CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Anita Sarawak Dah Ada Pengganti? - Azira De Fam Menari Sampai Terselak Kain

7-5-2018 04:00 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 16524| Komen: 70|Original author: Oleh: Azza

Description: Lagu Lodeh Mak Lodeh nyanyian Anita Sarawak memang bukan senang untuk dibawa. Selain rentaknya yang pantas, penyanyinya juga perlu menari sekaligus membuat mimik muka kelakar bagi menjayakan lagu ters ...


Lagu Lodeh Mak Lodeh nyanyian Anita Sarawak memang bukan senang untuk dibawa. 

Selain rentaknya yang pantas, penyanyinya juga perlu menari sekaligus membuat mimik muka kelakar bagi menjayakan lagu tersebut. Pastinya Kak Nita antara diva yang tak boleh diupakan. 

Namun, apabila penyanyi baru, Azira Shafinaz menarikan lagu ini (nyanyian asal masih Anita), lagaknya sangat menghiburkan penonton program Drop The Beat di NTV7. 

Penampilannya yang berkebaya labuh dan berkain sarung atas lutut, bercermin mata antara permulaan versi baru bagi lagu ini. Apatah lagi tariannya yang energetik sangat menarik perhatian. Cuba lihat klip ini.


Ya, ramai sangat menyukainya dengan komen netizen di IG Azira sendiri. Maklumlah, untuk menepati karektor lagu ini, Azira menyelak sedikit kainnya ketika lirik berbunyi "pakai baju labuh, seluar longgar hampir terlondeh"


Bagi yang belum mengenali, Azira tidaklah terlalu baru dalam industri seni, dia bersama 2 rakannya lagi, Cik Manggis dan Sophia Liana menubuhkan grup sendiri iaitu De Fam yang popular dengan lagu Supergirls pada tahun 2015. Dia juga berlakon dalam beberapa buah drama serta menjadi pengacara.


Foto Carian internet

Nampaknya tarian yang menghiburkan tersebut berjaya melayakkan Azira ke pusingan akhir bersama tiga lagi peserta iaitu Izzue Islam, Mark Adam dan Sweet Qistina. Pasti ramai peminat tidak sabar untuk melihat pertarungan yang sengit ini. - CARI 
4

Bagus
9

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
9

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noraidil_06 7-5-2018 04:09 PM
Santeknye body dia.love sgt
Quote mieymiey 7-5-2018 04:12 PM
Dalam De Fam, iols paling suka tengok dia ni. Cantik
Quote gerbera.memopad 7-5-2018 04:12 PM
Omg, pandainya beliau menari & buat gaya lentik in character gitew . Tp the whole group Defam tu mmg pandai menari pon. Bila tgk dance rehearsal dorang mmg thumbs up la   

Anyway, dia pakai seluar kat dalam kain tu kan so no issue pon pasal selak bagai.
Quote fushimi 7-5-2018 04:13 PM
dia ni lawa

berlakon pun ok

tapi kekadang sheols sendu

Quote manehnya 7-5-2018 04:14 PM
cantiknya she
Quote Awanku 7-5-2018 04:14 PM
Aku suka muka dia ni... cantik yg sedap mata memandang... manis... ntahlah... susah nak describe... tp cantik..
Quote abgsallehsado 7-5-2018 04:15 PM
SERBA BOLE..berlakon pandai..nyanyi pandai, mengaacara pandai..pakej pun ade
i love u hahah
Quote alesandra 7-5-2018 04:23 PM
penah tertengok program ni kejap ada satu ptg tu..masa tu dia menari lagu bruno mars.best gak dia menari..sempoi je.tapi tak tgk abis sbb tak minat lip sync
Quote Themilo 7-5-2018 04:28 PM
sheols la paling gorjes sekali dalam De' Fam..  
Quote Telolet 7-5-2018 04:35 PM
sheols antara retis local yang iols suka
Quote CiliPadiSedap 7-5-2018 04:37 PM
noraidil_06 replied at 7-5-2018 04:09 PM
Santeknye body dia.love sgt

body kaka pun lawa juga
Quote noraidil_06 7-5-2018 05:20 PM
CiliPadiSedap replied at 7-5-2018 04:37 PM
body kaka pun lawa juga

Kaka edit noks.itulah gunanye smartphone
Quote grizz 7-5-2018 05:21 PM
ala kn pkai sluar kt dlm tu..senang nk selak2..
Quote Modngengade 7-5-2018 05:24 PM
who are yuss?
Quote robinmosby 7-5-2018 07:11 PM
Serba boleh dia ni. Lawa berbakat tapi nape kurang diberi perhatian?
Quote bambimbom 7-5-2018 07:20 PM
i pun suke azira.. cantik n agak classy... cik manggis pun i suke...
Quote Orgkgdukobesi 7-5-2018 07:37 PM
good job...terhibur dgn lagu Kak Nita
Quote Jiyongie88 7-5-2018 07:46 PM
Best gk tgk die menari.
Quote Nenasketum 7-5-2018 07:51 PM
Cute pulak minah ni
Joget macam kaki ada spring... hehehe

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.071093 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top