CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Peminat Terkejut, Tak Sangka Puteri Balqis Rupanya Sedang Terlantar Sakit...

11-5-2018 11:00 AM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 13841| Komen: 31|Original author: Amiey

Description: Siapa yang tidak kenal dengan pelakon kanak-kanak yang sangat berbakat, Puteri Balqis Azizi? Bakat lakonan pelakon berusia 11 tahun ini cukup menyerlah dan tidak keterlaluan jika dikatakan dia sebagai ...
Siapa yang tidak kenal dengan pelakon kanak-kanak yang sangat berbakat, Puteri Balqis Azizi? Bakat lakonan pelakon berusia 11 tahun ini cukup menyerlah dan tidak keterlaluan jika dikatakan dia sebagai pelakon kanak-kanak Malaysia yang paling berbakat.



Pagi ini, peminat dikejutkan dengan berita bahawa pelakon yang mesra dengan sapaan Aqish ini kini sedang terlantar sakit. Berita itu disampaikan sendiri oleh ahli keluarganya, dipercayai ibu Aqish yang menyatakan yang sakit anaknya itu semakin kurang dan sedang menunggu rawatan selanjutnya. 

Foto: IG Puteri Balqis

Foto: IG Puteri Balqis

Ibunya juga turut mengambil kesempatan untuk mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mengambil berat mengenai anaknya itu.  
Foto: IG Puteri Balqis

Asyik muntah darah dan pengsan..

Foto: IG Puteri Balqis

Walaupun tidak dapat dipastikan lagi sakit sebenar yang dihidapi oleh Aqish, peminatnya tetap berdoa semoga dia diberi kesembuhan dengan cepat. 

Foto: IG Puteri Balqis
Dalam pada itu, ibu Aqish turut memuat naik status yang seakan-akan menggambarkan betapa dia mengagumi semangat yang ditunjukkan oleh anak kesayangannya itu. 

Foto: IG Ibu Puteri Balqis
Sama-samalah kita mendokan semoga adik Aqish sembuh dari penyakitnya dan dipermudahkan segala urusan. -CARI
6

Bagus
2

Marah
8

Terkejut
6

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote umbut 11-5-2018 11:14 AM
Sakit apa tu.. semoga cepat sembuh aqish
Quote Budakmomok 11-5-2018 11:15 AM
Semoga cepat sembuh aqish
Quote archerfahid 11-5-2018 11:24 AM
Allahu..sakit apa smpi muntah darah n pengsan

Semoga diberi kesembuhan dan dihindarkan dr penyakit2 yg memudaratkan
Quote greantea 11-5-2018 11:28 AM
semoga dia cepat sembuh. bukan buatan orang ek?
Quote mdhelmi 11-5-2018 11:42 AM
harap mak ayahnya bawa cek ke perubatan islam jugak
Quote melurporeber 11-5-2018 11:51 AM
Kesiannya muntah darah.. semoga cepat sembuh aqish
Quote mimi77 11-5-2018 12:18 PM
Pesanan utk pesakit jantung tu sbb apa?aqish sakit jantung ka?
Quote apedehal 11-5-2018 12:20 PM
greantea replied at 11-5-2018 11:28 AM
semoga dia cepat sembuh. bukan buatan orang ek?

kecik2 pun org nak buat ka...sapa pesaing sheol ni
Quote caritegar 11-5-2018 12:35 PM
Muntah darah??penyakit hati kah??or paru2?
Quote nipskacang 11-5-2018 01:17 PM
greantea replied at 11-5-2018 11:28 AM
semoga dia cepat sembuh. bukan buatan orang ek?

Ish, so small lagi utk disihir ni. Hopefully x teruk laa, kesiannya smpai muntah darah
Quote kipaslaju00 11-5-2018 01:40 PM
Stop pa supplements merepek kt luar sana tu. Nak ambil pun dapatkan nasihat doktor.
Quote BookerT 11-5-2018 01:46 PM
greantea replied at 11-5-2018 11:28 AM
semoga dia cepat sembuh. bukan buatan orang ek?

siapa la nak buat mak hayam junior ni nyah? sekarang memacam penyakit nyah...tiada mak hayam yang terkecuali...
Quote biskut_milo 11-5-2018 02:12 PM
Haish.. bab bebudak sakit ni aku lemah sikit.. get well soon little girl
Quote ilya 11-5-2018 03:35 PM
den tak suka pelakon kanak kanak jenis dia ni,
ni yg set set kalau berlakon over mcm berlakon teater.

Semoga cepat sembuh adik.
Quote mixed 11-5-2018 03:48 PM
ala kesian nya dik cpt sembuh ya
selalu berlakon jd bdk sakit skg sakit plk betul2.

dlm vc nuar jeng berlakon sakit jantung kena operate. sampai kinah tintong jual diri nk bayar kos operation.

lama x npk aqish berlakon kt tv dah
ke aku yg x tgk tv.

moga cpt sembuh syg suka dia berlakon
Quote prettyuglybabe 11-5-2018 05:00 PM
i kurang gemar pelakon over acting..
tapi amat simpati dengan keadaan beliau..
semoga cepat sembuh ye dik..
Quote Issandra 11-5-2018 05:08 PM
Gws aqish...
Quote aku_best 11-5-2018 06:05 PM
iols  tak minat  put.balqis ni...tapi iols doakan semoga dia cepat sembuh Dan dipermudahkn segala urusan..
Quote miznora 11-5-2018 07:44 PM
gws aqish

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.071273 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top