CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Payudara Baru Safiey Illias Jadi Bahan Ejekan Netizen. Tinggi Sampai Cecah Leher!

7-5-2018 12:24 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 21843| Komen: 101|Original author: Oleh: Amiey

Description: Ramai yang kecewa dengan penampilan terkini pengasas kepada sebuah jenama kosmetik iaitu Safiey Ilias. Penghijrahannya daripada seorang mak nyah kepada lelaki tulen hanyalah bersifat sementara dan kin ...
Ramai yang kecewa dengan penampilan terkini pengasas kepada sebuah jenama kosmetik iaitu Safiey Ilias. Penghijrahannya daripada seorang mak nyah kepada lelaki tulen hanyalah bersifat sementara dan kini dilihat kembali kepada dunia mak nyah.




Terbaru, Safiey telah memuat naik video yang menunjukkan dia kini memiliki payudara seperti seorang wanita di akaun Instagram miliknya. 


Seperti biasa, status Safiey tersebut telah mengundang banyak kecaman daripada netizen yang meminta dia untuk bertaubat. 


Dalam banyak-banyak kata-kata negatif yang dilemparkan kepadanya, kami tertarik dengan komen yang sedikit lucu apabila beberapa individu mengejek payudaranya terlalu tinggi dan hampir mencecah leher! Nampak je korang eh.



Dalam pada itu, Safiey dalam status yang lain membalas ejekan individu terbabit dan menyatakan bahawa implan payudara itu masih baru lagi dan akan mengambil masa dalam 6 bulan untuk kelihatan normal seperti wanita asli. 

Foto: IG Safiey Ilias
Safiey pernah menggemparkan negara apabila dia membuat pengakuan dan mengaku mahu berhijrah menjadi lelaki sejati dan bertindak membuang implan payudaranya pada tahun 2016. Bagaimanapun, ramai yang kecewa apabila dia dilihat kembali kepada dunia mak nyah semenjak penghujung tahun yang lalu.

Apa pun sama-samalah kita doakan semoga Safiey diberikan hidayah dan akan berubah suatu hari nanti. Kesian dekat mak ayah tu! -CARI
9

Bagus
9

Marah
6

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mawarika 7-5-2018 12:44 PM
Hahahaha salah taruk tu!
Quote grizz 7-5-2018 12:54 PM
ingat halkum td..ayat tu lawak giler..
Quote fliphair8 7-5-2018 12:58 PM
Lapar perhatian....netizen pun gegeh komen nak selamatkan akidah konon.....
Quote talapia 7-5-2018 12:58 PM
so dia sendiri mengaku dia baru 'buat'. So nak kata dia pompuan tulen lagi ke?
Quote sonatalady 7-5-2018 01:07 PM
Bangga yer dengan perubahan yg tak diredhai.
Menunjuk sgt2..
Quote buragazz 7-5-2018 01:09 PM
Meols baru saja dikenalkan dengan seorang lagi geng dia ni IG name dia "Rizulala" siap ada video member dia selak baju nampak buah rock melon berputik hitam.. agaknya depa ni bersaing secara sihat but in their case bersaing tapi tak sihat... tapi si "Rizulala" tu punya rock melon agak mengkal jugak... pergh tiba2 meols punya berdenyut....
Quote minguk 7-5-2018 01:11 PM
lama nya nak tunggu nampak natural 6-12 bulan ye...
Quote abangadek 7-5-2018 01:12 PM
buragazz replied at 7-5-2018 01:09 PM
Meols baru saja dikenalkan dengan seorang lagi geng dia ni IG name dia "Rizulala" siap ada video mem ...

kau jantan ke sampai berdenyut tengok tetek pondan
Quote kuzaime 7-5-2018 01:16 PM
Dulu ala2 insaf sbb nk naikkan balik sale perlaking dia..skrg maybe aset dh cukup smpai 7 keturunan sbb tu dia buat aje apa dia nk buat..
Quote buragazz 7-5-2018 01:17 PM
abangadek replied at 7-5-2018 01:12 PM
kau jantan ke sampai berdenyut tengok tetek pondan

Ko gi ler tgk.. video tu.. pastu lepas menyaksikan ko bagi tau berdenyut ker idok...
Quote Orix 7-5-2018 01:28 PM
buragazz replied at 7-5-2018 01:09 PM
Meols baru saja dikenalkan dengan seorang lagi geng dia ni IG name dia "Rizulala" siap ada video mem ...

Aiyoh. Dgan pondan boleh stim ?
Quote buragazz 7-5-2018 01:37 PM
Orix replied at 7-5-2018 01:28 PM
Aiyoh. Dgan pondan boleh stim ?

Meols membayangkan lapisan kain yang menutupi meols punya rock melon terselak sebegitu.. opkoz la berdenyut...
Quote deekhan 7-5-2018 01:41 PM
geli mek. muke die pn pelik tang dahi tuhhh
Quote mrizumi 7-5-2018 01:44 PM
Bangga walau satu mlysia tahu dia pondan?
Quote netto_ 7-5-2018 01:56 PM
Kelaka pulak komen ingatkan halkum tu
Quote sapeka 7-5-2018 01:56 PM
mmg nmpk x kena pun
boobs job x menjadi ke?
Quote netto_ 7-5-2018 01:56 PM
Tp mmg nampak pelik la. Apesal tinggi sgt? Haha
Quote buapakperut 7-5-2018 01:58 PM
ada lagi ke orang beli perla ape name produk. ingatkan dah sendu. btw ingatkan jerawat bisol rupanya breast. meh
Quote insulin 7-5-2018 01:58 PM
Lol. Dah upgrade ke payudara palsu baru ke?

Lihat semua komen(101)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.084802 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top