CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Alasan Merogol, Tak Tahan Tengok Jiran Selalu Duduk Tepi Tingkap

3-5-2018 10:41 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5587| Komen: 28

Description: Seorang lelaki Arab dihukum penjara oleh Mahkamah Jenayah Ras Al Khaimah kerana didapati bersalah merogol jirannya, seorang wanita Asia.
Seorang lelaki Arab dihukum penjara oleh Mahkamah Jenayah Ras Al Khaimah kerana didapati bersalah merogol jirannya, seorang wanita Asia.

Khaleej Times melaporkan, suspek menceroboh ke dalam rumah sebelum cuba merogol jirannya semasa wanita tersebut sedang tidur.

Namun mangsa bernasib baik kerana berjaya melawan dan menghalaunya keluar dari rumah.

Wanita tersebut kemudiannya membuat aduan kepada  Polis Ras Al Khaimah dan suspek ditankap sebelum dirujuk kepada pendakwaan awam untuk disoal siasat.

Gambar Hiasan
"Saya melawannya ketika dia cuba menyerang saya secara seksual, mengambil gambarnya dan segera melaporkan kepada polis RAK."

Bagaimanapun suspek memberitahu mahkamah,

"Dia selalu duduk dekat tingkap yang menghadap rumah saya, saya tak boleh menahan diri daripada memasuki rumahnya.” -CARI
19

Bagus
15

Marah
25

Terkejut
19

Sedih
15

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 3-5-2018 10:44 AM
dok kt tingkap smbil bogel ke..
Quote Clan204 3-5-2018 10:44 AM
wahh boleh pakai eh alasan cam nh... siapla mia khalifah... selalu sgt usha2 koi dlm internet... hahaha
Quote sukacactus 3-5-2018 10:56 AM
Tu pasal pompuan sana kena berkelubung
Yg lelaki xreti2 control nafsu
Quote besarkecik 3-5-2018 10:56 AM
Sambil tengok, sambil lancap
Quote kiambang 3-5-2018 10:58 AM
Nafsu yg tak boleh tahan , salahkan orang plk
Quote Catpaw 3-5-2018 11:03 AM
patot la afghanistan dulu srh tingkap rumah pun cat,
Quote fushimi 3-5-2018 11:15 AM
kena tak jatuh hukuman potong konek kan senang
Quote Manjahati 3-5-2018 11:16 AM
Mengong punya manusia... Dia yg x blh control nafsu lg nk salahkan org
Quote mjla 3-5-2018 11:17 AM
Jahilliyah punya pangai tak ubah
Quote minguk 3-5-2018 11:18 AM
uishhhh duduk tepi tingkap pun bahaya la..
Quote onexox97 3-5-2018 11:22 AM
tapi takdan rogol la ni kan
Quote Rainrein 3-5-2018 11:23 AM
Hamjads punya perangai.
Quote Bujat 3-5-2018 11:51 AM
Acik tu halau heols sbb saiz2b jah khuenn. Selayaknya direject dekk.
Quote SWORKS27 3-5-2018 12:09 PM
haramkan pembinaan tingkap di kawasan kediaman arab jahiliyah
Quote jofizo 3-5-2018 12:16 PM
nafsu kuat arab nih.... tgk la ppuan asia comey2, bdn kecik2
Quote chicozinn 3-5-2018 12:17 PM
penjara je???bongok pnye laki arab ni mmg kuat nafsu..even meollss kat uia pon berjubah kena pakai baju longgar2 stiap hari jumaat..tkot deyoollss terinzal lak kalu nmpak pompuan pakai ketat skit..hanat tol
Quote kroit92 3-5-2018 12:54 PM
chicozinn replied at 3-5-2018 12:17 PM
penjara je???bongok pnye laki arab ni mmg kuat nafsu..even meollss kat uia pon berjubah kena pakai b ...

member lelaki pun pernah kena attack dengan diorang ni tau dalam toilet

mentang2 budak tu jambu,
member kita ni, tendang kuat-kuat melawan, pastu lari, ngadu kat Mahallah Office
ingatkan jadi kes berat, tapi kawan kita ni baik sangat, tak yah buang dia, tapi transfer dia jauh-jauh, tanak tersempak dengan si sangap tu lagi
kalau ikutkan hati aku, lantak biar kena buang universiti, report polis, report imigresen biar kena penjara lepas tu kena ban masuk Malaysia
Quote Teru2Bozu 3-5-2018 01:05 PM
maknanya tak sempat la kan? kempunan pak arab ni.
Quote whadda 3-5-2018 02:39 PM
ko yang tak pandai nak control batang nak salahkan orang pulak

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:09 PM GMT+8 , Processed in 0.191990 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top