CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lanjutan Insiden David Teo Ditampar, NGO Berhimpun Di Ibu Pejabat MIG

18-5-2017 04:26 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 12569| Komen: 213

Description: Difahamkan insiden tersebut masih berlarutan dan kini memasuki episod baru apabila ada pihak telah mengadakan perhimpunan aman di pejabat Metrowealth yang terletak di Petaling Jaya.
Susulan kekecohan berhubung insiden penerbit filem, David Teo ditampar pelawak Mat Over di hadapan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang berlaku semalam.


Walaupun mereka telah berdamai selepas majlis tersebut, namun terbaharu difahamkan insiden tersebut masih berlarutan dan kini memasuki episod baru apabila ada pihak telah mengadakan perhimpunan aman di pejabat Metrowealth yang terletak di Petaling Jaya.

Memetik laporan Mstar, perhimpunan yang dinamakan Perhimpunan Aman Tanpa Senjata telah diadakan oleh beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) sebentar tadi iaitu pada pukul 2 petang.

Berdasarkan mesej yang diedarkan kepada media memaklumkan, "Ini berkenaan perkara David Teo yang telah bersikap biadab terhadap perdana menteri semalam di dalam Program TN50 Anak Seni Bersama PM." 

Untuk rekod, majlis Dialog Transformasi Nasional 2050 (TN50) yang berlangsung malam kelmarin bertukar kecoh selepas Mat Over atau nama sebenarnya Sulaiman Yassin menampar David di depan perdana menteri.- CARI


sumber: Internet


52

Bagus
20

Marah
10

Terkejut
10

Sedih
22

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (134 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote memequeu 18-5-2017 04:27 PM
hooray....orang kurang ajar (david teo) patut diajar
Quote kaktom14 18-5-2017 04:29 PM
Dorang nak pi lempang cina tu lagi la tu
Quote memequeu 18-5-2017 04:30 PM
kaktom14 replied at 18-5-2017 04:29 PM
Dorang nak pi lempang cina tu lagi la tu

bestnya....rugi x dapat join
Quote kaktom14 18-5-2017 04:30 PM
Kalau kaktom taww dorang nak pi lempang, gerenti kaktom folo.

Quote kaktom14 18-5-2017 04:31 PM
memequeu replied at 18-5-2017 04:30 PM
bestnya....rugi x dapat join

Tu la, pi tak ajak.
Quote zidane_ziege 18-5-2017 04:32 PM
sudah2 la tu..buat la kerja lain..benda dh selesai..
Quote palmolive 18-5-2017 04:33 PM
kawan tu dah bermaaf2an...org lain pulak duk tambah nasik apsal???
Quote memequeu 18-5-2017 04:37 PM
palmolive replied at 18-5-2017 04:33 PM
kawan tu dah bermaaf2an...org lain pulak duk tambah nasik apsal???

suktai depalah nak tampar orang..ko sibuk kenaper...nak penampar?

Quote palmolive 18-5-2017 04:37 PM
memequeu replied at 18-5-2017 04:37 PM
suktai depalah nak tampar orang..ko sibuk kenaper...nak penampar?

sembang kencang si keyboard warrior
Quote atira 18-5-2017 04:37 PM
weols berasa sgt malu dgn umat2 pelempang ni
Quote saviour_09 18-5-2017 04:48 PM
apa bendaaaa la
dah settle kot
Quote pyropura 18-5-2017 04:53 PM
Bukti mulayu2 pprt berjiwa kecil, takde jatidiri, bacul .... semakin terperuk imej melayu secara general, gara2 black sheep Pprt nih... memalukan aje aduyai ...
Quote grouper 18-5-2017 04:56 PM
Ni la namanya mencurah minyak ke dalam api.. kecik2 x jadi gay dah beso menyusahkan org :
Quote krustykrab 18-5-2017 04:56 PM
sibuk nak lempang org sbb bijan ni apa faedah yg dapat?
bijan jgk yg gelak berdekoh2 dgn bini dia, yg lelain dpt apa? tanak, mas, lombong bijih???
Quote che_yatt 18-5-2017 04:58 PM
benda mcm ni pun nak disensasikan .....
Quote woddy 18-5-2017 05:04 PM
PPRT sungguh NGO tersebut...benda da settle kot...nmpk benaunya bangang d situ...
Quote Rayna90 18-5-2017 05:07 PM
menunjuk kan Ngo tu takde keja nak buat... nak gi mengisi masa lapang  je kot tu..
Quote tripleid 18-5-2017 05:08 PM
Bodoh pnyaa melayu,padahal mat over tu yg biadap menonong lempang org camtu depan pm..kalo mtover x dtang kacau,david carry on je dgn soklan dia tu pasti satu dewan gelak dan terhibur dgn style dan telo bm dia tu.jibby sendiri yg nak kan majlis  xterlalu formal dan santai so mmg selayaknyala david acting mcm tu
Quote sabbath_shalom 18-5-2017 05:11 PM
Tanpa senjata..tapi pakai tapak tangan.

Lihat semua komen(213)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.097606 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top