CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Tawan Hebat! 9% Pemulangan Wang Untuk Setiap Pembelian, Hanya Di Adventoro

2-11-2017 02:58 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6011| Komen: 11

Description: Adventoro sebelum ini menawarkan pemulangan wang sebanyak 3.15% untuk setiap pembelian...

Adventoro sebelum ini  menawarkan pemulangan wang sebanyak 3.15% untuk setiap pembelian.  Terkini, sekali lagi Adventoro membuat tawaran hebat sehingga tiga kali ganda iaitu sebanyak 9% pemulangan wang untuk setiap pembelian secara atas talian bermula 1 November sehingga 15 Disember 2017


Jangan lepaskan peluang ini, jom shopping sekarang dan dapatkan pemulangan wang anda dengan : cashback.cari.com.my





Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.
Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.

Bagaimana cara menjadi ahli :

Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda. 
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.


Daftar segera! klik di sini : cashback.cari.com.my
11

Bagus
21

Marah
17

Terkejut
12

Sedih
7

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (78 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote net_level 3-11-2017 11:43 AM
yea... bagi la bonus for new registered member...
otherwise i stick to shopback jah
Quote Sandal 3-11-2017 11:48 AM
tawaran hebat pale otak mung
jangan spam aku boleh tak.
Quote CiliPadiSedap 3-11-2017 11:51 AM
spammer je kerja. kami semboyan1Ugut mengugut cari forum , kalau spam notifications kami lagi dengan iklan sebegini kami  akan mengadu kat moderator beramai ramai.
Quote xAthenax 3-11-2017 12:26 PM
  
Quote Andyscenes 3-11-2017 12:26 PM
Setujuuuu kak @CiliPadiSedap
Quote watatakut 3-11-2017 03:37 PM
Adventoro tu apa dia
Quote chinta89 5-11-2017 08:51 AM
laaa ni spam ke
Quote deltoid 19-11-2017 02:05 PM
tak mau ahh
Quote meow_tompok 15-12-2017 02:14 PM
nak bagi duit, bagi duit je la
tak payah la nak suruh org shopping shopping
Quote vanessa6 8-8-2018 05:03 PM
good post.

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:41 AM GMT+8 , Processed in 0.077106 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top