CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Berminat, Tasha Shilla Tolak Lamaran 'Pakcik' Boy Iman

19-9-2017 01:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11291| Komen: 36|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Belumpun reda isu panas mengaitkan Dato Boy Iman dalam kes penjualan rumah syarikat DBI, Boy sekali lagi cetuskan sensasi media mahu berkahwin dengan aktres Tasha Shilla!
Belumpun reda isu panas kenakalan Dato Boy Iman melamar aktres Tasha Shilla, mereka sekali lagi menjadi bualan apabila Tasha memberi jawapan balas kepada lamaran Boy itu.

Apapun, berani betul Boy buat kenyataan sedemikian di laman Instagram (IG)! Tapi nasib baik juga Boy atau nama sebenarnya Norul Iman Abd Rahman hanya bergurau sahaja.


Foto: IG Boy Iman

Menerusi gambar dikongsikan di laman IGnya itu, Boy sebenarnya menawarkan Tasha untuk membintangi filem Blok 404 dan Teater Kontena 404.

Pun begitu, lucu pula apabila Tasha bukan sahaja menolak tawaran berkenaan, malah dia memberikan jawapan balas paling win!




Foto: IG Tasha Shilla

Kasihan Boy digelar pakcik. Tak pasal-pasal kena friendzone dengan Tasha. - CARI

7

Bagus
5

Marah
5

Terkejut
7

Sedih
6

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 19-9-2017 01:58 PM
Hahah....dia mmg nk try tu...kut tasahsila bg positif response
Quote mummyNSA 19-9-2017 01:59 PM
Geli tgk dato dr boy iman ni
Kisah menipu rakyat malaysia dgn rumah 50k dia tgh hangat
Hahaha
Quote Aduradura 19-9-2017 02:03 PM
Tasha shila ke tu, apsal nampak tua...
Quote Mary_jane 19-9-2017 02:07 PM
Alahai netizen plak yang over. I tazabar tengok tasha belakon. {:love
Quote bobok_berhabok 19-9-2017 02:10 PM
hahaha ahahah mmg bagos pon tasha . berterus terang je gitu .
Quote DayangKirana 19-9-2017 02:19 PM
makin boncit plak dato note 3..   kenyang makan duit scam ke?
Quote ice_sky92 19-9-2017 02:22 PM
Dua-dua sendu. Next.....
Quote dubuk 19-9-2017 02:28 PM
pakai galaxy note 3 lagi ke
Quote ALDRIN 19-9-2017 02:32 PM
Dato Boy Pagar ni..hanyehhh
Quote saladin780 19-9-2017 02:34 PM
kalu aku pompuan pun tak selera aku ngan dato boy iman nih...dahla scam kaki penipu
Quote moonbug 19-9-2017 02:35 PM
Offer berlakon kat IG, tolak offer pun kat IG je. Dua2 pun tak serious sebenarnya
Quote kicap_madu 19-9-2017 02:37 PM
menyampah aku ngan DBI nie.. batak nak jd org kaya.
Quote chinta89 19-9-2017 02:58 PM
bajet2 bagus plk tasah silah ni.

apepun padan muka pakcikzone
Quote tompie 19-9-2017 04:34 PM
pakcik note 3 dah balas kan?
Siap mention sugar2 daddy tasha shilla lagi lah tua dan kawan2 dengan Pakcik ni
Quote devilito2 19-9-2017 04:51 PM
banyak betul 404 dia... blok la kontena la... ada org tgk ke?
Quote renko 19-9-2017 04:51 PM
dubuk replied at 19-9-2017 02:28 PM
pakai galaxy note 3 lagi ke

apa kisah note 3 ni
xtau pulak
Quote vanillaninja 19-9-2017 05:05 PM
tompie replied at 19-9-2017 08:34 AM
pakcik note 3 dah balas kan?
Siap mention sugar2 daddy tasha shilla lagi lah tua dan kawan2 dengan  ...

On his IG ke? Mendapat la Tasha
Quote dubuk 19-9-2017 05:33 PM
renko replied at 19-9-2017 04:51 PM
apa kisah note 3 ni
xtau pulak

entah.. orang panggil dia dato galaxy note 3..

Quote Luno 19-9-2017 05:36 PM
hahha harap datok pelesu bisnes scam mmglah TS tak hingin

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-3-2023 08:59 PM GMT+8 , Processed in 0.080815 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top