CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mata Bengkak Akim Ahmad Menarik Perhatian Netizen

28-5-2017 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 15120| Komen: 61

Description: Vokalis Akim & The Majistret iaitu Akim Ahmad barumemuat naik gambar di laman sosial Instagram yang memperlihatkan sebelah kanan matanya bengkak mendapat perhatian netizen.
Macam-macam gelagat yang dikongsikan di laman sosial Instagram buat kebanyakan artis samada tempatan mahupun antarabangsa sebagai satu cara untuk berkomunikasi dengan peminat masing-masing. 



sumber : internet 

Memetik laporan Mstar, vokalis The Majistret iaitu Akim Ahmad baru-baru ini memuat naik gambar di laman sosial Instagram yang memperlihatkan sebelah kanan matanya bengkak mendapat perhatian netizen.

Menurut perkongsian tersebut, Akim yang kini berada di kampung isterinya Stacy di Penampang, Sabah berkata matanya terkena serangan penyengat. 

"Mata bengkak kena gigit penyengat rasanya ni, dugaan Ramadan" tulisnya yang turut memuat naik foto serangga tersebut. 


Perkongsian tersebut turut menerima lebih 16,000 like dan 378 komen peminat yang mendoakan agar penyanyi lagu Mewangi itu cepat sembuh. 

Dalam pada itu, Netizen yang prihatin turut berkongsi petua-petua untuk mengurangkan bengkak dan bisa serangga berkenaan.- CARI


26

Bagus
24

Marah
19

Terkejut
20

Sedih
18

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (128 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zawara 28-5-2017 04:19 PM
CARI-LTS replied at 28-5-2017 04:16 PM
Macam-macam gelagat artis yang dikongsikan di laman sosial Instagram buat kebanyakkan artis samada t ...

mata bengkak pon jd cite....  :zz  ngantok
Quote barfi 28-5-2017 04:24 PM
Mesti sakit
Quote MissLibra 28-5-2017 04:25 PM
zawara replied at 28-5-2017 04:19 PM
mata bengkak pon jd cite....  :zz  ngantok


Itulah tandanya dia glamor dan famous. Esok dah sendu kena gilis steamroll pun orang tak layan    
Quote Zasss777 28-5-2017 04:27 PM
Laa kesiannya!
Quote zawara 28-5-2017 04:29 PM
MissLibra replied at 28-5-2017 04:25 PM
Itulah tandanya dia glamor dan famous. Esok dah sendu kena gilis steamroll pun orang tak layan   ...

amboi kejamnya sis  
Quote whyas 28-5-2017 04:31 PM
Ouch ouch...
Quote whyas 28-5-2017 04:31 PM
MissLibra replied at 28-5-2017 04:25 PM
Itulah tandanya dia glamor dan famous. Esok dah sendu kena gilis steamroll pun orang tak layan   ...

Ganas sgt chuols.. 😆😆
Quote makneng 28-5-2017 04:38 PM
Haiyoh sakitnya tu di sini..
Quote Miamorrr 28-5-2017 04:41 PM
MissLibra replied at 28-5-2017 04:25 PM
Itulah tandanya dia glamor dan famous. Esok dah sendu kena gilis steamroll pun orang tak layan   ...

aduh kelakar haha
Quote cahaya_almas 28-5-2017 05:24 PM
Cian akim tk mcm comel dh skrg ni..beza sgt time lgu mweangi....
Quote estrelle 28-5-2017 05:32 PM
Ingat kena tumbuk dengan stacy tadi.
Quote stryder_cats 28-5-2017 05:36 PM
Sakitt weii kena penyengat.. kena plak tang mata
Quote RatuDunia94 28-5-2017 05:55 PM
Masuk Buletin Utama as breaking news tak??
Quote beautifulliar 28-5-2017 06:37 PM
sakit tu kne penyengat tp nk gelak ni pon masuk bite

Tetiba tingat kt pondan sakit mata g klinik tak dilayan..lebih kurang gini la bengksknye
Quote no_el 28-5-2017 06:38 PM
MissLibra replied at 28-5-2017 04:25 PM
Itulah tandanya dia glamor dan famous. Esok dah sendu kena gilis steamroll pun orang tak layan   ...


I likesssss   
Quote LavaUollss 28-5-2017 06:45 PM
akim sekarang semaKIN membusuk. Mesti stacy yg suruh buat imej camtu. takut bbnu mngorat akim.Sekali imbas dah iras stacy pulak
Quote imransulaiman 28-5-2017 06:49 PM
Untunglah Akim dapat berbuka awal puasa di Sabah...
Quote ariellin 28-5-2017 07:08 PM
Akim x kne sengat pun busuk
Quote rosasa 28-5-2017 07:32 PM
Sakit penyengat tu chuols..apatah lg kalau kat mata

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.828142 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top