CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"No Booking Fees, Boleh Pergi Meninggal,"-Nabila Huda Mengamuk

20-4-2018 01:08 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 16590| Komen: 106|Original author: Oleh: Amirah

Description: Siapa yang tidak kenal pelakon hebat dalam industri, Nabila Huda yang tidak pernah mengecewakan penonton dengan hasil lakonannya yang begitu bersungguh-sungguh dan sentiasa berjaya menjiwai watak deng ...
Siapa yang tidak kenal pelakon hebat dalam industri, Nabila Huda yang tidak pernah mengecewakan penonton dengan hasil lakonannya yang begitu bersungguh-sungguh dan sentiasa berjaya menjiwai watak dengan baik.


Foto: IG Nabila Huda
Sebelum ini dia pernah mengkritik pelakon baru yang ‘keras’ dalam lakonan dan lebih bersandar pada rupa sahaja namun bukanlah bakat yang diketengahkan.

Foto: IG Nabila Huda
Kini dia pula mengamuk dengan seorang pengurus produksi yang tidak professional dalam pengurusan hingga menyusahkan dirinya.

Disebabkan situasi ini dia juga akan menukar cara pengurusannya selepas ini jika mana-mana produksi ingin mengambilnya berlakon. Syarat terbarunya adalah mereka perlu meletakkan dahulu bayaran pendahuluan dan jika tidak tawaran lakonan tidak akan dilayan lagi selepas ini.

Dia juga bengang dengan pengurus produksi yang meletakkan bayaran yang rendah kepada pelakon. Bukanlah ‘demand’ namun jika melihat kos kehidupan sekarang semuanya meningkat.

Nabila merupakan seorang pelakon yang berkualiti dalam industri sejak dulu lagi. Apa saja watak yang diberi mesti meninggalkan kesan pada yang menonton. Memang tidak dapat disangkal lagi lakonannya itu. Jadi, memang layaklah dia mendapat bayaran yang setimpal dengan mutu lakonan yang diberikan, bukan?

Memang silap besar buat hal dengan Nabila. Harap pengurus produksi tersebut sedar akan perbuatannya dan sepatutnya memohon maaf kepada Nabila jika tidak mahu masalah berpanjangan. - CARI
3

Bagus
13

Marah
13

Terkejut
12

Sedih
17

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ItisDD 20-4-2018 01:12 PM
Sapekah yg tlh mencetuskan kemarahannya itu

Iols suka tgk abil ni blakon...
Quote fliphair8 20-4-2018 01:17 PM
Kawan aku biz lady....dia cakap perkataan "harga kawan2" ni yg merosakkan biz....boleh give up dibuatnyaaa.....macam abil cakap nak quality tapi bayar ciput.....ore melayu
Quote umbut 20-4-2018 01:23 PM
Go go.. bagus.. dia ni berani outspoken redah je
Quote cmf_blingblings 20-4-2018 01:25 PM
Berlakon drama bukannya banyak bayaranpun, aku dengarlah
Quote realist_13 20-4-2018 01:30 PM
True indeed acik abil ... harga kawan, puihhhh
Quote de_ikea 20-4-2018 01:32 PM
All the best abil. Suka talent sheols.
Quote miracle_forever 20-4-2018 01:35 PM
dia ni kan suka tiru gaya dayang dgn kak jena.. hari tu tgk kat ig dia dok tiru kak jena nyanyi zaman maria mariana mmg sebijik! lawak betul.
Quote kembarsiti 20-4-2018 01:45 PM
Haa.... Isu camni la yg bagus utk dibawa ke tgh. Ini x.... Acah2 play victim pastu create kempen itu ini bla bla bla whatsoever !!!
Quote Atata 20-4-2018 01:50 PM
Sakittt sgt hati kalau value service ko sekian2 RM tapi org suka request below than your market value. Benci sgt
Quote mieymiey 20-4-2018 01:51 PM
Abil kata pelakon yang harap jer cantik tapi berlakon ke laut tu sure ramai yang terasa
Quote ninjago 20-4-2018 01:56 PM
statement2 camnie dtg dr seorg Nabila Huda, mmg selayaknya la ngan quality lakonan dia. suka tgk dia berlakon watak apa pun.. nampak komitmen & kesungguhan dia nak menjayakan watak.
Quote ninjago 20-4-2018 01:57 PM
mieymiey replied at 20-4-2018 12:51 PM
Abil kata pelakon yang harap jer cantik tapi berlakon ke laut tu sure ramai yang terasa

ouchh..ouchh..ouchhh.. terkulat2 kalau dorg baca ayat last tu
Quote ayjay 20-4-2018 01:58 PM
{:cryrun Lol.
Quote MadameOnion 20-4-2018 01:59 PM
sabarlah abil..producer skrg mmg suka ambik pelakon cantik, putih pucat tapi kayu kayan
Quote jalfa 20-4-2018 02:07 PM
Ok dah abil nak outspoken psl isu ni..tapi bahasa rempit sgt..
Quote Aduradura 20-4-2018 02:10 PM
Edited by Aduradura at 20-4-2018 02:17 PM

betul la cakap bambil ni,sekarang heroin ntah pape....ade cter tv3 skrg, cinta fatamorgana, who rr yus sgt heroin.....dgn takde expression....iols last week marathon drama kisah cinta yg fazura berlakon tu, best nye lakonan sheolls....diakui la heroin dulu2 mcm rita rudaini intan azura so on lebih menangkap jiwa....
Quote shailyvelera 20-4-2018 02:16 PM
bkn pelakon je, klu kita niaga apa2 brg pun kompom kawan mintak harga kawan2...puihhhh!!!!
Quote BangNuar 20-4-2018 02:19 PM
girl power!
Quote LadyDiddy 20-4-2018 02:32 PM
Go abil
Sheols memang layak berkata begini

Lihat semua komen(106)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 11:41 AM GMT+8 , Processed in 0.084962 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top