CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Berang Tak Dibelikan Makanan, Pekerja Makan Kemaluan Majikan Dengan Nasi

7-5-2018 11:06 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4357| Komen: 39

Description: Hanya disebabkan berang tidak dibelikan makanan, seorang lelaki sanggup membunuh majikan sebelum mengerat dan memakan kemaluan mangsa.
Hanya disebabkan berang tidak dibelikan makanan, seorang lelaki sanggup membunuh majikan sebelum mengerat dan memakan kemaluan mangsa.

Mansur, dihukum penjara seumur hidup selepas mengaku bersalah di mahakamah di Muarabulian, Sumatera, Indonesia.


Majikannya yang dikenali sebagai Dasrullah dibunuh di sebuah ladang kelapa sawit pada 4 November tahun lepas.

Menurut laporan dari Detik News, Mansur bekerja dan tinggal di rumah dalam ladang kelapa sawit milik Dasrullah.

Foto: Harian Metro
Difahamkan sebelum kejadian, Dasrullah mahu datang ke ladang, dan Mansur sempat berpesan untuk membawa makanan.

Apabuila tiba di rumah tersebut, Mansur bertanyakan tentang makanan namun dimarahi mangsa kerana tiada wang.


Mangsa kemudiannya memberikan wang kepada Mansur dan mengarahkannya untuk berjalan kaki ke kedai.

Namun selepas Mansur pulang ke rumah, dia dimarahi Dasrullah kerana terlalu lambat.

Susulan itu Mansur menyerang Dasrullah dengan parang dan menetaknya sehingga mati ketika mangsa tidur.

Dia kemudiannya memotong kemaluan mangsa, masak dan makan organ berkenaan dengan nasi.-CARI
9

Bagus
8

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 7-5-2018 11:07 AM
Gila. Sakit jiwa.
Quote grizz 7-5-2018 11:12 AM
lapo sgt gamaknye..
Quote zeed 7-5-2018 11:14 AM
Harap genetik indon yang ni tak terlepas kat malaysia
Quote Modngengade 7-5-2018 11:15 AM
kenyang ker jika sekadar 2B
Quote Artemesiaa 7-5-2018 11:29 AM
Bila dah terlalu marah mana normal lagi cara berfikirnya jadi apa pun sanggup dibuatnya
Quote fushimi 7-5-2018 11:31 AM
gila yindon

jijiks sangat
Quote Orix 7-5-2018 11:34 AM
Aiyoh. Igtkan TT typo tulis tajuk ke apa. Igt nk tulis memalukan. Sekali mmg betul kemaluan
Quote Bedah.Cun 7-5-2018 11:36 AM
Indon2 babu mohon berbangga dgn budaya asli makan kontol indon ini
Quote Simunggu 7-5-2018 11:50 AM
ada telor kah mereka??? malaya??? dah kena hina??? tak ada nak potong..
Quote shernazz 7-5-2018 11:53 AM
Org lapar jangan buat main
Habis dia buat sup.kang
Quote gede-bab 7-5-2018 12:07 PM
teringan nak makan hot dog kot...
Quote taikor 7-5-2018 12:20 PM
Modngengade replied at 7-5-2018 11:15 AM
kenyang ker jika sekadar 2B

Kepit dgn hotdog bun dan match dgn rootbeer...

Quote Bedah.Cun 7-5-2018 12:22 PM
Rekan2 sekeliann diseru untuk memuji budaya asli indon @EJALTI @pyropura
Quote Bedah.Cun 7-5-2018 12:25 PM
Babu @maketo dipinta berbangga dengan budaya makan kontol 2b asli indon ini
Quote Rainrein 7-5-2018 12:52 PM
Pemerintah yindon ni kena wat saringan kesihatan mental la. Banyak sangat dah news macam ni. Lepas satu satu keluar. Xtaula lepas ni jadi ape lak.
Quote buapakperut 7-5-2018 02:15 PM
dah kenapa pak yindon...lapo sangat makanla babi guling
Quote buapakperut 7-5-2018 02:18 PM
Rainrein replied at 7-5-2018 04:52 AM
Pemerintah yindon ni kena wat saringan kesihatan mental la. Banyak sangat dah news macam ni. Lepas s ...

rakyat indon memang banyak mereng dan gila seks. sebab banyak sangat makan bakso tikus sawah, kerupuk bangkai lembu,mi sedaap ,sabun daia
Quote Miming2 7-5-2018 08:26 PM
Yeww baca pun nak muntah. Sanggup dia makan.. Yewww
Quote MissNigga 7-5-2018 10:19 PM
yuckssssssssssssssssss....

Lihat semua komen(39)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.069814 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top