CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ara Johari Dihentam, Rakam Filem Dalam Wayang Dan Upload Di IG Story

27-4-2018 04:35 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 22723| Komen: 237|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru sahaja pihak Golden Screen Cinemas meluahkan kekecewaan mereka terhadap golongan yang suka merakam dalam panggung wayang dan memuat naiknya di media sosial.
Baru sahaja pihak Golden Screen Cinemas meluahkan kekecewaan mereka terhadap golongan yang suka merakam dalam panggung wayang dan memuat naiknya di media sosial.

Sikap tidak bertanggungjawab ini berisiko kerana boleh menyebabkan penerbit tidak membenarkan tayangan filem mereka lagi di masa hadapan.


Foto: IG GSC

Ingatkan orang biasa sahaja yang degil, rupa-rupanya artis pun sama!

Foto: IG Ara Johari

Ara Johari menjadi bahan kecaman netizen gara-gara tindakannya memuat naik rakaman cerita Avengers: Infinity War di Insta Storynya.

Foto: IG Ara Johari
Susulan itu ramai yang tidak berpuas hati dengan penyanyi tersebut.

Bukan mahu meminta maaf, sebaliknya Ara dengan angkuh memuat naik status di Insta Story pula. Apa lagi, memang teruk dikecam.

Foto: Ara Johari

">Loading Tweet...


Walau bagaimanapun, difahamkan Ara Johari sekali lagi memuat naik video di Insta Story, memohon maaf atas kesilapan yang dilakukan itu.

Kan senang begitu, dah buat salah minta maaf sahaja. Harap selepas ini jangan ulangi lagi ya. -CARI
4

Bagus
10

Marah
32

Terkejut
27

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MissVixen 27-4-2018 04:38 PM
Dah la huduh. Perangai pon huddduhh. Nasib la tak follow. Spoiler betol.
Quote bungaavee15 27-4-2018 04:39 PM
Spoiler btul.
Sendu
Quote mixed 27-4-2018 04:42 PM
bongok punya bdk
nyanyi laguive dh la hauk
Quote noodle.baby 27-4-2018 04:43 PM
Euwwww.. Pprt sangat bahasa dan perangai..
Quote cutebaby5907 27-4-2018 04:43 PM
x penah nk minat dier
mcm xde aura je
style pun gitu je..
Quote nuralisa 27-4-2018 04:44 PM
minah ni kalau bercakap macam merempit kan..
Quote lazim 27-4-2018 04:45 PM
bodoh mcm lembu. menyanyi hauk berlagak mcm power sgt. lepas ni dia klr lagu apa .. bnda apa... layan yg haram je sdh. br dia tau  erti illegal cetak rompak bagai
Quote kikiharris 27-4-2018 04:46 PM
Org mcm ni patut ban je masuk cinema. Mcm football fan tak boleh masuk stadium sbb perangai mcm hanat
Dahlah bodoh, sombong siap nak sekolahkan org plak tu
Quote pencintaABC 27-4-2018 04:47 PM
Retis mi segera kategori rempit kurang bijak
Quote fadz84 27-4-2018 04:51 PM
Kg.com sgt perangai.. jgnla tunjuk kebodohan tu sgt.. simpan sket lenkali... oppsss
Quote Telolet 27-4-2018 04:52 PM
err mohon jangan kecam kerna iols betul2 tak kenal, who are yussssss??
Quote paku_karat 27-4-2018 04:53 PM
bodoh giler perangai ko...dasar retis sampah... bodoh giler!!!!
da ah xbertamadun..
Quote MatDeghem 27-4-2018 04:53 PM
Hari thread pasai Hajjah & bam jul...skali skali dia pun mau thread pasai dia.
Kan dia kata...best juga kena kecam. Dapat perhatian.....


Ok lah tu....young punk jadi artist begini lah jadi nya....
Quote beeeee 27-4-2018 04:57 PM
hek eleh kerek nak mampos batak 1st time tengok wayang ke apa
Quote pia250110 27-4-2018 04:58 PM
kat tenet dah kua cite ni tp xde suare la plok..motif xde suare ko igt aku paham bahase bibir..
Quote beautifulliar 27-4-2018 05:06 PM
lazim replied at 27-4-2018 04:45 PM
bodoh mcm lembu. menyanyi hauk berlagak mcm power sgt. lepas ni dia klr lagu apa .. bnda apa... laya ...

Bang lazim,ntah2 lembu pon xsebodoh she kot.Meols pnh tertengok dlu diari AF ke apentah yg ada she tengah nyanyi pastu ada kejutan jate mat salih masuk.rasanya mat salih kot meols ingat2 lupa tp si ara ni minat gile kt jate tu.Tergedik2 eksited ngn kejutan tu n gelak mcm kelakar giler meols time tu tertanya2 pompuan ni sape idung besar gile pehtu tak selari ngn muka nk buat2 tgedik comel gitu.meols trs tukar chanel.tu first n last meols tgok si ara kt tv
Quote cupu 27-4-2018 05:06 PM
Mmg bodoh je jawab biarlah tu..btw,aku mmg xsuka lagu bunga tu.cara dia tarik,aku plk yg rs terkehel leher.
Quote aderaderker 27-4-2018 05:11 PM
Rupa buruk, perangai huduh, mentality cam jamban.
Complete package oii
Quote grizz 27-4-2018 05:13 PM
ni pon saje nk glame cpt..
soh org viralkn..

Lihat semua komen(237)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:30 AM GMT+8 , Processed in 0.089818 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top