CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Penyanyi Pop Tommy Page Meninggal Dunia Pada Usia 46 Tahun

5-3-2017 12:07 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11363| Komen: 79

Description: Penyanyi sensasi dan ahli perniagaan terkenal, Tommy Page, ditemui mati di kediamannya Jumaat lalu.
Penyanyi pop yang cukup dikenali dengan lagu 'I'll Be Your Everything' dan 'A Shoulder To Cry On', Tommy Page, ditemui mati di kediamannya Jumaat lalu.


Memetik laporan Channel News Asia menyebut Page, 46 tahun, dikatakan membunuh diri.

Pihak berkuasa bagaimanapun masih meneruskan siasatan untuk mengetahui dengan lebih tepat punca kematian.

Dilaporkan juga, bintang pop itu memulakan kerjaya dalam bidang seni pada tahun 1990, dan memiliki sembilan buah album.

Untuk rekod, Page pernah merakamkan duet bersama artis Malaysia, Amy Mastura, dalam lagu The Best Part, pada tahun 1996.

Page meninggalkan pasangan dan tiga orang anak.- CARI

sumber foto: Channel News Asia













34

Bagus
20

Marah
34

Terkejut
25

Sedih
15

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (158 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mbhcsf 5-3-2017 09:24 AM
Edited by mbhcsf at 5-3-2017 09:25 AM

condolences. laaa...hmm...duet yg famous ? sally yeh ? and ade kan artist msia? dedlu lama dah...
Quote dazzledazzle 5-3-2017 09:28 AM
aku baru je tiba2 aritu terlayan blk lagu tommy page..
muda lagi 46 thn..

a shoulder to cry on...
lama tak dgr lagu ni..
Quote ^CUN_GILA~. 5-3-2017 09:30 AM
Edited by ^CUN_GILA~. at 5-3-2017 09:36 AM
dazzledazzle replied at 5-3-2017 09:28 AM
aku baru je tiba2 aritu terlayan blk lagu tommy page..
muda lagi 46 thn..

[youtube]BFuYsFF5lj4[/youtube]
Iras Elvis sikit..
Quote hanakikan 5-3-2017 09:40 AM
eh, muda gak heshe

a shoulder to cry on
Quote ninja boy 5-3-2017 09:41 AM
rip
A Shoulder to Cry On
https://www.youtube.com/watch?v=sc7mcjFOWJg
Quote hanakikan 5-3-2017 09:42 AM
bunuh diri rupanya

stress xde job kot
Quote MissNigga 5-3-2017 09:47 AM
Hearsay says that he is a gay...  Tol ker..  BTW heols time muda mmg jambu
Quote siputsedut 5-3-2017 09:54 AM
mbhcsf replied at 5-3-2017 09:24 AM
condolences. laaa...hmm...duet yg famous ? sally yeh ? and ade kan artist msia? dedlu lama dah...

Ada..dgn amy mastura...tajuk the best part ke apa ntah...ingat lirik dia sikit2 je...suka lagu shoulder to cry on..
Quote tumpanglalu74 5-3-2017 09:57 AM
MissNigga replied at 5-3-2017 09:47 AM
Hearsay says that he is a gay...  Tol ker..  BTW heols time muda mmg jambu
Page is survived by his partner, Charlie and their three children.

[youtube]rTki_oqDLqk[/youtube]
Ade la dengar suare Jordan NKOTB tu melolong2 sikit dalam lagu ni..
Quote hanalisa 5-3-2017 10:01 AM
ingatkan dia dah umur 50-an.
aku suka lagu-lagu dia.
Quote mbhcsf 5-3-2017 11:02 AM
siputsedut replied at 5-3-2017 09:54 AM
Ada..dgn amy mastura...tajuk the best part ke apa ntah...ingat lirik dia sikit2 je...suka lagu sho ...

haa u ingat ye , i ingat sipi sipi  clip ...tatau tajuk ape...

mixed up dgn sally yeh? haha ntah ade tak duet ...
Quote Changa 5-3-2017 11:22 AM
Innalillah untuk heshe, pernah beli kaset heshe dulu
Quote dinopower 5-3-2017 11:25 AM
Changa replied at 5-3-2017 11:22 AM
Innalillah untuk heshe, pernah beli kaset heshe dulu

kertunya sis...     
Quote dinopower 5-3-2017 11:26 AM
tumpanglalu74 replied at 5-3-2017 09:57 AM
Ade la dengar suare Jordan NKOTB tu melolong2 sikit dalam lagu ni..

kot celah bedah mana bleh beranak tuh...    
Quote delawang 5-3-2017 11:26 AM
Katanya ada 3 anak bersama seorang suami...huuuuu
Quote atira 5-3-2017 11:28 AM
Heols bnyk compose lagu kan.. nyanyi mmg tak sgt. Tapi aktif buat lagu
Quote MissNigga 5-3-2017 11:30 AM
tumpanglalu74 replied at 5-3-2017 09:57 AM
Ade la dengar suare Jordan NKOTB tu melolong2 sikit dalam lagu ni..

owh ...

thnaksss... agak agak aruah ni bottem or top erk?
Quote ChildrenOfBodom 5-3-2017 11:40 AM
no more shoulder to cry on
Quote vandergooh 5-3-2017 11:40 AM
Changa replied at 5-3-2017 11:22 AM
Innalillah untuk heshe, pernah beli kaset heshe dulu

Gay memang selalu akan support sesama gayah mereka kan dik....

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:23 AM GMT+8 , Processed in 0.092699 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top