CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Celah Peha Basah, Justin Bieber ''Kantoi' Terkencing Dalam Seluar?

24-2-2017 01:47 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6373| Komen: 19|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Selebriti terkenal Hollywood, Justin Bieber tidak pernah sekali pun gagal untuk mendapat perhatian ramai dan kali ini gara-gara sebuah foto pula.
Selebriti terkenal Hollywood, Justin Bieber tidak pernah sekali pun gagal untuk mendapat perhatian ramai dan kali ini gara-gara sebuah foto pula.

Pelantun lagu "Sorry" itu berdepan dengan kejadian yang memalukan ketika sedang bersiar-siar. Pada masa itu dia sedang berjalan sambil sebelah tangan memegang telefon bimbit dan sebelah lagi memegang air minuman.

Foto: Dailymail.co.uk
Apa yang tidak disedarinya adalah seluar di bahagian pehanya kelihatan basah seperti dia terkencing dalam seluar.

Paparazi yang berada di sekitar kawasan tersebut berjaya menangkap gambar bintang pop tersebut sebelum fotonya menjadi tular di laman-laman sosial.

Foto: www.tmz.com
Ada yang mengatakan ia cuma peluh akibat kepanasan dan bagi Bieber sendiri dia berdepan dengan hal tersebut dengan cara yang bersahaja.

Menyedari gambar tersebut telah tersebar luas, dia bertindak memuat naik gambar tersebut bersebelahan dengan watak Billy Madison yang dipegang oleh Adam Sandler.

Kedua-duanya sama kerana mempunyai kesan basah di bahagian peha, dan Bieber sendiri tertawa melihat dirinya sendiri.

Bagus cara Justin Biber menangani situasi yang agak memalukan ini. Dalam masa yang sama lucu juga kan? -CARI
23

Bagus
15

Marah
22

Terkejut
19

Sedih
30

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 24-2-2017 01:58 PM
Ada penyakit ke mamat ni
Quote szan 24-2-2017 02:46 PM
dia lupa pakai pampers
Quote AlienGurlz 24-2-2017 02:57 PM
Entah2 air dia tertumpah ke.
Tapi tali kasut dia tu tak ikat. Nanti terjatuh malu pulak.
Apa-apa pun aku suka cara dia tangani isu tu. Tak ada pun meroyan nak saman ke apa.
Quote matchstick 24-2-2017 03:11 PM
dh mcm eminem gayanya
Quote LostStar 24-2-2017 03:18 PM
air tertumpah kot...
Quote prettyuglybabe 24-2-2017 03:21 PM
air tumpah kot..
klu kencing mesti basah meleleh sampai bawah..
Quote kikuri 24-2-2017 03:26 PM
kalo kencing takkan basah kat situ je... air tumpah la kot
Quote sssf83 24-2-2017 04:20 PM
air tumpah je ni.. netizen pun laju je nak menganjing..
eh dah bunyi mcm karatbieber pulak.. hahahaha
Quote shanshero 24-2-2017 04:23 PM
air tompah pun nak kecoh. bukan ke
pic bogelnye dah viral seantero dunia
Quote gerbera.memopad 24-2-2017 04:27 PM
Sebelum ni aku mcm tak nak setuju tp dr gambar kat atas tu mmg btl la org ckp, rupa dia dah mcm Slim Shady.

Anyway, basah kat seluar tu kesan air tumpah kut. Maybe sesaje je dia tak nak tukar. Retis Hollywood ni kekadang suka main2kan paparazzi2 yg dok mengekor tu

Quote intanumbrella 24-2-2017 06:09 PM
ni kes pundi kencing tak boleh nak tampung da ke?
Quote binisupir 24-2-2017 07:04 PM
Nak perhatian lebih
Quote WhiskeyScotch 24-2-2017 07:15 PM
Justin Bieber dah potong rambut? Patut tak cam.
Quote shoyuna 25-2-2017 07:33 AM
Air tumpah je kot...
Quote cik_kitty 26-2-2017 08:13 PM
Euuuuuj
Quote mieymiey 27-2-2017 08:49 AM
Tak nampak macam terkencing, mungkin terbasah masa dia nak cebok
Quote mey12 27-2-2017 11:35 AM
kalau dia terkencing dah confirm dia takkan berani nak jalan selamber gitu. confirm air tumpah or terpercik air ke apa time nak kencing ha. laju je paparazzi buat kerja ish ish.
Quote Chesire_Epilog 2-3-2017 05:26 PM
Happy 23th Birthday Justin Bieber!  
Quote AyaqMeloSuam 4-3-2017 11:21 PM
Terinzal jer

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.122642 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top