CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pejam Celik, Dah 10 Tahun Kahwin Suami Muda - Rosnah Mat Aris

19-5-2017 11:46 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 35325| Komen: 183|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Saya sendiri terkejut kerana pejam celik, pejam celik, tahun ini kami bakal meraikan ulang tahun perkahwinan yang ke-10."
"Saya sendiri terkejut kerana pejam celik, pejam celik, tahun ini kami bakal meraikan ulang tahun perkahwinan yang ke-10."

Bersyukur. Itulah perasaan yang digambarkan pelakon Rosnah Mat Aris, 62, apabila dia bakal meraikan usia sedekad perkahwinan bersama suami muda, sekali gus menutup mulut pihak tertentu yang meramalkan perkahwinannya dengan Tajul Efendie Isa (Blue), 36, tidak akan kekal lama.



Foto: BH Online

"Alhamdulillah, saya sangat bahagia. Saya sendiri terkejut kerana pejam celik, pejam celik, tahun ini kami bakal meraikan ulang tahun perkahwinan yang ke-10. Dia sendiri ada menyatakan, apabila jodoh kami dipanjangkan Tuhan, ia bermakna satu kemenangan buat dirinya. 

"Sepanjang kami mendirikan rumah tangga, dia tidak pernah menyakitkan hati saya ataupun berlaku curang," katanya.

Menceritakan peringkat awal hidup sebagai suami isteri, ada 'suara-suara sumbang' menghasutnya dengan mempertikaikan keikhlasan suaminya.

"Sebelum ini, ramai yang menuduh dirinya berkahwin dengan saya kerana duit dan mendakwa saya yang menanggung hidupnya. 

"Bagaimanapun selepas saya berjaya membuktikan Tajul tidaklah seburuk disangkakan, mereka tidak lagi mempersoalkan keikhlasannya," katanya.

Seburuk manapun seseorang itu, janganlah sesekali mendoakan perkara yang tidak baik untuknya. Cubalah bersenang sikit dengan kebahagiaan orang, jangan berhasad saja. Barulah hati jadi tenang. - CARI
13

Bagus
13

Marah
14

Terkejut
7

Sedih
7

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wadiunong 19-5-2017 11:54 AM
umbut replied at 19-5-2017 11:50 AM
Kahwin umur 26 & 52

Mak esah kot



uols dah kawen ke belum?
Quote Acik_Whitney 19-5-2017 11:54 AM
Sheols kertu kertu pun tetek masih pejal ok
Quote bellxx 19-5-2017 11:55 AM
wowww seriouslahhhh tapi apa nak diherankan dah jodohhh yedakk
Quote sheqim 19-5-2017 11:55 AM
Tepeklah gambo laki dia nk tgk heheee
Quote sayang_mulut 19-5-2017 11:57 AM
Ayda Jebat in 20 years
Quote enginelady 19-5-2017 11:58 AM
Beza umur 26 tahun. Kalau ikut law rosnah mat aris, bakal suami iols baru umur setahun sekarang ni
Quote MyNameIsIris 19-5-2017 11:59 AM
hari tu jumpa acik rosnah ni kat NSK selayang.... sorang-sorang je.
tapi kawan i yang duduk area dengan rosnah cakap memang hidup dia aman-aman je
Quote NadineNajmie 19-5-2017 12:01 PM
Alhamdulillah.. Bahagia hingga hujung nyawa hendaknya
Quote amyainsamad 19-5-2017 12:01 PM
wow..mcmne sex life dorg ek??
Quote harrypoter 19-5-2017 12:04 PM
amyainsamad replied at 19-5-2017 12:01 PM
wow..mcmne sex life dorg ek??

rosnah duk atas kot..
Quote ahlisihircute 19-5-2017 12:04 PM

elokla tu...jaga suami baik2...
bulatnya pipi dia...
Quote eddlala 19-5-2017 12:04 PM
Wow kelassssss
Quote Orix 19-5-2017 12:06 PM
Nak rikuwes gmbar shuben sheols plsssss
Quote arwenlotr 19-5-2017 12:06 PM
Dah bertudung ke? Kalau iye alhamdullilah
Quote aliaa 19-5-2017 12:06 PM
alhamdulillah semuga kekal hingga akhir ke hujung nyawa
macam mak sepupu aku
masa kawen dia 42 laki 24
laki kerja bank masa tu
mak cik aku ni dah kawen minta cerai dgn laki
gilakan anak muda
skrg ni jaga laki sbb kena potong kaki kencing manis...
Quote lazim 19-5-2017 12:07 PM
aku sampai sekrg xdpt tgk muka blue laki acik rosnah ni. asyik cite je. pic mana
Quote GigaMom 19-5-2017 12:16 PM
Moga acik Rosnah Kekal Bahagia
Quote saladin780 19-5-2017 12:18 PM
lazim replied at 19-5-2017 12:07 PM
aku sampai sekrg xdpt tgk muka blue laki acik rosnah ni. asyik cite je. pic mana

muka blue ??
Quote sabar_sabariah 19-5-2017 12:23 PM
aliaa replied at 19-5-2017 12:06 PM
alhamdulillah semuga kekal hingga akhir ke hujung nyawa
macam mak sepupu aku
masa kawen dia 42 lak ...

Allahu...
cite camni tak sedap dengar la kan
sanggup mintak cerai sbb nak dapat pucuk muda

Lihat semua komen(183)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.081665 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top