CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

7-5-2018 03:51 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 48123| Komen: 184|Original author: Oleh: Amiey

Description: Keletah anak kepada Farah Lee dan Ally Iskandar seringkali menghiburkan pengikut ibunya di laman instagram @farahlee_. Malah tidak keterlaluan jika dikatakan Maream mempunyai peminat sendiri kerana se ...
Keletah anak kepada Farah Lee dan Ally Iskandar seringkali menghiburkan pengikut ibunya di laman instagram @farahlee_. Malah tidak keterlaluan jika dikatakan Maream mempunyai peminat sendiri kerana seringkali pengikut Farah Lee meminta video Maream yang terkini kerana rindu mendengar keletah Maream yang bijak berkata-kata.



Beberapa hari yang lepas, Farah Lee telah memuat naik satu video yang menunjukkan Maream terkejut apabila mendapat tahu bahawa ibunya yang mesra dengan panggilan omma dan 'daddy'nya pernah berkahwin. 

"Waaa omma kahwin dengan daddy Maream?"


Aksi Maream tersebut mengundang gelak tawa netizen yang rata-rata turut terhibur.

Foto: IG Farah Lee

Macam-macam lah Maream ni kan. Habis, kalau mak ayah kamu tak kahwin macam mana nak dapat kamu, Maream? hihi

Foto : IG Farah Lee

Dalam pada itu, ramai juga yang memuji Farah dan Ally kerana boleh berbaik demi kepentingan anak mereka walaupun sudah berpisah. 

Foto: IG Farah Lee
Foto : Carian Google
Farah Lee dan personaliti TV3, Ally Iskandar pernah mendirikan rumah tangga namun bercerai pada 17 Ogos 2016. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 7 Ogos 2014 iaitu Maream Isabel.-CARI  

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miss_baby 7-5-2018 03:55 PM
tak move on lagi ke minah ni?
Quote moonbug 7-5-2018 04:36 PM
miss_baby: tak move on lagi ke minah ni?


Selagi tak jumpa #daddybaru
Quote PongKang 7-5-2018 05:01 PM
sayangnya dorg cerai.. anaknya bijak sangat
Quote hotmak 7-5-2018 05:04 PM
kesiannya tak move on lg ke dia ni
Quote lumie 7-5-2018 06:15 PM
Mcm dh move on. Tp mcm belom. Nth. Mcm mls nk lyn.. Attention seeker{:laugh
Quote anony-mous 7-5-2018 06:21 PM
Jelas & nyata tak move on. Ally skali pon xpenah ungkit sedikit pon psal sheol. Kesiann. I vote abg nara ambik sheol jd 2nd wife
Quote alinone78 7-5-2018 07:28 PM
apa punca depa bercerai sebenonya?
Quote zuriey 7-5-2018 07:36 PM
Merempan tak habis lg kah sis malu lahhhh move on celah mana tah ,,
Quote dhanishdhania 7-5-2018 07:47 PM
X tahu..

Ada gossip ally scandal ngan uyaina arshad
Quote abadi84 7-5-2018 08:05 PM
Alah..dua2nye pun x menikah lain lg...so x salah pun klu FL bagi hint2 nak get back with ally kan.
Obviously they all bkn divorce sbb org ketiga...mungkin salah dhm antra mereka.

Klu dpt bernikah semula lg bagus. Lg satu psangan retis yg aku harap nikah balik adalah eman manan dan ogy...dah tua2 ni apa salah menikah semula...dah lama dua2 ni sunyi...x slh klu nk saling menemani
Quote miss_baby 7-5-2018 08:06 PM
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak reply apa pun
Quote munahminah 7-5-2018 08:08 PM
Smg cpt btemu jodoh. Kesian tgk. Merempan cra halus
Quote de_ikea 7-5-2018 08:21 PM
Iols masih lg ada lg rasa simpati. All the best dan moga jumpa jodoh.
Quote hudalarva 7-5-2018 09:05 PM
Sepanjang tempoh single ni... takde sesiapa yg merisik ke? Orgnya cantik... tp...

Lelaki yg baik utk perempuan yg baik.

I rasa myb FL kena tunjukkan spiritual dia ni ke arah keagamaan sikit, baru daddy lama terpikat balik kot? Maaf cakap ye wisdom level dia ni low...
Quote sukma88 7-5-2018 10:34 PM
lumie replied at 7-5-2018 06:15 PM
Mcm dh move on. Tp mcm belom. Nth. Mcm mls nk lyn.. Attention seeker{:laugh

obvious kot tapi kendian akan buat karangan panjang2 nak defend yg dia dah move on

sesikit daddy baru pastu pangkang org yg kata dia x move on
Quote helicornia 7-5-2018 10:48 PM
baru2 ni tengok kt tv ally n farah bawak anak gi buat aktvt sama2. ingat dh rujuk
Quote lumie 7-5-2018 11:16 PM
sukma88 replied at 7-5-2018 10:34 PM
obvious kot tapi kendian akan buat karangan panjang2 nak defend yg dia dah move on

sesikit dadd ...

Kannnnnn.. Dady baru tu mcm meminta sgt... Like janda gatal. Haaaa kn dh kasar bahasa aku..... Hahaha
Quote joy_ah 8-5-2018 12:29 AM
Aku tak penah suka dia ni.
Tak tau knp.

Quote bulanbulat 8-5-2018 12:47 AM
miss_baby replied at 7-5-2018 08:06 PM
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak ...

Nampak dia sayang.
Tapi ally tak mahu.

Lelaki memanglah kena memilih sendiri. Buat parents jangan la dok gigih paksa anak2 jantan kawin kalau dorang tak 'pilih' sendiri

Lihat semua komen(184)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:20 PM GMT+8 , Processed in 0.188363 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top