CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

50 Beg Tangan Birkin Cuba Dipindahkan, Laporan Polis Dibuat

12-5-2018 07:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 22619| Komen: 228

Description: Cubaan pindah 50 beg tangan Birkin, laporan polis dibuat Diterbitkan: Sabtu, 12 Mei 2018 10:38 AM Oleh: SURYATI MOHD NOR suryati@thestar.com.my image: (Ubah saiz teks) PETALING JAYA: Satu l ...
Semakin panas! Exco Pemuda Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) hari ini mendakwa menerima informasi dan juga rakaman video yang menunjukkan lebih kurang 50 tas tangan jenama Birkin sedang dipindahkan.


Memetik laporan Bernama, kejadian ituturut memaparkan ia dipindahkan dari sebuah van ke beberapa unit kondominium di Pavillion Residence KL.

Katanya lagi setiap satu tas tangan yang diisi di dalam kotak berasingan itu dianggarkan bernilai RM200,000 ke atas dengan setiap kotak tertera label nama si pemberi kepada penerima (hadiah pemberian).

Turut dipercayai penerimanya adalah isteri bekas perdana menteri Malaysia, Datin Seri Rosmah Mansor.

Foto Astro Awani

Menurut kenyataan itu lagi, memandangkan bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isterinya terpalit dengan skandal penyelewengan wang secara besar-besaran, pihaknya menggesa serbuan dilakukan ke unit kondominium di Pavilion Resident terbabit. - CARI 
3

Bagus
3

Marah
8

Terkejut
3

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batmana 12-5-2018 06:08 PM
sapa2 duk Pavillion Residence KL., mgkin leh jenguk..

Quote shernazz 12-5-2018 06:08 PM
Saltwater croc birkin mmg.iols.aim.dr.dolu
Mahal.gila.tu..
Quote slavehunter 12-5-2018 06:12 PM
Pre love balik......tapi ada ker nak beli knowing from tangan dia?
Quote noell 12-5-2018 06:14 PM
slavehunter replied at 12-5-2018 06:12 PM
Pre love balik......tapi ada ker nak beli knowing from tangan dia?

hello sis bukan acik ros beli semua jenis limited edition ka??harga sure melambong org bid

Quote slavehunter 12-5-2018 06:23 PM
noell replied at 12-5-2018 06:14 PM
hello sis bukan acik ros beli semua jenis limited edition ka??harga sure melambong org bid

Kalau sis taknak la beli sebab tangan yang dah menggunakannya adalah tangan suey. Hehehe.
Quote CiliPadiSedap 12-5-2018 06:24 PM
shernazz replied at 12-5-2018 06:08 PM
Saltwater croc birkin mmg.iols.aim.dr.dolu
Mahal.gila.tu..

belajar menabung dgn big mama sis
Quote harkktuih 12-5-2018 06:25 PM
Ada penunggu tiap bag tu
Quote tumpanglalu74 12-5-2018 06:41 PM
Edited by tumpanglalu74 at 12-5-2018 07:29 PM

Bak sebijik..

Drama persis Imelda Marcos kah ini?
Quote melnanzz 12-5-2018 06:41 PM
Dah diiklankan di instagram

https://www.instagram.com/rosmah_preloved
Quote chazey 12-5-2018 06:43 PM
slavehunter replied at 12-5-2018 06:12 PM
Pre love balik......tapi ada ker nak beli knowing from tangan dia?

Ntah2 setan iblis yang serve dia ikut skalik dalam beg tu. Eiii.
Quote cmf_premierleag 12-5-2018 06:44 PM
Kak mah takmo ke jual preloved birkin kat gohjes telawi or bukak acc carousel?  
Quote aechae 12-5-2018 06:45 PM
chazey replied at 12-5-2018 06:43 PM
Ntah2 setan iblis yang serve dia ikut skalik dalam beg tu. Eiii.

Ala2 genie in a bottle...tp ni jin in a birkin gtu
Quote cmf_premierleag 12-5-2018 06:45 PM
chazey replied at 12-5-2018 06:43 PM
Ntah2 setan iblis yang serve dia ikut skalik dalam beg tu. Eiii.

Kene la samak betul2 sis
Takut ada penunggu saka semah hinggap kat beg tu
Nanti tuan baru dpt histeria sebegitu
Quote missdahlia 12-5-2018 06:53 PM
Quote she 12-5-2018 06:56 PM
Patutlah kak mar sukar menambah ketinggian

Beg2 birkin crocs tu berat noksssss...yg leather biasa pn dah berat...inikan pulak dari kulit boya darat
Quote nini_azmi 12-5-2018 06:57 PM
Katanya kat kotak beg2 tu ditulis pemberi n penerima.
Penerima kita taula kak semah tp pemberi nya sape
Quote ultra78 12-5-2018 07:01 PM
Aku tak faham dengan orang perempuan. Perlukah ada begitu banyak beg?




Lariiiiiiiiiiii.......................

Quote gummiebear 12-5-2018 07:01 PM
melnanzz replied at 12-5-2018 06:41 PM
Dah diiklankan di instagram

https://www.instagram.com/rosmah_preloved

Kesian kak mah tak sempat nak pos dah kena report
Quote MarryPottet 12-5-2018 07:05 PM
boleh tangkap segera driver van jpm tu & soal siasat dia utk dapat lebih banyak info. pastu dakwa dia atas alasan bersubahat menyalah guna kenderaan awam utk urusan yg takde kena mengena dgn urusan rasmi kerajaan. ntah ntah driver tu macai yg dah menghilang dr ci sejak bn kalah. mungkin dia MIA dr CI sebab nak tolong big boss dia packing & sorok barang berharga miliknya

Lihat semua komen(228)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:52 PM GMT+8 , Processed in 0.079184 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top