CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mahal Sangat Ke Dapat Bayaran?-Promosi Ubat Tinggi, Neelofa Dikecam Lagi

25-4-2018 10:44 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 24162| Komen: 240|Original author: Oleh: Saiful

Description: Macam tak sedar-sedar pula nampak gayanya. Dulu Neelofa dikecam gara-gara mempromosikan suplemen untuk bayi.
Macam tak sedar-sedar pula nampak gayanya. Dulu Neelofa dikecam gara-gara mempromosikan suplemen untuk bayi.

Kali ini selebriti kesayangan Malaysia ini menjadi perhatian lagi kerana mempromosikan ubat tinggi pula.

Gambar tersebut dimuat naik di Instagram miliknya sebelum bertindak memadamnya.


Namun beberapa netizen sempat screenshot dan ianya telah tersebar di media sosial.

Di Twitter, beberapa orang doktor tampil menafikan yang tiada sebarang ubat dapat membantu sesiapa pun menjadi tinggi.


Sementara itu ramai yang mempersoalkan kredibiliti Neelofa. Tergamak seorang selebriti yang dipandang tinggi dan berpelajaran memperomosikan produk sesemikian.




Namun apa pun mungkin Neelofa ada alasan yang tersendiri. Bayaran yang tinggi mungkin?



Setakat ini belum ada apa-apa penjelasan lagi darinya. -CARI
9

Bagus
24

Marah
27

Terkejut
12

Sedih
20

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 25-4-2018 10:52 AM
die nk tggi cm nabil gamaknye..
sbb nmpk cenonet sgt bile berdiri sblh nabil..
Quote ecahaha 25-4-2018 10:53 AM
knowing lofa.. supplement for babies pun bole promote, ape la sangat height booster..
Quote Adeakukesah11 25-4-2018 10:54 AM
yg promote tu pun tak tinggi mana
Oppss
Quote Syazzy 25-4-2018 10:56 AM
ask her to take it first. let her be the testimony.
kalau dia boleh tinggi mcm nabil tanpa kasut tongkol, then we will buy
Quote emera 25-4-2018 10:56 AM
Educated? Educated ke dia ni?
Quote mieymiey 25-4-2018 10:56 AM
HAHAHAHAHAHA. Diri sendiri pun rendang, ada hati nak promote ubat tinggi. Siap cakap kalau nak result cepat, kena exercise stretching bagai
Quote meteorspeed 25-4-2018 10:56 AM
hahaha gigih post gambar pasal 99 nama..kemian penunggang agama nie..
Quote beeeee 25-4-2018 10:57 AM
berapa la paid review dia amek tu hahaah tak habis2 mencapub
Quote laksmanabentan 25-4-2018 11:00 AM
pasti masyuk ni review... kalau tak, takkan ler si lofa ni mengadap sangat nak review pil tinggi ni kan...
mmg taktik dia untuk viral kan product nih..
strategi marketing weeeei....

lepas viral, ramai ler org p view...
sure nanti ada ler juga yg ala2 rendang tu nak tinggi...
Quote apedehal 25-4-2018 11:01 AM
rimas betul la dgn minah sorang ni... xdak lg ke anak raja nak meminang sheol ni kunci rapat2 dlm istana jgn bg keluar
Quote idakamaruddin 25-4-2018 11:03 AM
knp ek aku rasa lofa ni mcm berkiblatkan duit je

mcm lantak la org nak kecam janji dlm akaun "kaching" mcmtu

Quote rolypoly 25-4-2018 11:06 AM
yang product owner pun ko boleh tak tolong logic sikit kalau nak buat marketing pun. kot bagi kat zahirah masuk akal lah jugak ni hajjah? hello?
Quote MatDeghem 25-4-2018 11:07 AM
Mungkin betul hajjah makan ubat ini.
Nanti lepas makan ubat ini Hajjah dah tak payah berkasut tongkol.....

siber buli28.jpg



kasut tongkol4.jpg


fashion30.jpg

neelofafesyen2.jpg



Quote palmolive 25-4-2018 11:14 AM
yg jd tokey ubat ni dulu ponteng kelas sains kah?
Quote Mizlyn 25-4-2018 11:14 AM
MatDeghem replied at 25-4-2018 11:07 AM
Mungkin betul hajjah makan ubat ini.
Nanti lepas makan ubat ini Hajjah dah tak payah berkasut tong ...

  pakai kasut trompah hat tinggi mana pun x tinggi2 gak..aduhh

Quote lotionmilo 25-4-2018 11:17 AM
camna lah dia boleh ambik tawaran ni. Dia pon tak tinggi
Quote siputsedut 25-4-2018 11:18 AM
So..tinggi neelopak dah increase brp cm?
Quote chicozinn 25-4-2018 11:20 AM
gigih up gambo tgah baca asma ul husna dah knape??ko kan budak mrsm ex naqibah lagi ptotnye ko da hafal 99 nama Allah skali ngan mksud..aku pn ex mrsm stiap pagi tme perhimpunan kn memang kne baca asma ul husna..ingat je ak smpai skang..ko xpayah jd penunggang agama sangat la jahzouk..meluat!!
Quote apedehal 25-4-2018 11:20 AM
seriau betul nengok kasut bongkah sheol tggi melangit..ni kalau terpeleot ni maunya..ee xdpt bayangkan..seb bek la ko terer pakai kasut 11inci nih

Lihat semua komen(240)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:05 AM GMT+8 , Processed in 0.148056 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top