CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Belalai Je Panjang", Parti Gajah Azwan Ali ‘Dicarut’ Chef Wan

8-5-2018 02:26 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 8343| Komen: 20|Original author: Oleh: Amirah

Description: Siapa yang tidak kenal Chef Wan yang sememangnya lantang mengkritik sesiapa sahaja sama ada sesuatu yang baik mahupun buruk.
Siapa yang tidak kenal Chef Wan yang sememangnya lantang mengkritik sesiapa sahaja sama ada sesuatu yang baik mahupun buruk dengan ayat-ayatnya yang berbisa itu.

Foto: IG Chef Wan
Dia juga gemar memberi teguran dan pandangan menerusi laman Instagram dan sempena pilihan raya ke-14 ini dia juga ada 'mengusik' Diva Azwan Ali yang berkempen untuk parti gajahnya di Dun Bukit Antarabangsa.

Foto: Carian Internet
Dia mengatakan jika Azwan memilih lambang gajah sebagai parti bebas maka jika suatu hari Chef Wan bertanding dia pula akan memilih parti dengan lambang tikus.



Dia melihat kesungguhan Azwan Ali berkempen untuk meraih undi dengan manifesto parti bebas di Dun tersebut. Dia tidak kisah jika Azwan Ali mahu ‘mencarut’ dengan usikannya itu.

Foto: IG Chef Wan
Di akhir ayatnya itu, Chef Wan mengucapkan selamat bertanding kepada Azwan Ali pada pilihan raya yang akan berlangsung pada 9 Mei ini.

Foto: IG Chef Wan
Azwan Ali yang berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang pernah menyatakan impiannya untuk menjadi Senator seperti Tan Sri Datuk Jins Samsudin suatu hari nanti.

Kagum dengan impian Diva AA! Tidak sabar menanti keputusan 9 Mei ini. Nanti kena ‘carutlah’ Chef Wan dengan Azwan. - CARI
7

Bagus
9

Marah
9

Terkejut
13

Sedih
8

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 8-5-2018 03:22 PM
aii..chef wan pon nk betanding gak ke..
lalu lak nk masuk jubo kak jah..
Quote UsuFie 8-5-2018 03:51 PM
ya ampun chep wan ni...  
apa sampai ke situ pulak che ti nak lari..
Quote beeeee 8-5-2018 03:53 PM
hye chep nak melalak sgt buat apa kepoh kan hal org jaga je anak chuolls yg sikit hari lagi masuk kedalam pagar besi
Quote intanazlynna 8-5-2018 03:56 PM
Diva AA x der IG dah ke apa?
Quote Telolet 8-5-2018 04:00 PM
oooo usik gitu je ke... ingatkan heols betul2 carutkan diva AA...
Quote Orix 8-5-2018 04:04 PM
Motippppp heshe pokpekpokpek kt baby AA
Quote damian_lee 8-5-2018 04:06 PM
Anothet feeling urban tapi minda tetap keterbelakang ....
Quote BoongaKertas 8-5-2018 04:06 PM
meols imagine gak kalau heshe bebetul masuk parlimen jadi senator

cer imagine heols ckp kat org dlm kapasiti heshe sbg wakil


"why bother why bother. lahanat semua ni. api neraka. etc"
Quote Iema5008 8-5-2018 04:18 PM
Aku pernah berurusan dgn diva AA ni... kat dalam dunia seni dia mmg semacam d potray kat soc med dan melodi ka apa.. tp reality bila bab kerja dan bab serius, aku salute.. hormat i kat u nok.. apapun selamat bertanding.. kalau menang jgn lupa bawa shawl masuk dewan bcakap sambil kibas2 shawl ye.. {:hooray
Quote camelia93 8-5-2018 08:54 PM
Hahahahaha azwan ali sajaa nak lawaa dgn abgnyaaa azmin ali
Quote EvieWanKenobi 8-5-2018 09:01 PM
sikit pun tak rasa kelakar
dengan caption Chef Wan..
Quote tombolpintu 8-5-2018 09:02 PM
Iema5008 replied at 8-5-2018 04:18 PM
Aku pernah berurusan dgn diva AA ni... kat dalam dunia seni dia mmg semacam d potray kat soc med dan ...

Hahahha....ye...dia mcm ada split personality. Masa keje lembut bukan main...bila jumpa masa lain nampak la macho macam biasa
Quote BookerT 8-5-2018 09:35 PM
gelinye la seorang mak hayam chef bercerita tentang jubur binatang...bila lah kau orang nak bertaubat nyah...bahasa setaraf forumer muka gerutu mak hayam kiah mai plak....
Quote babyleo68 8-5-2018 09:48 PM
dengan iolls sekali terjebak imagine die ceramah lepas baca uolls nye comment ekekeke
BoongaKertas: meols imagine gak kalau heshe bebetul masuk parlimen jadi senatorcer imagine heols ckp kat org dlm kapasiti heshe sbg wakil"why bother why bother. l ...

Quote borrow 8-5-2018 10:03 PM
Peghoknya lawak tok wan. Huhu .

Neway x sabar tgk brp  votes  diva dpt.
Quote apedehal 9-5-2018 11:56 AM
kesiannya..itu ja ka yg join kempen heshe
Quote Orix 9-5-2018 11:59 AM
Chep wan belanja makan kt kempen Harapan khuenzz
Quote abil_tetra 9-5-2018 12:03 PM
tombolpintu replied at 8-5-2018 09:02 PM
Hahahha....ye...dia mcm ada split personality. Masa keje lembut bukan main...bila jumpa masa lain  ...

time serius dia mcm azmin...suara pun sama ja bercakap
Quote kiah_mai_pulak 9-5-2018 12:43 PM
Tak sabar nk baca serangan balas diva bapuk sendu tak laku merempan takda job dan tak pernah menang undi ABP tapi ada hati nk tagih undi utk jadi yb, mcm mana la tahap laharan kat cepwan.. bapuk segala bapuk bercakaran sama sendiri

Lihat semua komen(20)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:53 PM GMT+8 , Processed in 0.076071 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top