CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Duduki Tangga Keenam Gv3, Netizen Tak Puas Hati Gmie Kalah

6-12-2016 11:53 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10852| Komen: 94|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Gegar Vaganza sudah pun melabuhkan tirai Ahad lepas, namun bahang pertandingan itu masih terasa sehingga saat ini.
Foto: microsite.astrogempak.com.my

Gegar Vaganza sudah pun melabuhkan tirai Ahad lepas, namun bahang pertandingan itu masih terasa sehingga saat ini.

Ada ramai penonton yang tidak begitu berpuas hati dengan keputusan para juri yang meletakkan, Gmie Screen di tangga terakhir antara enam finalis.

Azharina dinobatkan sebagai juara, Siti Sarah di tangga kedua manakala Ameng dan Intan Sarafina masing-masing di tangga keempat dan kelima.

Menurut laporan Astro Awani, ramai netizen yang berpendapat bahawa Gmie adalah antara peserta yang memberikan persembahan konsisten setiap minggu dan tidak patut diletakkan di tangga keenam.

Menerusi laman media sosial, ramai netizen meluahkan rasa kecewa mereka disebabkan pemilihan tersebut.


Sumber Foto: Twitter
Mereka mengatakan yang persembahan terakhir Gmie adalah antara yang terbaik dan layak menduduki tiga tangga teratas.

Tak puas hati macam mana pun keputusan sudah dibuat. Harap semua peminat di luar sana semua berlapang dada menerimanya ya! -CARI

Sumber Foto: IG Gmie Screen

37

Bagus
24

Marah
15

Terkejut
25

Sedih
12

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (127 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BebeQ 6-12-2016 11:55 AM
saya salah sorang yang tak berapa masuk dengan suara gmie.
Quote mesmerize 6-12-2016 11:56 AM
malam final tu heshe tak berapa mantap lah.
masa battle tu hancus terus.
Quote TerompahMerah 6-12-2016 11:56 AM
gmie ade xfactor die tersendiri...
Quote iza.moha 6-12-2016 12:05 PM
Gmie ni mcm nyanyiannya x tkawal..klu tinggi tu trus tinggi je...cuba slow & steady mcm ameng...baru sedap dgr..dan menusuk kalbu gitu...
Quote Nenasketum 6-12-2016 12:08 PM
Acik kepam, go get a laif
Quote melinda_kerr 6-12-2016 12:09 PM
tak habis2 lagike? tk nmpkke time battle tu gmie nyanyi mcmna? hauk kot.. terima ajelah.
Quote syadq 6-12-2016 12:11 PM
Konsisten setiap minggu ape nye. Kan dah tersingkir tapi diselamatkan
Quote zamzam 6-12-2016 12:12 PM
telinga aku pun tak boleh masuk dgn suara gmie. suara ameng way too sedap banding dgn gmie.
Quote Kambeng_Gurun 6-12-2016 12:14 PM
penat dengar style dia nyanyi meleweh tu..
ada certain lagu je yang sesuai dgn style dia tu
Quote yokoono 6-12-2016 12:14 PM

semua meratap psl gmie...meols nk meratap psl daddy zarul yg xjdi juara
Quote masdiana-ana 6-12-2016 12:16 PM
lagu battle jer x best tapi lagu solo terutama salam terakhir tue best...mantap gmie bawa..
Quote fcl29 6-12-2016 12:16 PM
gmie ni dia mcm nyanyi ikut suke hati dia je... kalo ajar diperbetulkan teknik mcm mane sekali pon.. dia tetap dgn cara nyanyian dia.. xnk ubah... igt sedap sgt ke dok wat lenggok tah pape   mmg layak sgt no.6 tu...
Quote etonjelita 6-12-2016 12:16 PM
If x puas hati, blh buat battle semula ke? Rumah dh siap, pahat still bbunyi. Redha je. Rezeki Gmie kt luar sana.
Quote irwansuhadi 6-12-2016 12:18 PM
suruh bro gmie unik TETAPI ton nyaring beliau kadangkala tak berapa sesuai untuk halwa telinga kita.
Quote prettyuglybabe 6-12-2016 12:20 PM
by right, dia dah terkeluar patutnya.. dapat no 6 tu kira memang luck dah la..
nyampah pesen dah keluar tiba masuk balik la.. itu la ini la..
Quote cutebaby5907 6-12-2016 12:21 PM
iza.moha replied at 6-12-2016 12:05 PM
Gmie ni mcm nyanyiannya x tkawal..klu tinggi tu trus tinggi je...cuba slow & steady mcm ameng...baru ...

nk setuju dgn uols
pastu ujung2 baris lagu terlalu lenggok
sekali2 dgr sedap tp klu dh tiap2 baris ujungnye meliuk lentok jadi pelik lak bunyinye


Quote bini_fl 6-12-2016 12:22 PM
i suka ja gmie..tp memang mlm tu beliau tpeleot yaa
Quote mokcikKSKB 6-12-2016 12:23 PM
Gmie rilex je dpt no 6..netizen je xpuas hati lelebih.

Lihat semua komen(94)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.086744 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top