CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Burger Prosperity McDonald's Kembali Lagi, Pasti Mencengkam Deria Rasa Anda

15-12-2016 10:52 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6221| Komen: 22|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Promosi kali ini membawakan kedua-dua hidangan burger ayam dan daging yang pasti membuatkan anda rambang mata.

Siapa yang tak tertawan dengan keenakan Burger Prosperity daripada McDonald's? Paling mengujakan bila ia HANYA dibawakan pada masa terhad dan pasti buat semua orang tertunggu-tunggu.


Hujung tahun tiba lagi dan ini bermaksud, Burger Prosperity kembali lagi di McDonald's! Wow! Apa yang menariknya, untuk tahun ini, Burger Prosperity Daging dan Ayam ditawarkan pada waktu yang sama!

Ya, promosi kali ini membawakan kedua-dua hidangan burger ayam dan daging yang pasti membuatkan anda rambang mata. Pada masa ini jugalah anda boleh meraikan momen indah bersama insan tersayang termasuklah ahli keluarga, rakan, cinta hati dan semualah!


Mungkin ramai yang tak tahu, Burger Prosperity telah menawan seluruh rakyat Malaysia sejak 24 tahun lalu! Bukan satu jangka masa yang pendek! Mengapa agaknya? 

Sudah tentu rahsianya terletak pada resipi dan hidangan patty ayam dan daging yang tersendiri itu. Bayangkan, ia disalut dengan sos lada hitam yang enak. Ditambah dengan taburan hirisan bawang yang segar dan roti bijan yang gebu. Slurp! Terliur dan lapar terus dibuatnya!


Nak lebih kepuasan? Pesan sahaja Double Prosperity Burger. Gabungan dua kepingan daging dalam satu hidangan.  Aha, sesuai buat anda yang suka dengan hidangan besar dan berganda! Tak mengapa, bukan selalu dapat pun Burger Prosperity. Sesekali, masa inilah nak nikmatinya sepenuh jiwa, bukan begitu?


Bukan itu sahaja, hidangan prosperity kali ini turut dilengkapkan lagi dengan adanya kentang Twister dan juga Prosperity McFizz yang menyegarkan. Memang terbaiklah set Burger Prosperity kali ini. 


Berita baik juga buat anda yang tiada masa untuk keluar atau malas nak bersesak-sesak di jalan raya, apa yang susah sangat? Pesan sahaja McDelivery secara online. Hanya perlu daftar dan pesan apa sahaja menu kegemaran anda. Layari https://www.mcdelivery.com.my/my/

Paling syok, buat anda yang gemar memesan penghantaran McDonald's, anda boleh memesan set promosi 'bundle' yang menggabungkan dua Prosperity Burger, bersama satu hidangan burger lain, dan kentang Twister serta Prosperity McFizz. 

Sangat berbaloi set 'bundle' ini, bolehlah dimakan beramai-ramai. Jimat, pun jimat sehingga RM15.80 penjimatan! Menarik, bukan?


Sempena kembalinya Prosperity Burger ini juga, anda boleh memesan variasi pencuci mulut yang eksklusif seperti Hot Cakes dan Groovy Lime.

Kenapa anda patut cuba Hot Cakes dan juga Groovy Lime? Kedua pencuci mulut ini hanya didatangkan dalam masa terhad sahaja, bersempena dengan promosi Prosperity Burger.

Sebab itu, jangan ketinggalan untuk merasai Hot Cakes yang gebu ini ya. Tambah menggiurkan bila ia dimakan dengan sundae vanilla dan anda boleh memilih sendiri topping coklat, strawberi atau pun limau yang meleleh persis lava. 

Begitu juga dengan desert Groovy Lime. Kesegaran limau yang dicampur bersama Nata de Coco boleh dirasai menerusi Lime Sundae atau pun Lime McFlurry. Rasailah sensasi masam manis limau yang sangat segar dan eksotik gitu. 


Selain itu, terdapat juga pencuci mulut baharu yang menambahkan lagi kemeriahan hidangan di McCafé®. Cheesecake perisa strawberry dan Reese's pastinya menggoda deria rasa anda.


Apa tunggu lagi, hanya untuk masa terhad sahaja, segera dapatkan Burger Prosperity ini dan nikmatinya bersama insan tersayang!

Maklumat lanjut, layari http://www.mcdonalds.com.my/prosperity/
20

Bagus
10

Marah
18

Terkejut
12

Sedih
10

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 15-12-2016 10:57 AM
meleleh air liur tgk gmbr ni hehe
Quote syadq 15-12-2016 11:18 AM
Bertambah enak bila dimakan tanpa bawang yg sama tebal dengan isi daging itu.
Quote jiji85 15-12-2016 11:37 AM
area iols senantiasala sold out prosperity daging..mlm td menziarah d mcd makan ayam sajork..
Quote prettyuglybabe 15-12-2016 11:46 AM
baru makan minggu lepas..
makin kecik jah burger nya..
sos pun tak meleleh..
satu hal pulak kena gi request tambah sos..
tak jaga kualiti betul..
Quote tricomonas 15-12-2016 12:20 PM
Sorry..makanan tak sihat..bye
Quote kuntau 15-12-2016 01:44 PM
sos pahit sgt..
Quote merrissa 16-12-2016 12:09 AM
macam sodap je kek tuh.....

sodap nyaaa burgerrrr
Quote Nt-ViruS 19-12-2016 03:26 PM
wow, naseblah aku makan bnyak pun xgmok2. leh la mentekedarah kekgi.
Quote ayunasia 20-12-2016 05:36 PM
sedapnya...
Quote alesandra 20-12-2016 07:58 PM
baru je mkn smlm.tapi lom try mcflurry limau lagi...macam sedap je
Quote WhiskeyScotch 20-12-2016 08:46 PM
Sedap. Ayam sedap daging pun sedap. Hehehehe. Curly friesss tu lagi menambah selera. Cuma air dia je tak minat. Tak suka minum manis.

Nak gi drivethru la kejap lagi.
Quote exclusive_vvip 20-12-2016 09:41 PM
Sundae lime...yeayyy!!
Quote sepertiitu 21-12-2016 01:56 PM
Dah try. sedappppppppp! tapi now i dah slowly nak stop makan mcd. badan i macam badak sbb almost hari hari drive thru
Quote rosasa 21-12-2016 03:00 PM
akak suka fries dia je
Quote Emperor95 21-12-2016 04:22 PM
syadq replied at 15-12-2016 03:18 AM
Bertambah enak bila dimakan tanpa bawang yg sama tebal dengan isi daging itu.

setuju
Quote mujer_in_espejo 28-12-2016 02:45 PM
Sos lada itam dia pedass
Quote fazzrules 28-12-2016 03:53 PM
2x mkn kat outlet berlainan..kat 1b fries dia mcm terlebih rempah..dkt api2 centre black pepper sos telampau byk..
Quote indenial 4-1-2017 03:26 PM
Ikut tempat jugak kot ni. I tetap setia dgn spicy chickwn mcdeluxe
Quote Artemesiaa 4-1-2017 06:32 PM
Tiap kali nak CNY timbul le ia

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.103015 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top