CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

Puas Merantau Di China, Konsert My Journey 'Sambut' Kepulangan Shila Amzah

18-7-2017 03:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11935| Komen: 96

Description: 201707A91yfeCJsnoArtikel Oleh Maly Rosli | Video OlehTan Zhen Sheng| Suntingan Visual Oleh Angie LinglWah! Shila Amzah bakal mengadakan konsert keduanya di Malaysia dan ia akan berlangsung di Arena of ...

Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Angie Ling l 

Wah! Shila Amzah bakal mengadakan konsert keduanya di Malaysia dan ia akan berlangsung di Arena of Stars, Resort World Genting pada 26 Ogos ini!

Jumaat lalu, wartawan Mandarin kami berkesempatan menemubual Shila secara eksklusif di sidang media bagi mempromosikan konsert My Journey itu. 
Lebih hebat, Shila bertutur dalam bahasa Mandarin dengan baik sekali! - CARI
30

Bagus
26

Marah
20

Terkejut
34

Sedih
21

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (154 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote redapple10 18-7-2017 03:39 PM
Homesick ke? Or dah nak kawen?
Quote tintalangit 18-7-2017 04:17 PM
Bravo shila.... tok ti pun tak mampu buat konsert kat arena of star...
Quote sepitsiput 18-7-2017 04:19 PM
sheols buat konsert kt arena of stars siap ada digital billboard kt LDP...kelas..international giteww...
Quote bobok_berhabok 18-7-2017 04:32 PM
good luck shila
Quote sofiazara 18-7-2017 04:33 PM
meols suka poster sheols kat genting! kelasss!
Quote MH3709 18-7-2017 04:35 PM
tahniah


Quote miemiecha 18-7-2017 04:38 PM
wahh.. tahniahhh
Quote kiah_mai_pulak 18-7-2017 04:44 PM
Kali ni syarikat judi ke yg taja? Akak tnya je
Quote Ayda89 18-7-2017 04:44 PM
Hebat nya girl ! Gogogogo ayuh mendonia hahahha
Quote harkktuih 18-7-2017 04:46 PM
harap takde wartawan melayu pondan sentap kalau x dijemput
Quote Themilo 18-7-2017 04:48 PM
harap tidak ditaja oleh syarikat non-syariah compliance.. kalo tak, penat la ayahanda ND lalok  kena buat sildeshow untuk sexplanation..
Quote Diambolehtak 18-7-2017 04:49 PM
Goodluck  shilalaa
Quote ashcroft86 18-7-2017 04:49 PM
Wow, kagum meols. Meols yakin, klu meols pegi mesti meols terhibur je ngn konsert sheols ni. Tahniah.
Quote Aduradura 18-7-2017 04:49 PM
Good luck shilaahhh...

Tp bler sheolls nk kurus yach...
Quote WajibulGhunah 18-7-2017 05:04 PM
GUdluck sila

Dah lama terdiam x dga berita kt malaysia
Quote InVendeTTa 18-7-2017 05:16 PM
tahniah dek.contoh bagus tuk anak2 muda..di kala retis malaysia sibuk kaut untung niaga produk sampah kunun muslimah,this girl go one step further..belaja mandarin and make hijab fames sambil buat duit dgn job melambak.
Quote datinamanda 18-7-2017 05:18 PM
Tahniah shilalala. Walaupun i tak berapa minat sgt sheols ni tapi kisah kejayaan sheols harus diberi pujian
Quote aleesyasofia 18-7-2017 05:37 PM
dlm konsert tue nnt msti smbt birthday sheols.. sheols kan lahir bln 8.. konsert pon bln 8 jgkn kn..
Quote September14 18-7-2017 05:41 PM
Tahniah shila, uol mngkin dh jd retis no 1 mlysia klu xde msalah attitude

Lihat semua komen(96)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.082619 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top