CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tony Fernandes Akhirnya Buka Mulut Kenapa 'Sokong' BN

13-5-2018 08:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 10571| Komen: 118

Description: Akhirnya Tan Sri Tony Fernandes membuat pengakuan yang menjelaskan kekesalannya 'tunduk pada situasi pada waktu yang genting'.Ini susulan kenyataannya sebelum ini yang mengatakan dirinya menyokong Bar ...
Akhirnya Tan Sri Tony Fernandes membuat pengakuan yang menjelaskan kekesalannya 'tunduk pada situasi pada waktu yang genting'.

Ini susulan kenyataannya sebelum ini yang mengatakan dirinya menyokong Barisan Nasional (BN), memetik laporan Astro Awani.


“Tiada alasan lain, namun saya akan memberitahu anda apa yang saya rasakan ketika membuat keputusan itu (menyokong BN).

“AirAsia adalah sebuah industri penerbangan yang tertakluk pada undang-undang. Apa saja yang kita lakukan memerlukan kelulusan kerajaan. Daripada penerbangan, ke cukai lapangan terbang, hinggalah ke laluan udara,” ujarnya menerusi sebuah video di laman Facebook miliknya pada Ahad.

Foto Awani
Tony turut meminta maaf atas perkara tersebut yang menyebabkan 'kedukaan dan kelukaan'. - CARI

8

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Reymz 13-5-2018 05:30 PM
Tunggu edisi uutusan CEO minta maaf lagi hehehe
Quote OrenTheReturn 13-5-2018 05:35 PM
Buat malu jah umno bn businessman dedahkan mcm ni, dah jadi imej parti bangsatttt yg org terpaksa sokong masa dorg berkuasa.
Quote tobby 13-5-2018 05:41 PM
Artis2 pun ramai mintak maaf. Lepas ni CEO tv3 pulak mintak maaf
Quote Reymz 13-5-2018 05:42 PM
OrenTheReturn replied at 13-5-2018 05:35 PM
Buat malu jah umno bn businessman dedahkan mcm ni, dah jadi imej parti bangsatttt yg org terpaksa so ...

Kita tunggu lagi, memang akan banyak lagi cerita cerita pasal kebangsatan BN nie
Quote chiquititamichi 13-5-2018 05:42 PM
Ala...logiknya mana ada macha yg standard yg nak undi Bn uols...stok karat2 estet je gigih undi Bn...
Quote tumpanglalu74 13-5-2018 06:04 PM
"Maafkan kami penunggu gua..." 2x
Quote Skuau 13-5-2018 06:11 PM
Patutlah mamat khalid nak wat pilem pasal pru14.....
Quote felinecat 13-5-2018 06:14 PM
Skuau replied at 13-5-2018 06:11 PM
Patutlah mamat khalid nak wat pilem pasal pru14.....

Xsabar nk tgok.hehe
Quote OrenTheReturn 13-5-2018 06:35 PM
Reymz replied at 13-5-2018 05:42 PM
Kita tunggu lagi, memang akan banyak lagi cerita cerita pasal kebangsatan BN nie

Tu lah sapa pulak lps ni nak keluar dedahkan
Quote pyropura 13-5-2018 06:35 PM
Tony Fundekdes takde telor, badan je  gemok
Quote OrenTheReturn 13-5-2018 06:37 PM
tobby replied at 13-5-2018 05:41 PM
Artis2 pun ramai mintak maaf. Lepas ni CEO tv3 pulak mintak maaf

Retis manq tobby? N ko sendiri bila nak mintak maaf kat forumer CI n dedahkan dipaksa berkempen siang malam
Quote Reymz 13-5-2018 06:39 PM
OrenTheReturn replied at 13-5-2018 06:37 PM
Retis manq tobby? N ko sendiri bila nak mintak maaf kat forumer CI n dedahkan dipaksa berkempen si ...

tak sabar saya nak buka topic Edisi Cari: @tobby menyesal dan terpedaya
Quote OrenTheReturn 13-5-2018 06:44 PM
Reymz replied at 13-5-2018 06:39 PM
tak sabar saya nak buka topic Edisi Cari: @tobby menyesal dan terpedaya

Kheennn....kohkohkohhhh
Quote kekekek 13-5-2018 06:45 PM
Tak paham kenapa kena minta maaf.
Kerajaan sekarang ni menang cara revolusi or perang ker? Over ler sangat.
Quote otai_g 13-5-2018 06:46 PM
Yg aku nmpk tony ni gang kj.

jd statement terbr tony ni setepek kena muka kj.
Quote sub5zero 13-5-2018 06:47 PM
Skuau replied at 13-5-2018 06:11 PM
Patutlah mamat khalid nak wat pilem pasal pru14.....

Hantu kal limah ada ke?
Quote PongKang 13-5-2018 06:48 PM
kenapa x gentleman ckp sy bantu gak member2 mcm muhyidin n perlukan rafidah as chairman, tapi sy favor BN... sgt x professional mcm la najib tu thanos
Quote AbukRokok 13-5-2018 06:48 PM
yelah tu tony :laugh3
Quote Reymz 13-5-2018 06:49 PM
kekekek replied at 13-5-2018 06:45 PM
Tak paham kenapa kena minta maaf.
Kerajaan sekarang ni menang cara revolusi or perang ker? Over le ...

Sebab orang bising masa dia buat video yg sokong BN tu.. yg kapal terbang cat biru, stewardess uniform biru tu semua. Bagi saya, itu normal lah..

Lihat semua komen(118)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.088938 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top