CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pelantikan Menteri Tanpa Restu PKR - Rafizi

13-5-2018 08:21 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 38212| Komen: 657

Description: "Keputusan dibuat tanpa penyertaan kami (dalam perbincangan). Dia 'melanggarnya'...proses perbincangan yang sepatutnya tidak berlaku."Itulah yang dikatakan oleh Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli mem ...
"Keputusan dibuat tanpa penyertaan kami (dalam perbincangan). Dia 'melanggarnya'...proses perbincangan yang sepatutnya tidak berlaku."

Itulah yang dikatakan oleh Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli memetik laporan Malaysiakini.


Beliau mendakwa pelantikan pemimpin tertinggi BERSATU, DAP dan AMANAH sebagai menteri kanan dibuat oleh Tun Dr Mahathir tanpa rundingan dengan PKR.

Foto Carian internet
"Sebarang keputusan mengenai apa-apa pelantikan mestilah dipersetujui secara bersama oleh keempat-empat parti HARAPAN," katanya lagi. - CARI 
29

Bagus
19

Marah
18

Terkejut
11

Sedih
6

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Reymz 12-5-2018 07:26 PM
Lah drama lagi... orang tua dah buat hal dah
Quote melnanzz 12-5-2018 07:28 PM
Baru je masuk hari kedua kerajaan PH dibentuk, dah ada konflik dalaman pulak.

That's quick.
Quote lazim 12-5-2018 07:30 PM
Lihhh rafizi pon.. byk lg jawatan.. nk rebut apa
Quote Hazi2000 12-5-2018 07:31 PM
baru 2 ari jd lagu ni kalau 5 thn agak2nye jd ape ye kat malaysia ni
Quote monreyes 12-5-2018 07:31 PM
gaduh la lagi
Quote kekekek 12-5-2018 07:31 PM
Rafizi expect pkr dapat finance kot.
Quote lazim 12-5-2018 07:32 PM
Kasi peluru pembngkng tembak. Bodoh btl.
Quote GuaDahTua 12-5-2018 07:32 PM
Rapizi nk.dilantim senator jd menteri kot hahaha
Quote Siti_Mustaqim 12-5-2018 07:34 PM
Drama dah mula. Masing masing ada agenda sendiri. Kesian Tun Mahathir penat nak pk dan melayan....alahaiiii
Quote ulamalu 12-5-2018 07:34 PM
Mamat ni attention seeker betullah.   Settle dalaman x boleh ke .   Rakyat dgn BN tengah tengok ni...
Quote hanasensei 12-5-2018 07:34 PM
Mksudnya plntikan 4 mnteri awal ni hnya nk puaskan hati stiap pnyokong parti gabungan.. sbb tu stiap presiden parti dpat pgg 1 portfolio .  
Quote jazaa100 12-5-2018 07:34 PM
Betul le apa tun kata tu ....

Pkr dah dpt TPM....nak ap lg...
Quote babyhubby85 12-5-2018 07:35 PM
Oh please Rafizi, TPM kan dah dapat kat PKR.
Quote mejaputih 12-5-2018 07:35 PM
Pulok..rakyat is watchinggg
Quote chazey 12-5-2018 07:36 PM
Ha.

Jom makan popcoooooorn. Yang tengah diet tu melantak la ko salaaaaad jah.
Quote kucen_miang 12-5-2018 07:37 PM
siap2 tarik krusi goyang sambil gulung tembakau..huhuhu
Quote akubest 12-5-2018 07:37 PM
time akak nak makan chicken wings la pulok dah ngantuk benorrrr
haishhhh ni buhsannnn time zone lain2 neh
mampos esok akak kena merempit sembang korang
Quote malaysiaku123 12-5-2018 07:39 PM
Aku dr dl xbrp kenan dia ni..
Mmg jns xleh diam n sabar ehh..
Kalut2 nk p mana
Quote Siti_Mustaqim 12-5-2018 07:39 PM
Abesss berapa hari nak bentuk kerajaan ni. Tu dia korang yang pilih..ngeri plak aku. harap teori umni 2.0 benar belaka...

Lihat semua komen(657)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.188294 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top