CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki Ini Cat Walk Pakai Gaun Daripada Bendera PH. Ada Berani?

11-5-2018 04:52 PM| Diterbitkan: Cari-Zidni| Dilihat: 6148| Komen: 25|Original author: Oleh: Whitney

Description: Pelbagai cara yang dilakukan oleh para penyokong Pakatan Harapan (PH) bagi meraikan kemenangan. Masing-masing berasa gembira dan bersorak keriangan di jalanan sambil mengibarkan bendera Pakatan Harapa ...
Pelbagai cara yang dilakukan oleh para penyokong Pakatan Harapan (PH) bagi meraikan kemenangan. Masing-masing berasa gembira dan bersorak keriangan di jalanan sambil mengibarkan bendera Pakatan Harapan. 



Namun, apa yang dilakukan oleh seorang lelaki yang dikenali dengan nama Stokin Wafiey ini menarik perhatian ramai netizen. Dia telah memuat naik status dan beberapa keping gambar berserta video cat walk di Facebook miliknya. 

Lelaki tersebut bersama rakan-rakannya telah menjahit gaun menggunakan bendera-bendera yang dipacak di tepi-tepi jalan. 


Ramai netizen yang terhibur dengan aksi lelaki ini. Dia dikatakan mempunyai tahap keyakinan yang tinggi dan berani berjalan dengan gaun tersebut di sekitar taman perumahan tempat tinggalnya. 


Kenapa tidak? Lelaki ini berasa sangat gembira kerana parti yang disokong menang besar dalam Pilihan Raya Umum ke-14 baru-baru ini. 


Bagi netizen yang sudah kenal lama dengan lelaki ini memang mengakui yang lelaki ini seorang yang kelakar dan menghiburkan. Lelaki ini sangat kreatif dan mempunyai banyak idea untuk menarik perhatian orang disekelilingnya. 


Macam mana? Ada yang berani nak cat walk seperti lelaki ini kawasan kediaman? - CARI 

22

Bagus
10

Marah
26

Terkejut
17

Sedih
26

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 11-5-2018 05:33 PM
Edited by jazaa100 at 11-5-2018 05:40 PM

ha..ha...klu dia tunjuk betis, lagi cun....


Quote sharlenetexas 11-5-2018 06:37 PM
@MissNigga ke ni?

Quote imransulaiman 11-5-2018 06:46 PM
Nak tanya off topic... Diva AA dapat berapa undi? {:thief
Quote noor2 11-5-2018 06:53 PM
sharlenetexas replied at 11-5-2018 06:37 PM
@MissNigga ke ni?

Miss nigga kata dia nak buat baju raya. ...hehe
Quote mamakcool 11-5-2018 07:44 PM
Can be coffee boy lah..
Quote MissNigga 11-5-2018 08:26 PM

oite... jgn kan baju .. design baju pun tak siap lagi tau ....

baideway ... mmg shantek baju yang heshes design ... ala ala gaun shinderella gitew... iols impress hokey
Quote MissNigga 11-5-2018 08:28 PM
noor2 replied at 11-5-2018 06:53 PM
Miss nigga kata dia nak buat baju raya. ...hehe

tu ar ... design baju ni grand sesangat ...
malu iols tau kalo nak pakai baju cenggini masa raya ...
cukup ler kalo iols design baju kebaya nyonya jer ... gitewww

baudeway ... design baju pun iols lum buat lagi ... la ni bendera bendera tu tgh berendam dalam besen
Quote salmon-suki 11-5-2018 08:50 PM
Sekali pandang ingatkan azwan ali td..hihi..rupenye org lain..alahaiiiii
Quote noor2 11-5-2018 08:54 PM
MissNigga replied at 11-5-2018 08:28 PM
tu ar ... design baju ni grand sesangat ...
malu iols tau kalo nak pakai baju cenggini masa raya  ...

Bendera parti mana miss. .hehe
Quote snazzydaisy 11-5-2018 08:57 PM
Hamboiiii.. melibas sakan bro ni, mengalahkan peacock

If dia tak pakai black pant tu lagi better!
Quote MissNigga 11-5-2018 09:35 PM
noor2 replied at 11-5-2018 08:54 PM
Bendera parti mana miss. .hehe

harus ar be end .. sebab ada bendera besau tu, asanya cukup nak wat baju yang lengkap
logo dacing tu .. ingat nak letak kat punggung...

mau bontot iols mengerutu kalo letak logo tu kat punggung ...
Quote dani-rox 11-5-2018 09:52 PM
pandainya dia catwalk
high fashion gown gituh, kalah project runway
Quote sharlenetexas 11-5-2018 09:59 PM
MissNigga replied at 11-5-2018 08:26 PM
oite... jgn kan baju .. design baju pun tak siap lagi tau ....

baideway ... mmg shantek b ...

uols jangan lupa catwalk
Quote susukambingbest 11-5-2018 11:28 PM
imransulaiman replied at 11-5-2018 06:46 PM
Nak tanya off topic... Diva AA dapat berapa undi? {:thief

90 undi jer dekk, sedehhh
Quote MissNigga 11-5-2018 11:28 PM

harus .. tapi catwalk n posing kat umah jer sis
Quote leena1234 12-5-2018 12:17 AM
cara libasan kain persis model jah, heshe nih jantan sejati or kunyit
Quote imransulaiman 12-5-2018 12:31 AM
susukambingbest replied at 11-5-2018 11:28 PM
90 undi jer dekk, sedehhh

Huhuhu memang sedeyh!
Quote jazaa100 12-5-2018 12:40 AM
susukambingbest replied at 11-5-2018 11:28 PM
90 undi jer dekk, sedehhh

Klu dia tau sapa lah yg 90 org tu, mesti dia masakkn rendang tetiap mgu utk dorang...
Quote Zaien 12-5-2018 01:07 AM
Dh boleh kwn ngn mimi peri ni hahahahaha

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.080592 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top