CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Gadis Ini Jadi Buruan Netizen, Selepas Viral Bermesra Dengan Abang Polis?

10-10-2017 04:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11928| Komen: 33|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Kecoh satu Malaysia bila gambar anggota polis bermesra dengan seorang gadis yang dipercayai seorang pelacur tersebar.
Kecoh satu Malaysia bila gambar anggota polis bermesra dengan seorang gadis yang dipercayai seorang pelacur tersebar.

Gadis yang memakai seluar pendek dan singlet itu dilihat berdiri bersebelahan kereta polis sambil tangannya diletakkan di tingkap.


Menurut laporan akhbar tempatan, pihak berkuasa telah mengambil tindakan terhadap anggota terbabit kerana dikatakan menjatuhkan nama baik polis.

Terbaru, tular pula gambar-gambar seorang gadis yang didakwa wanita dalam gambar tersebut. 

Dikenali sebagai nama Bebyluerena di Instagram, boleh tahan cantik juga orangnya.

Foto: IG Bebyluerena
Walau bagaimanapun, Bebyluerena menafikan yang dirinya adalah wanita dalam gambar tersebut.

"I memang suka police . Tapi bang tangan tu lepas lah, saya nak balik. Actually guys, this is not me. Sebab ramai sangat kawan-kawan i dm i whatsapp i wechat i sent this picture . And ask me “ is it me “ and sorry again she not me. That's all."

Tapi tetap ada komen yang tidak percaya dengan penjelasannya.

"Mengaku jelah, jam tangan pun sama, badan pun sama."
"Tak payah nak menipu, kalau dah murahan samapi bila pun murahan."

Setakat ini tiada siapa pun yang muncul memberi pengesahan. -CARI
18

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (74 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 10-10-2017 04:09 PM
Buat part time ke dek
Quote Amina_Mirza 10-10-2017 04:50 PM
Muka lawa2 camni jadi santapan aje ke? Upgrade diri belajar pandai2, keje elok2, cari jodoh baik2 dah betul dekkkk.
Quote mizruncing 10-10-2017 04:57 PM
naseb la abam polis
Quote ainie_1008 10-10-2017 05:13 PM
muka dah lawa tapi sayang..
Quote nisako 10-10-2017 05:20 PM
hmmmmmmm budak2 skrg mmg dahsyat.......
Quote WhiskeyScotch 10-10-2017 05:21 PM
Cantik ke? Biasa je. Nothing special. So vanilla.
Quote Jorja 10-10-2017 05:29 PM
Budak2 sekarang ramai yg cantik2.
Quote trakea 10-10-2017 05:43 PM
Pundek sekor tuduh orang sana sini pun ramai bahalol layan . Apake jadah
Quote Tipatetipu 10-10-2017 06:24 PM
Gambar upload cun melecun. Tapi bila tengok live ....macam skandal adi putra



Quote cHimo 10-10-2017 06:55 PM
Baca kat forum sebelah.. bkn pelacur katanya tapi gadis urut Thai...
Quote RatuDunia94 10-10-2017 07:42 PM
Amboi abang polis mendunia lately ni..
Quote mrizumi 10-10-2017 08:05 PM
Xpsl2 famous..
Quote Bonda_Aniey 10-10-2017 08:54 PM
u tepek link sebelah tu.. nak membawangnjugak nie..hehehe
Quote AbukRokok 10-10-2017 09:11 PM
xsamalah....
Quote noqiz 10-10-2017 09:51 PM
nampak kulit cantik..jelesnya
rambut pun lawa
Quote Cyempaka 10-10-2017 10:11 PM
Ntah la.. Aku nmpk muka dia mcm pakai mekap murah..mcm yg pompuan2 indon selalu tepek.  Xtau nape
Quote kamil8891 10-10-2017 11:49 PM
sbb tu aku tak percaya sgt gegirl yg lawa2 pastu pakai barang2 rare branded kete gempak
beg gempak semua gempak la...kopek pungkoq jgn ckp la...
hahahaha

i know n i can feel its has something
Quote kamil8891 10-10-2017 11:51 PM
Cyempaka replied at 10-10-2017 10:11 PM
Ntah la.. Aku nmpk muka dia mcm pakai mekap murah..mcm yg pompuan2 indon selalu tepek.  Xtau nape :l ...

biar murah asal nmpk lawa...hahahaha
dr mahal muke ntah kemana
mcm mekap bella kawen ngn si engku imran ex hb era hahahaha

biar murah asal bkualiti jgn mahal tp tak dek isi...
lpe kan pompuan tu mmg murah n akan berisi hahahaha
Quote Hashitah 11-10-2017 12:54 AM
ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.095704 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top