CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Nak Masuk Campur,"-Hefny Saad Berpisah Dengan Uqasha Senrose

11-5-2018 03:04 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6657| Komen: 17|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini kecoh bila Uqasha Senrose ditahan polis kerana disyaki memiliki enam bungkusan aluminium berisi 53 pil Eramin 5.
Sebelum ini kecoh bila Uqasha Senrose ditahan polis kerana disyaki memiliki enam bungkusan aluminium berisi 53 pil Eramin 5.

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa komen kekasihnya, Hefny Saad tentang perkara tersebut.

Namun menurut Hefny, dia dan Uqasha sebenarnya sudah lama berpisah.

Foto: Berita Harian

“Saya dan Uqasha sudah bawa haluan masing-masing sejak awal tahun ini. Jadi, saya tidak tahu menahu mengenai kes membabitkan dirinya,” katanya kepada Harian Metro.

Hefny juga sudah tidak mahu masuk campur soal peribadi Uqasha kerana takut akan disalah anggap nanti.


“Saya dapat tahu perkara tersebut selepas dihujani pertanyaan menerusi WhatsApp, komen dan direct message (DM) di laman Instagram.

“Sejujurnya, saya pun terkejut. Memandangkan kami sudah tidak berkomunikasi sejak putus tempoh hari, jadi memang tidak ambil tahu langsung.

“Mengenai apa terjadi terhadap dirinya, saya tidak mahu komen apa-apa. Sebab saya memang tidak tahu menahu. Cuma, apa boleh dikatakan, bagi yang tidak tahu menahu lebih baik diam.”


Pengacara program Borak Kopitiam di TV3 juga menganggap perpisahan tersebut terjadi kerana sudah tiada jodoh antara mereka.

“Hubungan kami berlangsung lebih kurang setahun. Kami putus bukan sebab orang ketiga. Biarlah ia menjadi rahsia peribadi saya.

“Meskipun pernah merancang untuk ke fasa lebih serius tetapi ini aturan dan ketentuan Allah. Jodoh itu rahsia Allah.”


Walaupun sudah berpisah, Hefny tidak pernah memusuhi Uqasha atau keluarga bekas kekasihnya itu.

“Saya masih baik dengan keluarganya. Saya okey saja. Dengan adik beradiknya yang lain pun saya rapat.

“Macam sekarang saya terbabit dengan penggambaran drama bersama adiknya, Raysha Rizrose. Tidak timbul sebarang masalah pun,” tambahnya. -CARI
16

Bagus
22

Marah
15

Terkejut
35

Sedih
11

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagnaklcc 11-5-2018 03:19 PM
Ummah lemari khennnn
Quote umbut 11-5-2018 03:26 PM
Gi tgk ig uqasha.. dia menyanyi pulok, sambil buat muka sedih
Quote delia3003 11-5-2018 03:38 PM
Edited by delia3003 at 11-5-2018 03:40 PM

so, apa perkembangan terkini kes uqa ni, senyap macam tu je ke? mentang2 ler sekarang tengah panas dengan PRU-14

lama2 orang lupa


huntung ler

Quote MarissaOberlin 11-5-2018 03:56 PM
Andartu la she ols nanti. Kalau ada luck dapat kawin jutawan
Quote Zaien 12-5-2018 12:50 AM
Tngkap vip jela uqaa... Dh gini prNgai.
Quote onexox97 12-5-2018 12:55 AM
orang cantik selalu dimaafkan
Quote apedehal 12-5-2018 01:06 AM
asal uqasha lek2 je skang mcm xde pape blaku..hmm kuciwa nk tgk uqasha ber ootd kan baju pesalah
Quote indenial 12-5-2018 01:40 AM
Rasa mcm baru je baca thread dorg bercinta. Cepatnya putus
Quote wookiehoney 12-5-2018 01:45 AM
Hefny kembali sedap di mata hakak
Quote angel.dust 12-5-2018 04:17 AM
Ramainya ex boyfriend Uqasha ni {:smile
Mcm tukar-tukar handbag.
Quote giyomi 12-5-2018 02:20 PM
hefny...ntah lar dr dl lg ada bau2 ummah almari...kekonon dah lama pisah...phuiiiii...biasalah bl dah ada masalah bgini mulalah jauhkan diri takut diri sndri terpaut dlm kes dia sekali
Quote cikperiukkera 12-5-2018 04:17 PM
X pnh rasa hefny ni hot... mcm umah dlm lemari je entah apa uqa yg hit tu tgk pd heshe ni... gg hefny sgt turn off bg meols...nexttt
Quote weezerfan 12-5-2018 04:50 PM
tah tah si hefny ni coverina jah utk activity gadis panggilan beliau
Quote IRZeeBuk 12-5-2018 06:16 PM
Next sape pakwe uqasha..

Moge pakwe yg next ni boleh merubah US ke arah lebih bagus
Quote jolijo 14-5-2018 08:05 PM
Byk nya ex boyfren minah ni{:cryrun
Quote masnona 14-5-2018 08:19 PM
Tgk ig fikri ibrahim promo drama rahsia hati perempuan, die pg blurkn rambut uqa ni. Bgs btl kekonon jga aurat wanita khen
Quote Badigol 14-5-2018 08:28 PM
Bkn hritu kata beria ria ajk uqasha bertunang ke?bila pulak putus ni?

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.069320 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top