CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

14-5-2018 11:26 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23204| Komen: 178|Original author: Oleh: Saiful

Description: Bukan main mesra lagi Zahirah Macwilson dengan Fazura.
Bukan main mesra lagi Zahirah Macwilson dengan Fazura.

Gambar yang dimuat naik di laman Instagram miliknya itu telah menimbulkan pelbagai spekulasi di kalangan peminat.



Kata mereka, macam ada sesuatu yang tak kena dan Zahirah sebenarnya mempunyai niat yang tersembunyi.

Namun mengulas mengenainya, Zahirah berharap agar persahabatan yang terjalin dengan isteri Fattah Amin itu tidak disalahertikan.

Foto: IG Zahirah
Mereka sebenarnya sudah mengenali antara satu sama lain sejak dua tahun lepas.

"Kami kenal sudah lama, sejak dua tahun lalu ketika kami sama-sama terbabit dalam penggambaran komersial. Sejak itu, kami berdua menjadi rapat, tetapi mungkin tidak ramai yang mengetahui.

"Jangan salah anggap persahabatan kami kerana mahu berkomplot atau mempunyai maksud lain. Itu tidak benar sama sekali. Kami ikhlas ketika berkawan dan rasanya tiada apa yang perlu dipertikaikan," katanya kepada BH Online.




Sementara itu dalam perkembangan lain Zahirah sudah sedia untuk berpacaran kembali selepas putus cinta.

"Ketika ini, saya masih single dan ingin memberikan fokus kepada kerjaya lakonan. Tetapi, itu tidak bermakna sehingga saya mengabaikan keinginan untuk bercinta.

"Jika nanti perasaan itu datang tiba-tiba, saya akan terima. Semuanya sudah tertulis dan saya percaya, jejaka itu akan tiba tepat pada masanya nanti," tambahnya. -CARI
6

Bagus
3

Marah
15

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 14-5-2018 11:31 AM
lol, hidden agenda amende plak?? adoi!
Quote delia3003 14-5-2018 11:37 AM
Diorang bawah pengurusan yang sama kan? Normal ler. Agenda menda plak, bukannya diorang share ex pun
Quote MatDeghem 14-5-2018 11:38 AM
BoongaKertas replied at 14-5-2018 11:31 AM
lol, hidden agenda amende plak?? adoi!

kan management mereka sama .....

[ig]https://www.instagram.com/p/Biq81DLnXN1/[/ig]

tak jadi issue lah.....


Quote apedehal 14-5-2018 11:40 AM
lobenak kenn risau naw org2 cantik tag team..perasan ada hidden agenda nk lawan hajzouk kengkunun
Quote paz 14-5-2018 11:42 AM
Dua-dua ni memang cantik di mata Paz.
Quote hijau88 14-5-2018 11:42 AM
Ngek. Dah 1 pengurusan. Harus la support each other. Hello, ZM ni dah lama minat faz hockayyyy. Agak2 la nak buat cerita.
Quote sapeka 14-5-2018 11:44 AM
niat buruk yg macam mn tu?
Quote MatDeghem 14-5-2018 11:45 AM
apedehal replied at 14-5-2018 11:40 AM
lobenak kenn risau naw org2 cantik tag team..perasan ada hidden agenda nk lawan hajzouk kengkunun

agenda conspiracy theory nak jatuhkan owang tuuu

Quote hijau88 14-5-2018 11:45 AM
ZM ni klu nak bercinta pun, kerjaya jgn diabaikan.
N selalunya la, klu dah bercinta.
Asik cerita cinta je la memanjang kluar kat news. Xmo la jdi mcm dlu lagi. Nasib baik lakonan uols makin lama makin bagus, watak pun dah pelbagai n semestinya bjaya membawa watak tu dgn jayanya.
Quote MatDeghem 14-5-2018 11:48 AM
13.jpg


12.jpg



Quote MatDeghem 14-5-2018 11:49 AM
[ig]https://www.instagram.com/p/BinpWGJlfm3/[/ig]


Quote teen_angelJB 14-5-2018 11:51 AM
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..
Dgr masa bocey hari tu..
Mengamuk anak dlm perut..
Tantrum jadinye
Quote BookerT 14-5-2018 11:51 AM
sudah mengenali antara satu sama lain? lesbian ke nyah?
Quote grizz 14-5-2018 11:53 AM
apada netizen ni..
Quote MatDeghem 14-5-2018 11:54 AM
14.jpg

Natural beauty.....































Jeng jeng jeng......kena gomol

ladyshera145.jpg





Quote botol_tritan 14-5-2018 11:54 AM
teen_angelJB replied at 14-5-2018 11:51 AM
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..

haha.. lawak pulak anak dlm perut pun x tahan dgr.
diorg bwh Universal kan? no wonder la kalau rapat pun.

Quote BoongaKertas 14-5-2018 11:55 AM
MatDeghem replied at 14-5-2018 11:38 AM
kan management mereka sama .....

giler kan bangmat? org baik to each other pun dia kata ada agenda. gilo!
Quote mummydarling 14-5-2018 11:57 AM
masaalah hidup. buruk sangke tak habes2
Quote no_el 14-5-2018 11:58 AM
Sape tt ni. Xbolehke bukak thread yg bernas sket.
Setakat dua org cantik btemu d kata komplot.
Omg. Gilosssss

Lihat semua komen(178)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 01:56 AM GMT+8 , Processed in 0.083198 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top