CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

LAZADA : Jualan Terhebat 12.12 Kini Kembali Dengan Tawaran Istimewa!

11-12-2017 09:47 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14955| Komen: 13

Description: Pelayar internet dan juga kaki shopping online pasti sangat mengenali Lazada,



Pelayar internet dan juga kaki shopping online pasti sangat mengenali Lazada, iaitu merupakan sebuah portal e-dagang paling "top" di Malaysia. Bermula 11.11.2017,  Lazada Malaysia kembali melancarkan kempen tahunannya yang telah memasuki tahun ke-6 iaitu Online Revolution 2017.

Kempen tersebut memberikan pelbagai tawaran istimewa dan diskaun terhebat untuk lebih 1,000 produk berjenama dari seluruh dunia.

Lebih menarik lagi, Senheng, Peep Boutique, Zalora, Touristly, Firvita Couture, dan Shelot menawarkan ganjaran pulangan wang semula dari setiap produk yang dibeli di LAZADA melalui cashback.cari.com.my


Senheng (MY)

Tempoh : Dec 9 - Dec 14
Cashback: 2.25% 


Peep Boutique
Tempoh : HANYA 12 Dec 
Cashback: 6.75%  


Zalora (MY)
Tempoh  : Dec 1 - Dec 31
Diskaun : 13%  
Nota: Pembelian minimum RM 150 


Touristly
Tempoh : Dec 8 - Dec 12
Diskaun : 12%  


Firvita Couture
Tempoh : Dec 1 - Dec 31
Diskaun : sehingga 30% diskaun
Nota:
- Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia 
- Beli 2 barang, diskaun 10% 
- Beli 3-4 barang, diskaun 15%  
- Beli > 5 barang, diskaun 30% 


Shelot (MY)
Tempoh : Dec 12 - Dec 14
Diskaun : RM 12  
Nota:
- Pembelian minimum RM 120  
- Seorang pengguna, sekali guna 


Apa tunggu lagi, daftar cashback segera!


Bagaimana cara menjadi ahli?

Langkah 1: Daftar sebagai ahli disini : cashback.cari.com.my 
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda. 
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.


4

Bagus
19

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 11-12-2017 10:28 PM
sikitnya beli kt sogo lagi murah dpt 30% diskaun hari2
Quote moonbug 11-12-2017 11:46 PM
Sale 11/11 aritu tak sempat tgk pun huhu
Quote zulka 12-12-2017 08:53 AM
brg lazada hauk....terutama brg2 elektornik toksahla beli
Quote pittjie 12-12-2017 01:27 PM
zulka replied at 12-12-2017 08:53 AM
brg lazada hauk....terutama brg2 elektornik toksahla beli

ala .. baru terfikir nak beli oven kecik. tuk bake egg muffin atau cupcake sikit2. huhuhu
Quote Roan 12-12-2017 02:04 PM
Lazada vs 11street.. iols lebih berpuas hati dengan 11street
Quote zulka 12-12-2017 02:14 PM
pittjie replied at 12-12-2017 01:27 PM
ala .. baru terfikir nak beli oven kecik. tuk bake egg muffin atau cupcake sikit2. huhuhu

toksahla boh..aku dh 2 kali tekena..1st beli VR mobile hampeh langsung tak nampak apa2...kali ke2 beli jam kids watch...2 hari dah rosak..aku dah complain ke lazada dia kata will take action
Quote fushimi 12-12-2017 02:46 PM
kawan kawan aku bertunggu tangga depan pc dari 8 - 9 depan pc duk tengok lazada

Quote ally9970 12-12-2017 05:18 PM
Lazada penuh dgn barangan tiruan...jual copy ori, ori grade AAA, imitation 1:1, etc...
kenapa KPDNKK tak amik tindakan?
Quote fara7351 12-12-2017 05:31 PM
meols lebih suka beli kat shopee lately nih
Quote hanglipolopo 13-12-2017 04:55 PM
I pun prefer 11street... murah dan berpatutan
Quote sabar_sabariah 15-12-2017 05:58 PM
saya pernah beli kamera dari lazada. kualiti ok.
sayangnya rumah dimasuki pencuri, dgn kamera2 kena sapu
Quote mis_j_alexanda 18-12-2017 09:10 AM
I dah survey harga barang2 kat lazada ni. Semua barang yang ada diskaun tu sebenarnya diskaun tu setiap hari ada. bukan pada hari2 tertentu je. so uolls semua x yah la rush2 nak beli barang2 kat lazada ni kalau budget x cukup. boleh wait2 giteww...

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:16 AM GMT+8 , Processed in 0.077732 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top