)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:29 AM GMT+8 , Processed in 0.091231 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top