CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Keserasian Ivanka Trump Dengan PM Kanada Curi Perhatian, Adakah Berjodohan?

14-2-2017 05:21 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7157| Komen: 47

Description: Sejak Donald Trump menjadi presiden Amerika Syarikat, buat kali pertama Perdana Menteri Kanada, Justin Trudeau mengadakan pertemuan secara rasmi bersama Trump di Rumah Putih atau White House.

sumber foto: AFP / Getty Images


Sejak Donald Trump menjadi presiden Amerika Syarikat, buat kali pertama Perdana Menteri Kanada, Justin Trudeau mengadakan pertemuan secara rasmi bersama Trump di Rumah Putih atau White House. 

Namun demikian, dalam pertemuan tersebut,  apa yang paling menarik perhatian media di seluruh dunia, bukanlah isi kandungan kedua-dua pemimpin negara, sebaliknya adalah anak perempuan Donald Trump, Ivanka Trump.

Justin Trudeau yang pernah dikenali sebagai Perdana Menteri yang tampan dan Ivanka yang juga diiktiraf sebagai jelitawan, apabila mereka diatur duduk bersama dalam meja perbincangan, keserasian antara mereka berdua memperlihatkan suasana mesra yang amat mencuri perhatian pihak media yang berada di lokasi. 

Memetik laporan Daily Mail, kedua-dua pihak mengadakan perbincangan di bilik mesyuarat kabinet, ketika itu, kedua-dua pemimpin bersama usahawati mengadakan perbincangan meja bulat mengenai masalah kerjaya wanita. 

Ketika ucapannya, Ivanka yang juga seorang usahawan yang berjaya menyatakan rasa besar hati dapat bersama dalam perbincangan kali ini.

Trump turut berkongsi sekeping gambar ketika mesyuarat di laman Twitternya, dengan catatan, "satu mesyuarat yang cukup bermakna telah diadakan bersama Perdana Menteri Trudeau, usahawati Kanada dan Amerika Syarikat."

Dalam gambar yang ditunjukkan, Ivanka kelihatan berdiri di belakang Donald Trump.- CARI

sumber foto: Donald Trump Twitter


sumber foto: Getty Images
sumber foto: AFP/ Getty Images
Sumber foto: Getty Images


13

Bagus
14

Marah
24

Terkejut
13

Sedih
14

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zorrro_03 14-2-2017 05:25 PM
Trudeu ni single lagi kah?  bagus2.   
Quote ayahmasihkuad 14-2-2017 05:30 PM
bukan ke pm kanada gay ke
Quote noell 14-2-2017 05:32 PM
ivanka bukan dah kawin beranak 2 ka?? pm canada neh pun katanyer ahli totap LGBTQRSTUVW
Quote aldilla_zahraa 14-2-2017 05:36 PM
Ivanka dah kawin lerrrr..
Quote grouper 14-2-2017 05:40 PM
Org putih kalu xde skandal bukan org putih namanya..elok yg dah ada bini atau ada laki
Quote MissMamamia75 14-2-2017 05:42 PM
Ivanka dah kawin kan..comel2 anaknya
Quote MarryPottet 14-2-2017 05:43 PM
ivanka dah kawen daa dgn mamat yahudi dr family ortodok
dia pon dah tukar agama & siap tukar nama bunyi yahudi masa nak kawen dulu
Quote supernaturalee 14-2-2017 05:44 PM
noell replied at 14-2-2017 05:32 PM
ivanka bukan dah kawin beranak 2 ka?? pm canada neh pun katanyer ahli totap LGBTQRSTUVW

XYZee






Quote fly_in_d_sky 14-2-2017 06:08 PM
justin trudeau dah kahwin, anak 3 lor ...
Quote felinecat 14-2-2017 06:11 PM
muke serasi pulak
Quote cahaya_almas 14-2-2017 06:28 PM
Pm.yg handsome ni gay??heeeeewwww
Quote jazaa100 14-2-2017 07:12 PM
aldilla_zahraa replied at 14-2-2017 05:36 PM
Ivanka dah kawin lerrrr..

Iya lah....

Baru aku teringat, anak ivanka blh ckp 6bahasa kannn....
Quote jazaa100 14-2-2017 07:14 PM
Thread cantik rupawan & hensem ni rasa sesuai nk tag Dr @ipes2

Klu thread buang baby....thread PATI, malas akk nk tag Dr....


Quote hanakikan 14-2-2017 07:28 PM
dua2 dah kawin. kejadahnya pm canada gay. heshe dah kawin pun. ada anak. unless heshe bi-curious
Quote apalancut 14-2-2017 08:03 PM
bole ekk kalau kt amerika, bapak jadi president, angkut anak beranak rule negara. malaysia mcm buat senyap2 je
Quote RatuDunia94 14-2-2017 10:36 PM
Ivanka ni mmg cantik.. Sheols classy & grace..
Quote dcruins 14-2-2017 10:41 PM
Ivanka dah kena titik mamat Yahudi mabuk maaa....sampai Bapak Ivanka pun lantik laki dia jadi official advisor dia kat white House, bukan main punyerrr nepotism.





Quote faraway1 14-2-2017 10:52 PM
cahaya_almas replied at 14-2-2017 05:28 AM
Pm.yg handsome ni gay??heeeeewwww

amboi gossip pasal my pm gay
dari forum malaysian gitu, even kat sini tak pernah
dengar kata mamat ni gay..

beranak pinak dah, isteri pun lawa.
Quote noell 14-2-2017 10:57 PM
faraway1 replied at 14-2-2017 10:52 PM
amboi gossip pasal my pm gay
dari forum malaysian gitu, even kat sini tak pernah
dengar kata mam ...

tuh dai org canada dah ngamok dah

mahapkan kami wahai madam canadian kami terkhilaf...silap pm kut

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.095380 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top