CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Miley Cyrus Akhirnya Mengaku Malu Dengan Video Bogelnya, Wrecking Ball

17-5-2017 04:50 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7834| Komen: 36|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Lagu Wrecking Ball nyanyian Miley Cyrus mungkin merupakan lagu popular yang menjadi siulan ramai peminat.

Lagu Wrecking Ball nyanyian Miley Cyrus mungkin merupakan lagu popular yang menjadi siulan ramai peminat. Namun, bagi pelantunnya sendiri, Miley berasakan ia merupakan mimpi ngeri paling buruk dalam hidupnya. 


Klip video lagu berkenaan yang memaparkan Miley tanpa seurat benang pun bergayut pada 'wrecking ball' dianggap menghantuinya sehingga kini. Itulah yang diakuinya baru-baru ini. 

"Ia seperti satu benda yang anda tak boleh tarik balik. Bergayut sambil berbogel.. Saya sepatutnya berfikir berapa ia akan menghantui kehidupan saya," katanya. 


Miley juga berharap suatu hari nanti, video penuh kontroversi itu tidak lagi menjadi buah mulut orang ketika dia tiada lagi di dunia ini.


"Itu merupakan mimpi ngeri paling teruk yang akan berlaku ketika pengebumian saya nanti. Harapnya bila orang mengingati saya mereka akan mengucapkan 'Dia seorang yang baik.'" luahnya. - CARI 

Foto: Carian internet
23

Bagus
31

Marah
22

Terkejut
16

Sedih
32

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (139 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote swimswim 17-5-2017 04:59 PM


Tak luak pun miley, says urbanites
Quote mialunar 17-5-2017 05:00 PM
Alhamdulillah ... da insaf ..
Quote manjalara_01 17-5-2017 05:19 PM
xde makna sgt
Quote alesandra 17-5-2017 05:21 PM
bila dah mula kertu dan matang..barulah menyesali apa jua yg patut disesali
Quote ciwi1166 17-5-2017 05:23 PM
dulu bodoh ngok main ikot jer...
Quote Victorioussss 17-5-2017 06:15 PM
Taksuke. Tekcik. Next!
Quote shanshero 17-5-2017 07:46 PM
bukan ke ada vvideo bogel lain
yg mandi sabun bogel tu. nampak
segalanye
Quote dubuk 17-5-2017 08:10 PM
kempis jee
Quote Miming2 17-5-2017 08:18 PM
dah buat bru nk nyesal... manusia
Quote sheqim 17-5-2017 08:50 PM
Sejak dia blk ngan liam ni dia cam jadik diri dia yg hannah montana ddlu.. pas ptus tunang ngan liam yg dia jadik liar tu kn? Hahahaha
Quote lonso 17-5-2017 09:15 PM
as sweet as hannah montana
Quote Siputjelly 17-5-2017 10:06 PM
adik dia si noah dah ikut jejak langkah dia, harap tak serebel miley lah.

dah tua matang baru nak menyesal ye miley. baguslah kalau dah insaf
Quote mirebus 18-5-2017 12:37 AM
time muda, mmg lah semua tak pikir. ni dah kertu baru nyesal
Quote Kejora927 18-5-2017 12:43 AM
Mmg over pun video tu kan..hahah seksi giler..bgusla dah insofff.. New life gituh dgn liam..so buff..
Quote fazamania 18-5-2017 05:13 AM
lepas the voice, dia makin sendu... akak katy perry lak tiru style die dlm video bon appetit...
Quote EvieWanKenobi 18-5-2017 08:44 AM
muka dia cantik sangat dalam video ni..
Quote dekmieDandy 18-5-2017 09:05 AM
pada aku lah

dia ni x sempat ada zaman rebel waktu remaja yg kita alami dulu2

sebab time tu dia terikat ngan disney

so sebab tu dioa buat zaman wrecking ball tu

tp skrg mcm kita gak, dah insap
Quote NekNgah 18-5-2017 02:36 PM
Selalunya macam itulah.
Masa buat tak fikir kesan & akibat.
Quote vanillaninja 18-5-2017 03:49 PM
Sheols ni sebenarnya lost kejap je pun. Dengarnya dah got back together dengan Liam kan.

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.071972 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top